Patriarchátusban élünk, éljen a Nőnap!


Állítólag patriarchátusban élünk. De ki a patriarcha? Mert én tuti nem. Nincs olyan ideológiai baromság, amelyre nem lehet egyetemi tanszéket alapítani. A nőnap szép példáját produkálta ennek az ámokfutási hajlamnak, az evolúció zsákutcái előkúsztak a személyiségzavaruk rejtekéből és előadták a nagyhalált. 

Gyakorlatilag lehetetlen olyan egészséges férfit találni, aki annyit szexelt, amennyit szeretett volna (ma már olyat is ritkán, aki egyáltalán). Biológiailag meg elvileg is lehetetlen. Hány olyan férfit tetszenek ismerni, aki parancsol az anyósának? És nem azért, mert annak az apósa parancsol. Az összes buta ribanc, aki lemaradt a társadalmanként található néhány tucat alfahímről, az összes többi férfin akarja elverni a port. Miután az a fő projekt, hogy minden nővel elhitessék, hogy ő különleges és istennői életet érdemel, csalódott nők milliói várják a csodát. Pedig mi átlagemberek vagyunk. Nem átlagember kevés van.

A brutális múltban a rosszalkodó királyfi helyett egy direkt erre a célra tartott szolgagyereket vertek meg. Nyilván ez is a durva patriarchátus megnyilvánulása, eltekintve attól az apró ténykörülménytől, hogy a szolgagyerek is fiú. Ma arra gyúr a rendszer, hogy valaki még a mellékhelyiségbe is kimenjen helyettünk. Egy olyan korban, amelyben a nők beszélgetnek a hüvelygombájukkal és a bélflórájukkal. És különálló emberi személyiséggel ruháznak fel minden egyes állatot. 

A patriarchális kifejezés jelen állapotában egy férfiösszeesküvés, amely az idők kezdete óta a nők elnyomására irányul. Annak ellenére irányítja a világot (Semmilyen összefüggésben nem rokonítható elméletileg a „zsidó világösszeesküvéssel”, legfeljebb csak azzal, hogy pont akkora omnipotenciát tulajdonít nekik, mint Kohnnak és Grünnek, akit a nyilasok és az ávósok ugyanazzal a lelkesedéssel vertek.), hogy egyébként a férfiak 99, 999 százalékát inkább nők nevelik fel. Sőt, a nőket is nők nevelik fel alapvetően. Anya kicsi fiacskája aztán meg van zavarodva, hogy az anyján kívül (ha egyáltalán) egyetlen nő sem szereti, és mind valami elnyomást, meg egyenlő bérezést kér rajta számon. Pedig egyetlen nő sem dolgozik az autószerelő műhelyben, mint ahogy egy nő kefél az előléptetésért a főnökkel, és nem ő.

Minden átlagnőnek meg akarják ígértetni velünk, átlagférfiakkal, hogy azért, mert ők nőnek születtek, ezért mi a teljes életünkkel kárpótoljuk őket. Az alapfeltételezés ugyanis az, hogy nőnek lenni szar, férfinak lenni meg csodás. Miután a külsőleg átépített egyedek általában öngyik lesznek (fácse kompatibilis kódolás), csak valami ősrégi görög csávó megállapításaira hagyatkozhatunk, akit valami fennforgás miatt az Istenek arra ítéltek, hogy hét évig nőként éljen. Ha jól emlékszem a csávó végigdugta a hét évet nőként (ó kegyes Istenek!) és megállapította, hogy a nőknek hétszer jobb a szex, mint a férfiaknak. Ez persze csak egy patriarchális legenda. 

Csodás dolog férfinak lenni. Nem kell sírni, jó a fájdalomtűrő képességed, tuti te vagy az alfahím a korcsoportodban, végezhetsz veszélyes fizikai munkákat, sokat, és manapság állandóan elnyomod a nőket. Intézed, hogy kevesebb fizetést kapjanak, mint te, kivitelezhetetlen testi elvárásokat támasztasz velük szemben, hetente agyonversz egyet és minden negyedik kapcsolatodban bántalmazol. És a kielégítetlen szexuális vágyaid miatt pornófilmekre támasztasz keresletet, amelyekben megalázzák a nőket, akik nem élvezik, csak a férfi pornósok. 

Az meg nem probléma igazán, hogy az előzményektől függetlenül bármikor, tényleg bármikor mondhatnak nemet. Már amennyiben mondtak valaha igent. Ha megházasodtál és gyereket csináltál, tönkretéve a nő alakját és életét, akkor ha rosszul ütnek ki a dolgok, akkor téged tesznek ki a házból és a te gyerekeid élnek együtt egy idegen férfival majd. Ja, csak 100-ból 95-ször. Vagyis te leszel szabad!

A te hibád, hogy Hillary Clinton nem lett elnök, mert akkor jobb lenne a világ, vagy hogy fiatal muszlim férfiakra cserél téged a nyugat-európai nő. Te vagy a teremtés koronája! Ki találta ki ezt a hülyeséget? 

Olyan elmebetegekkel van dolgunk, akik megszüntetnék a férfit és a nőt, hogy mindenki egyenlő lehessen. Olyan nők, akik nem képesek élvezni a nőiességüket. Ezért intézik úgy, hogy senki más se tudja. 

Nőnek lenni jó, ha vannak férfiak és férfinak lenni jó, ha vannak nők. A férfiakat nők csinálják, a nőket férfiak, térjünk vissza ehhez a régi bevált módszerhez. Jön a tavasz, szerintem mindenki fogékonyabb is lesz.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A VAR csak tovább rombolta a focit! (Liverpool-Manchester City 1-1)

  Nem abban kívánok állást foglalni, hogy tizenegyes volt-e az az esemény, amelynek során egy City-játékos …

11 hozzászólás

  1. Láthatóan jön a tavasz,no meg a félpucér nők,sétálóutcán való fokozott érdeklődést kiváltó sétálgatása.
    Csak remélem,hogy nem a többi nő elcsábítására helyezték a kirakatba a látnivalókat. 🙂
    Szeretem a tavaszt.

  2. Ez is olyan, mint a cserkészet helyébe a kisdobos és úttörő mozgalom, a gyónás helyébe a nyilvános, önmegalázó „önvizsgálat”; a család helyébe a munkahelyi brigád; a mise helyébe a Szabad Nép-félórák; a Mária-kultusz és a család szentsége helyébe a fasisztoid feminizmus.
    Nálunk nincs nőnap, nincs egy évben egyszer a férfi mosogat, porszívózik és virággal kísérli meg feledtetni, hogy asszony három-négy műszakban: munkahely, gyerek, háztartási munka + szerető, él mellettünk.
    A nőnap kommunista találmány. Nőnap volt a munkahelyi seggrerészegedésekre, bulizásra, asszonynak az osztály Micikéjével való megcsalására rendszeresített alkalom. hányinger a köbön.

  3. Patriarchátusban!?

    Én matrirchátusban érzem magam. Minden tanár, minden hatósági – NAV-tól az önkormányzatig – hatósági ügyintézője, minden bíró, az Egyenlő Bánásmód Hatóság, a KEHI minden vezetője nő.

    • zolatiguszti

      És mennyivel jobb lett a világ Margaret Thacher vagy Angela Merkel óta!Úgy látszik ahogy a faszméregető hímsoviniszta döntéshozatalba mint kés a vajba hatolt be a női érkénység sokkal hatékonyabb minőségű döntési mechanizmusa.

    • csakafidesz

      Ez így van. Sajnos a bírói pálya végzetesen elnőisedett. Ezek értik meg a szegény rablógyilkost..

  4. Az asszony olyan ember nélkül,
    Mint a szőlő karó nélkül!

    (…és most az egyszerűség kedvéért ne bolygassuk a vadszőlőt meg a lugast!)
    🙂

  5. Szalay Miklós

    Egy írás egyebek mellett a nemek társadalmi helyzetéről, meg hogy hogyan lehet ezt józan módon szemlélni és kezelni:

    https://egyvilag.hu/temakep/049.shtml#p8

  6. csakafidesz

    Szenet lapátoló nőt sem láttam. Gyerekkoromban vagy apám lapátolta a szenet, vagy 12 éves koromtól én.

  7. Az írás szuper.
    Szerintem is matrierchátusban élünk, és nem patrierchális a rendszer.
    A természetellenes gender-életmód miatt értelmi csökkenésen átesett baloldal nem érti ezt, vagy úgy tesz hogy nem érti, illetve ostobaságnak mondhatja a fenti írás tartalmát.
    Mivel társadalmunk szaporodási rátája negatív, sajnos a nők többsége nem akar szülni, természet-adta (Isten-adta) képességüket a szülés tekintetében elfojtják, megfojtják.
    ….
    Ezt egy “nőnapi” megemlékezéssel ünnepléssel cinikus és nevetséges megünnepelni.
    …..
    A mai nők többsége nem érdemlik meg a nőnapi ünneplést.
    Tisztelet a kívételnek.
    https://kiettemeg.pestisracok.hu/2020/03/undorito-nok-a-televizios-sorozatokban/
    Sajnos a nők a liberális tv-sorozatok nézése által sajátítják el azt az undortó férfi és emberszomorító romlottságukat, ami miatt “nem fogadják be” a magzatot az újszülöttet, és az eszement baloldal és a velük harcoló eszement feministák emberhiány miatt a bevándorlók “befogadása” mellet kardoskodik.
    A mostani bevándorlók messzemenően is sokkal több bajt és keserűséget fognak okozni, mint az örömet is okozó újszülöttek.
    Azért örülök annak hogy a PestiSrácok emberséges újságírókkal dolgozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük