Se nem épül, se nem mecset


Muszlimok a 21. század zsidói. A párizsi merényletek és Michel Houellebecq Behódolása óta Magyaroszág is beszállt a versenybe, a ki tud nagyobbat rúgni a muszlimokba játékba. Hogy mi nem vagyunk a fejlettnyugat része és a pár száz bevándorló mellett összesen van pár tíz magyar muszlimunk, az nem számít. Félni kell tőlük.

Mert óriásmecsetet akarnak építeni és bojkottot szerveznek

Csak éppen pont semmi nem igaz ebből. Se mecsetet nem építenek (a magyar muszlimok biztos, a török államot meg senki nem kérdezte), bojkottot meg pláne nem szerveznek. Bolek Zoltán, a Magyar Iszlám Közösség vezetője lehet hülye egyéb kérdésekben, lehet vele számtalan dologban nem egyetérteni, de saját hazája ellen ő sem fogja a muszlim országokat egységfrontba tömöríteni. Amellett, hogy képtelen lenne rá, még a szándék sincs meg benne.

Szóval a 444-től az Indexig sikerült egy völkischer beobachternyit összehazudni ebben a mecsetügyben…


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Nincs hozzászólás

  1. Akkor megettem? A PS oldalán lévő cikket.

  2. Akkor megettem? A PS oldalán lévő cikket.

  3. Javaslom a szerzőnek, hogy építsen mecsetet a saját telkére. Mi, magyarok nem kérünk ebből a primitív és agresszív vallásból.

  4. Javaslom a szerzőnek, hogy építsen mecsetet a saját telkére. Mi, magyarok nem kérünk ebből a primitív és agresszív vallásból.

  5. Az a “pár tíz” magyarországi muszlim az valójában kb. 20-30 ezer. Ennek nagy része első-második generációs bevándorló, kisebb részük áttért magyar származású férfi, illetve házasság révén muszlimmá vált magyar származású nő, valamint az ő lezármazottaik. Budapesten és vidéken is számos mecsetük, imahelyük működik. A legnagyobb a Fehérvári úton van, egy volt irodaházban, tekintélyes, többemeletes épület. Get your facts straight, mielőtt hülyeségeket irkálsz, ha kérhetnénk. Hogy az egyes muszlimokat nem kell gyűlölni, az biztos. Hogy a politikai iszlám erőszakos térhódításától és annak következményitől kell-e tartani, azt mindenki döntse el maga az előttünk lévő nyugat-európai példák alapján.

  6. Az a “pár tíz” magyarországi muszlim az valójában kb. 20-30 ezer. Ennek nagy része első-második generációs bevándorló, kisebb részük áttért magyar származású férfi, illetve házasság révén muszlimmá vált magyar származású nő, valamint az ő lezármazottaik. Budapesten és vidéken is számos mecsetük, imahelyük működik. A legnagyobb a Fehérvári úton van, egy volt irodaházban, tekintélyes, többemeletes épület. Get your facts straight, mielőtt hülyeségeket irkálsz, ha kérhetnénk. Hogy az egyes muszlimokat nem kell gyűlölni, az biztos. Hogy a politikai iszlám erőszakos térhódításától és annak következményitől kell-e tartani, azt mindenki döntse el maga az előttünk lévő nyugat-európai példák alapján.

  7. Ha nem lesz mecset, az csak jó.

  8. Ha nem lesz mecset, az csak jó.

  9. Svájcban,megkérdezték egy népszavazás során,hogy szeretnének-e mecsetet?

  10. Svájcban,megkérdezték egy népszavazás során,hogy szeretnének-e mecsetet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük