Transzneműeké a jövő


 

Aki a szabad, haladó, liberális világban hatalmat akar gyakorolni a legmagasabb körökre, vagy ő maga akar a legmagasabb kör lenni – oké, hülyén hangzik -, akkor nincs más dolga, mint a transzneműnek lennie. Mert a homoszexualitás már nem elég, az a megboldogult kétezres évek múló hóbortja, mára korszerűtlenné vált divatja volt, a világ pedig az amatőrizmusból a professzionalizmus felé lépett azóta egy kis lépést, ami még kisebb az emberiségnek.

[rule style=”rule-dotted” ]

Ezt az elbaszott, idióta jelenséget mi sem magyarázza jobban, mint az Észak-Karolinában bevezetett Home Bill, amelyet Pat McCrory kormányzó március 23-án – nem megfontolva a megfontolandókat – végül aláírt, ellenében kipattant petíciózás és tiltakozási hullám. A törvény egyébként szinte primitíven egyszerű és érthető: nem engedélyezi, hogy az önkormányzatok saját maguk rendelkezzenek a diszkriminációval kapcsolatos szabályokról, hanem helyette az egész államra egységes rendszert alkot.

Mégpedig úgy, hogy a megkülönböztetés tényét CSAK vallási, faji, biológiai nem, valamint bőrszín alapján állapítja meg, illetve ezeket TILTJA a cégeken és az oktatási intézményeken belül. 

De ez napjainkban nem olyan egyszerű, ilyen törvényt csak a fasiszták hoznak. 2016-ban már nem elégíti ki a fejlettnyugati libnyaf igényeit, ha pusztán a vallási, a faji, a nemi, valamint a bőrszín alapján történő diszkriminációt tiltják. Amennyiben mindezt nem terjesztik ki a transzneműekre, a kisnövésűekre, a túlsúlyosokra, a mozgássérültekre, a kevert fajtájú kutyákra, illetve bárkire, aki közönségdíjasként bekerülhet a listába, akkor világvége és adolfhitler van. És akkor még ott vannak a playstationt nem kapó, és emiatt unatkozó migránsok Németországban, de ez már olyan durva áthallás a holokauszttal, hogy mi se merjük ideírni….

Lényeg a lényeg, a törvénytervezet ellen a leszbiket, melegeket, transzikat és biszexuálisokat egy diadalmenetbe tömörítő Human Rights Campaign, a legfélelmetesebb fegyverrel, az egész Amerika céges toleranciáját mérő “Corporate Equality Index”-el megtorpedózta az egészet, és ahogy az lenni szokott, az ilyen ügyekben mindig lelkes nagyvállalatok azonnal csatlakoztak. Hogy miért? Mert félnek attól, ha fekete pontot kapnak a buzilobbitól (ld. Kerényi), mely ezek szerint jelenleg az egyetlen megkerülhetetlen politikai erő a világ fejlettnyugatinak nevezett felén.

Ezek szerint kizárólagos jogot adtunk nekik arra, hogy valakit kirekesztőnek, meg nácinak bélyegezzenek és ezzel a váddal szemben fellebbezésre sincs lehetőség.

Oké, meg valószínűleg azért is álltak ki emellett a hülyeség mellett a nagyvállalatok CEO-i, mert mi történne, ha kiderülne, ha megtudná az asszony…


  Bubu Woodcutter

2 hozzászólás

  1. Az utolsó mondat mindent űberel.

  2. A transzikra én is bukok. Dupla öröm, unalom kizárva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük