Tegyünk valamit végre az ellenzékért!


Néztem dr Miniszterelnök Úr tusványosi beszédét, és mivel alapvetően jószívű vagyok, végig arra tudtam csak gondolni, hogy mennyire kilátástalanul szar dolog lehet már ellenzékinek lenni.

Életed nagy részében csak bátortalanul építgeted magadat, meg a törékeny kis önbizalmadat. Eljársz a többi ellenzéki lúzer közé, akik biztosítanak róla, hogy nálad csodálatosabb lény az egész ellenzékben nincsen.

Hálából te is ugyanezt mondod nekik.

Megiszod/elszívod aznapi adagodat, aztán megpróbálod valami olyasmivel támadni a Orbánt, amiben talán (a belvárosban azt beszélik) nem mozog olyan otthonosan. Legyen mondjuk a filozófia, ez az! A legeslegnagyobb magyar filozófus már csak közülünk, ellenzékiek közül kerül ki, vagy ilyesmi. Aztán jön Orbán, két perc alatt bebizonyítja, hogy ő a legeslegnagyobb élő magyar filozófus, de tulajdonképpen a meghaltak közt se előzi meg senki.

Ilyenkor nagyon meg lehetsz szeppenve. Könnyeidet elfojtva hallgatod, és ha ellenzéki nő vagy, rögtön fülig szerelmes leszel Belé. Ellenzéki férfiként meg az jár az eszedben, hogy úristen, én miért nem lehetek soha ekkora férfi, mint Ő. Bár, ahogy az ellenzéki férfiakat ismerem… Szóval jó néhányuk szintén fülig szerelmes lehet a mi drága Miniszterelnökünkbe. 

Persze, most kivételesen ne gúnyolódjunk!

Szörnyű lehet az ilyen fokú Orbanofóbia. Tudományosan felvetethetnék esetleg a pszichológiai társasággal. Mondjuk annak a kórnak a helyére, amit pont ők vetettek ki néhány évtizede. 

Lényeg a lényeg.

Nagyon szar lehet időként szembesülni vele, hogy teljesen felesleges, meddő és hiábavaló dolog, amit teszel.

Mintha Puskás ellen kéne focizni, Gretzky ellen hokizni, Benedek ellen vízipólózni, Mozart ellen zenét szerezni, Csontváry ellen festeni, Zámbó Jimmy ellen meg oktávokat énekelni.

Tudom, hogy sokszor nagyon hasznos az ellenzék tevékenysége, de akkor is. Érző emberként embertársi kötelességünk lenne felvilágosítani, sőt, lényegében tudományos értelemben inkább meggyógyítani őket.

Én tényleg csak nekik szeretnék jót!

Legyünk annyira liberálisak velük, mint amennyire ők voltak/vannak velünk! Akit első három alkalommal kapunk rajta, az választhassa az elterelést/felvilágosítást, és csak akkor következzen keményebb szankció, ha ezeken semmi mást nem csinált, csak megismerte újabb ellenzékiek telefonszámait. Lehetnének ilyen csodálatos gyógyítótáborok, mint Amerikában a melegekkel. Én még azt se büntetném igazán, aki különféle érdekes véleményeket fogalmaz meg Lukács Györgyről, Kádárról meg a többi kommunista gonosztevőről. 

A bendősoviniszta bestselleríró meg az a beszédhibás társadalom-és gazdaságtörténész fiúcska is kaphasson még egy esélyt! A bíróság ítélje őket olyan előadások meg könyvek fogyasztására, ahol a saját belterjes szennyirodalmuk alternatíváját nyújtva az általuk relativizált, tagadott bűnöket és bűnösöket végre tényleg megismerhetik.

Legyen ez egy szerves tanulási folyamat, ne pedig büntetés!

Látogassanak el különféle helyekre, ahol megismerhetik az általuk tagadott borzalmak áldozatait is. Mondjuk, mint a 444 idén Tusványoson!

Ha meg esetleg valami olyasmit mondanak vagy írnak, ami nem felel meg a magyar közösség alapelveivel, azért is járjon először csak egynapos tiltás, és csak a sokadik után kapjanak 30 napos némítást meg ujjzárat azért, mert volt rajtuk sapka. Ez így korrekt és mindenki elégedett lehet.

Összességében én persze nagyon izgulok értük, és drukkolok azért, hogy életük pozitív irányba kezdjen el változni!

A beszédhibás kissrácnak még talán az egykor hihetetlen lelkesedéssel és még hihetetlenebb mennyiségben elküldött vendégposztjait is ki tudom rakatni a kedvenc blogjára, ha mondjuk negyedannyira fideszes lesz már, mint a blog gazdája.

Sose feledjük! A felmenőinken kívül mindent megválogathatunk és ezáltal változtathatunk is rajta.


  Kurtz ezredes

8 hozzászólás

  1. Azért voltak némi tévedések i s, ugyanis a demokrácia Krisztus előtt közel 600 évvel született.

    • Oh, hát persze! Az volt az igazi demokrácia. A démosz uralma. Aki meg nem tartozott a “népbe”, mint pl. a “nép” létszámát meghaladó mennyiségű rabszolga, akik tkp fenntartották az egész rendszert…az így járt.
      Arról már nem is beszélve, hogy csak később “érett” be igazán, eleinte bizony vagyon alapján tagolták a démoszt, amely rendszerben az alsóbb osztályoknak lófasz jutott, nem politikai hatalom vagy jog.
      Az, amit a klasszikus bolsevik történelmi materializmus tévtanai nyomán ókori demokráciának hívnak, nem más, mint a földbirtokos arisztokrácia és a plutokrácia küzdelmében beálló pillanatnyi egyensúly.

    • Amire gondol annak elég kevés köze van a demokráciához, sokkal inkább az akkori pénzvilág manipulatív rendszeréről, amelyben a plebsszel összefogva kinyírták a középosztályt. Akárcsak napjainkban…

  2. Kicsit témába vág, de egy ideje elgondolkodom, …kodunk azon, hogy a liberális kontinens és országtársaink miért tagadják utolsó vérig a nyilvánvalót?
    Ma is tele a világsajtó – s végre már ott tartunk, hogy egyáltalán ilyennel is foglalkozik a nyugati sajtó – a hírrel, hogy eritreai befogadott migráns ok nélkül belökött a vonat elé egy 8 éves kisfiút és édesanyját, szegény gyerek meghalt.
    Sok éve élek itt a Földön, de ilyet csak mostanában hallunk. Azelőtt nem gyújtogattak templomokat, senkit se löktek le lépcsőn szórakozásból filmre is véve, vagy nem köptek be babakocsiba, nem mertek megtámadni rendőrőrsöt és nem verték végig a strandolókat.

    Ez mind csak azóta jött divatba, mióta tárt karokkal és szeretettel fogadták a gyengébb szellemi képességű nyugati polgárok a gyilkos idegeneket.
    Röszke, vagyis Európa megtámadása után 4 évvel még mindig vannak szép számmal olyanok, akik nemhogy nem látnak a szemüktől, nemhogy megijednének ezektől a jelenségektől, hanem még mindig, sőt egyre vadabbul bennünk látják az egyetlen gyűlölnivalót.
    Nem hajlandók elismerni, hogy nagy a baj, s ez csak a kezdet. Ennél csak rosszabb lesz. Ide is írogatnak és szemünkre vetik hogy miért nem szeretjük a multikultit, a bevándorlókat?

    Szinte hihetetlen, hogy a Mészáros gazdagodása, Orbán iránti gyűlöletük náluk olyan mint a kártyában az adu szín, mindent felülüt. Az önvédelmi ösztönt is.
    Mit gondolnak ezek a “liberálisok”, hogy ennek az eritreai muzulmánnak a haverjai majd nem lökik be őt is a vonat alá, vagy nem késelik meg miközben megy át egy parkon? Nem hiszik el, hogy ezeknek a betolakodóknak mi egyformák vagyunk? Mindegy nekik ki áll a peronon, ölni akarnak. A lakásaink kellenek nekik, a kocsijaink, az országaink.
    Mikor vagy pénzért amit Soros maffiájától kapnak, vagy Stockholm szindrómától bálványozva Gyurcsányt, a nejét, vagy Orbánfóbiától minket oktatnak ki humanizmusból, keresztényi szeretetből és gyűlölködve acsarognak reánk, nem veszik észre, hogy mi értük is haragszunk, nem ellenük?
    Mi nem akarjuk még azt se, hogy őket lökjék a sínek alá. Ezt az Európáért vívott vallási polgárháborút előmozdító elvakultságot csak két dologgal lehet megmagyarázni:
    Vagy a liberálisok mazochisták, s szeretik ha verik, alázzák és ölik őket, vagy pedig szimplán beteg agyúak, akik nem fogják fel, hogy a Soros pénzelte álzöldmozgalom, az úgynevezett liberálisok, a genderek nem akarják őket se megvédeni, éppenhogy a saját híveiket, segítőiket is kaján vigyorral be akarják áldozni.

  3. “az új párt alapítói lehetnek többek között, Urbán László, Orbán Viktor 1998-as pénzügyi szakembere, Jeszenszky Géza, az Antall-kormány külügyminisztere, Bod Péter Ákos volt MNB-elnök, Beer Miklós, a magyar katolikus egyház püspöke, és sok ismert magyar tudós, kutató, értelmiségi.”

    :-DDDDDDD
    Ultraliberális kreténekre ki szavaz a nemzeti oldalról?
    A Trianont aláírásával megerősítő Jeszenszky akar centrista pártot?!
    Hányinger.

    • A vörös köd rosszabb, mint a szürke/zöld hályog!
      Azok gyógyíthatóak, a vörös, az meg a halotti lepel lesz.

  4. A hataloméhség-menet, biz’, több, mint indokolt már!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük