Segédanyag ellenzéki előválasztásokhoz


Sokan vádolják azzal az ellenzék pártjait, hogy nemhogy saját programjuk, de saját politikai arcélük sincs. Csak a hatalom megszerzése izgatja őket, ezért képesek viszonylag könnyen megállapodni egymással, amint a pénz- és személyzeti kérdéseken túljutottak. Ez természetesen ócska hazugság, fideszes lakájpropaganda, a lakosság széleskörű megtévesztése. Hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, részletesen bemutatjuk az ellenzéki pártok nemes céljait és kiérlelt elképzeléseit, a tisztelt választópolgár pedig ezek tudatában eldöntheti, melyik társaságot tiszteli meg azzal a szavazatával, amit végül az összefogás jelöltjére ad majd le.

MSZP

Dübörögjünk együtt! Eddig az volt, hogy voltunk mi, meg voltatok ti. Most már csak egy nagy mi vagyunk, az egy lélek mellett egy test is, amiben mi látjuk el a gyomor feladatát. Mert valakinek azt is meg kell csinálnia, ha valakik nem dolgoznák fel professzionálisan a közpénzeket, elsorvadnának a kezek és a lábak, ezt pedig nem engedhetjük meg, mert ez Orbán malmára hajtaná a vizet. Így lesz ez jó, és mi tényleg ebben vagyunk a legjobbak – már több párt összes vagyonát feléltük az ‘40-es évek végétől kezdve, mégis itt vagyunk.

Momentum

Jártunk már külföldön, meg aztán olyan kis helyesek vagyunk. Ha elmúltál ötven, akkor ugye, hogy rámásznál Katkára és Annára? Na, ugye! De nem kaphatod meg őket, mert egy senki vagy! Az egyiknek holland, a másiknak amerikás magyar a pasikája, te meg mégis ki a fenének képzeled magad?!! Pár olasz tengerparti nyaralástól még nem leszel európai!!! Szavazhatsz ránk, esetleg kicsattinthatod otthon, a számítógép előtt. Ennyit érdemelsz a mi csillagfényünkből. Ez is sok, legyél hálás érte! A háládat pedig kimutathatod egy kis szavazattal és utalással is!

Jobbik

Sokat változtunk az elmúlt években! Annyira megváltoztunk, hogy már a múltban sem azok voltunk, akik voltunk. Az a múlt már érvénytelen. És látod, már nem is kopasz a fejünk, a gerincünk csontszövetéből hámszövetet készítettünk felső takarónak. Tetszik, ugye?!! Ráadásul egy darab zavaró, szélsőséges, téged taszító gondolatunk nincs. Sőt, egyetlen olyan gondolatunk sincs, ami kicsit is megosztaná a társadalmat. Sőt, már egyáltalán nincs is gondolatunk, azzal meg tuti nem osztunk meg senkit. Nem kockáztatunk. Megnyerő, ugye? Miattunk nem lesz balhé egy társaságban sem, de ha azt szeretnéd, hogy mi is a fiúkkal bandázhassunk a játszón, akkor, lécci, szavazz ránk! Te sem akarod, hogy ezek a szemek szomorúak legyenek, ugye?!!

Demokratikus Koalíció

Hrrrrrggrhrghh! Izé, elkezdődött? Na, az van, hogy mi nem azok vagyunk, akit most gyűlölsz. Őt mi is gyűlöljük. Jobban gyűlöljük, mint azt te el tudnád képzelni. Ha rajtunk múlna, összevernénk, sósavba mártanánk, letépnénk a körmeit, üveget dugnánk a húgycsövébe, és azt összetörnénk. Megölnénk, aztán börtönbe vetnénk, ahol megerőszakolnánk és elvennénk mindenét? Tetszik? Izgatott lettél, hogy végre te bánthatsz másokat, ráadásul büntetlenül? Az egész ország hatalmas és boldog Mortal Kombat finish him lesz, szenvedni fognak a fideszesek, csak szavazz ránk! Utána bármit megtehetsz, bármit ellophatsz, csak fideszes legyen az áldozat!

Párbeszéd

Posztolunk, tehát vagyunk. Tényleg létezünk, valaki most is táplál minket valaki, sőt, gyilkos darázsként a csemetéit kicseréltem saját magunk petéire. Azt hiszi, a kicsinyeit táplálja, de igazából minket etet és itat. De nem szabad kimúlnia a gazdatestnek addig, míg nem találunk másikat, szóval minden tünete és látványos végstádiuma ellenére még az egyszer utoljára szavazz az MSZP-re!

ISZOM

Mi vagyunk az őszinte Gyurcsányok! Nem próbáljuk magunkat józannak tetetni, ezért megérdemlünk egy kis támogatást tőletek!

LMP

(…)


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

13 hozzászólás

  1. Dobrevécser Klára kihívója Fejsze Nyalinda lesz, vagy Kápó Szolga?

    • zolatiguszti

      Bajnai aki az álcaháló alatt van tartva…ez a trükk így nem tudják támadni.Sztem Gyuri bá a sok balfaszság után már egy tuti megbízható Gauleitert nevez ki az élünkre ehhez fel kell venni a Bilderbereges párttagkönyvet.

  2. Dávid Zsuzsa(fb)!

    ” nem a Szanyi kapitány pártja? Ő, speciel, őszintén utálja Ferit”

    Ugyan már!

    Ezek csak zsarolási potenciált gyűjtenek, élve akarnak maradni.

    El tudod képzelni, hogy a Vodkás Butykos és a Viszkis Butykos nem talál közös nevezőre?

    Most csak az izmozás folyik.

    A felállás: DK – Momentum lesz.
    Ami azért nem felel meg az MSZP-SZDSZ kloákalícióknak, mert a DK = SZDSZ, s a Momentum valóban (!!!)
    az ifjúsági tagozata lesz az ex szadesznek. Gyakorlatilag a kettő egy.

  3. Ebböl a szemét halomból már a fele lelépett. Mi lesz még ezekböl két év mulva, szétfujja öket a szél.

  4. Az tényleg pikáns lesz, ha a részeges Szanyi ISZOM mozgalma feliratkozik – a nem kevésbé részeges – Gyurcsány-listájára! Innentől kezdve nehéz lesz Gyurcsányról “lemosni” az idült alkoholizmusát…

  5. re: ISZOM
    Mi több, mint tegnap hallhattuk a Sajtóklub aktuális adásában, megtetszett az újabb névválasztási trend az éppen alakuló további mikro-pártoknak ott a balfélen.
    Hamarosan bejegyeztetik a BAloldali SZOlidaritási Mozgalom nevű pártocskát is, csak előbb még az ESZEM mozaiknéven kell túljutniuk.
    🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük