Transzelsők


Nem csoda, hogy Putyin egyáltalán nem tudja sem komolyan, sem pedig emberszámba venni a nyugati civilizáció derékhadát, napjainkban ugyanis egyre több olyan ötlet lát napvilágot, ami szöges ellentéte mindennek, ami természetes, hétköznapi, megszokott és legfőképpen bevált.

Most a meg nem született magzatok szerveinek eladogatását kicsit felejtsük el, fókuszáljunk az etikailag igen fejlett és mindig újító gondolatokat felvonultató Észak-Karolinára, ahol az oktatásért felelősök a már élőket (sajnos? szerencsére?) vették célkeresztbe. Bennük fedezték fel, hogy az egyenlőség gondolata még nem totális, a transzklotyók ellenére sem, tehát itt az ideje Obama főelvtársat idiótavonalról előzni egy safe place-re hasonlító gondolatcsomaggal és megszüntetni a versengést. Ezt mi rögtön el is neveztük transzelsőségnek, mondjuk kurva nehéz lesz mindenkinek felférni a dobogó legfelső fokára egy nagyobb iskola esetében, de talán megoldható…

Ez a legújabb wunderwaffe tehát a fékezhetetlen liberáliséknál, melynek ledobosával tényleg véget ér az emberiséggel vívott nagy háború. Ez az, amin valószínűleg Sorosgyuri  kis minionjai évek óta dolgoznak a titkos laborjaikban a transzkutyák nyilvános pisilési jogairól szóló törvénytervezet mellett. Az első éles bevetése pedig az, hogy eltörli az amerikai főiskolákon az eddig igencsak ösztönző „valedictorian” titulust, amely a legkiemelkedőbb tanulónak jár, melynek végső elismerése, hogy végül a ballagási beszédet is ő mondja. Ilyen volt Peter Parker is, aki innentől csak egy átlagos csávó, az átlagosság meg ugye átlagos felelősséggel jár Ben bácsi szerint, de most nagyon elkanyarodtunk…

Okok? Na, azok nincsenek. Mármint azt mondják, hogy a diákoknak akarnak jót azzal, hogy leveszik a vállukról a versengés terhét, bár nem látjuk, hogy milyen jó származhat abból, ha leszoktatják a fiatalokat arról, hogy legyen miért küzdeniük. Meg a hogyanról. Meg a tiszteséges célokról. És arról, hogy a tiszteséges célokért való becsületes küzdelem elvilágon is jutalmat ér.

Már eleve egy baromság, hogy ez megfordult bárkinek a fejében, hiszen az emberi kultúrának nagyon fontos alapot ad a rivalizálás, a jobbra törekvés, a kereket is azért találták fel, hogy a férfi gyorsabban tudjon odaérni megtermékenyíteni a nőt (igen, a nőt és nem a transznemű aktivistát), mint a másik, és amikor sikerült, akkor az okosabb ember génje öröklődött tovább. Lehet ez nem pont így volt, de a kereket előbb találták fel, mint a twittert, tehát nincsenek pontos feljegyzéseink róla.

De mikor újra feltaláljuk, arról már talán lesz.


  Bubu Woodcutter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük