Permenens nyafogás – a minket éltető liberális könnyek


Elöljáróban szögezzük le, ez a poszt nem azokhoz a jóérzésű ellenzéki honfitársainknak szól, akik leszavaztak egyik-másik pártra a túloldalt, majd az eredményt csalódottan/dühösen tudomásul vették, és azóta néha-néha csalódottan/dühösen megnyilvánulnak, ha szóba kerül a kétharmad, hanem azokhoz a két ajvékolás között szünetet sem tartó libsikhez, akik kivándorlással fenyegetnek, csalást emlegetve börtönt ígérnek, esetleg veréseket helyeznek kilátásba találkozás esetén. Nélkülük ugyanis nemcsak sokkal unalmasabbak és szürkébbek lennének győzelmeink, hanem savanykásabbak is, hiszen hozzájuk mérve leszünk mi csak tökéletesek és hibátlanok.

Persze, tudjuk, csak pár hét, és megint visszataláltok régi önmagatokhoz, a két választás között nálunk mindent jobban tudó attitűdhöz, elvégre számotokra négyévente egyszer derül csak ki, hogy fogalmatok sincs erről az országról, hiába mondjuk ezt nektek minden nap.

Próbáljátok majd elmagyarázni, hogy csak vicceltetek, amikor lehülyéztétek a teljes országot azért, mert méltóztattak máshogyan voksolni, mint ahogy azt te, jobban mondva, a téged finanszírozó külföldi alapítványok helyesnek elképzelték. Tudod, ez minket a legkevésbé sem zavar, hiszen miért pont akkor lenne igazad, amikor hülyézel, még sosem találtál el semmit, de alkalomadtán bizony meg fogjuk fogni a kis buksidat és – nyugi, virtuálisan – beleverjük az orrodat ebbe a kis előszobaszőnyegen hagyott kakikába.

Addig is isszuk könnyeitek!

Tudjátok, amikor feketére cserélitek a profilotok borítóképét, amikor kiírjátok, hogy mindenki töröljön titeket, aki volt annyira megátalkodott, hogy a Fideszre szavazott, akkor a mi kis liberális könnyekre áhítozó pocinkat látjátok el az éltető nedűvel. Azt hiszitek, hogy ez minket bánt? Dehogyis, élvezzük minden percét. Mert tudjátok, a kárörvendés, az aljas röhigcsélés, a másik fájdalompocsojájában lévő tapicskolás hitvány, megvetendő dolog, kivéve, ha olyan faszfejekről van szó, mint ti, kedves örökké nyekergő liberális honfitársaink.

Ugyan mi nem az ideálishoz, az utópiához mérünk, hanem a realitásokból indulunk ki, de mi is érezzük, messze nem hibátlan az a politikai erő, ami mellé odaálltunk, amit támogattunk. Láttuk, látjuk a hibáit, gyengeségeit, de ezek mind-mind észrevehetetlen, szabad szemmel kivehetetlen karcok lesznek, amint odaállsz mellé és összehasonlíthatóvá válsz vele.

Megkockáztatjuk, nélkületek, kedves könnyező libennáink, még a kétharmad se jött volna össze. Az általatok 4 éve az összefogásba, most a taktikai népfrontszavazásba kényszerített pártocskáitok kontraszelektált és megkülönbözhetetlen vezetői által kimondott buta fenyegetések nektek tetszettek, ti ezt akartátok hallani, de láthatóan rajtatok kívül erre senki nem gerjedt rá. Mert az a helyzet, mi bólintunk, ha szóba kerül, hogy bizony a Doktorminiszterelnökúr pártja ellenségképet gyártott abból a pár tíz millió barna szempárból, amelyik a szomszédodba akar költözni a közeljövőben, de ők bizony messze vannak, és ebből kifolyólag teljesen mindegy, hogy kedveljük vagy gyűlöljük őket a kampány hevében. Ti viszont (és pártjaitok) bennünk találtátok meg a köcsög, elpusztítandó ellenséget, minket akartatok Recskre hurcolni, lámpatestekre felhúzni. Mi viszont itt vagyunk, ebben az országban, és bizony eljárunk szavazni, nem úgy, mint a mostanában az összegyűjtött majomfogakat pénzre váltó fekete szempár valahol Afrika közepén, akinek nincs szavazata Magyarországon.

Zárásul még annyit, hogy a kivándorlással való fenyegetőzésetek már csak azért is mókás, mert 2010 második fele óta folyamatosan ezzel fenyegetőztök az interneten, és valahogy a mai napig is itt vagytok. Ugyan mire mennétek ti külföldön, ahol nem lehet megélni fidesz-ellenes uszításból, és a Szent Piacon kell dolgozni. Ráadásul a fő ellenségetek, a valóság nevű betonfal külföldön is rendszeresen kipukkasztja a kis liberális buborékaitokat. Brexit, Trump. Ezek a külföld fideszkétharmadai.

Sehol sem lesz jó nektek, talán Dél-Afrikát tudjuk őszinte szívvel ajánlani, ott nyugodtan elmehettek rabszolgának egy rasszista néger frissen rabolt haciendájába, hogy bocsánatot kérjetek a gyarmatosítás és Orbán vétkeiért tőle.

Sok szerencsét és minden jót!


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

5 hozzászólás

  1. Endrei Szabolcs

    By the way, már az egész CEU indulhatna is!:)

  2. És még nincs vége!!!
    Jön a STOP sugardaddy,és rájönnek ezek a macskajancsi paraziták, hogy nem lehet megalázni a magyar választókat, hogy senkiháziak (incl.kálmánszolga,kardigános llászló, kappanhangu klászló stb.) akarják megmondani, hogy mi a demokrácia!!!
    Senki nem akar ukrajnai ,macedóniai, görög állapotokat,ezek a hülyéknek észre kellene venni, hogy nincs kétféle igazság, a válsztók a szemüknek hisznek, és nem dőlnek be a hazugságmantráknak!
    Nem tudom, hogy az agg filantróp mikor kapcsolja le az infúziót róluk?

  3. Ez a Mi Hazánk

    “Mi viszont itt vagyunk, ebben az országban, és bizony eljárunk szavazni, nem úgy, mint a mostanában az összegyűjtött majomfogakat pénzre váltó fekete szempár valahol Afrika közepén, akinek nincs szavazata Magyarországon.

    Mondjuk azt eléggé szeretnék, hogy legyen.

  4. Sajnos az írás egy alapvető tévedést tartalmaz.Olyan ugyanis nincsen,hogy :liberális honfitárs.Olyan van,hogy magyar születésű,magyar állampolgár,Magyarországon élő liberális,de HONFI (pláne,társ) az nem létezik.

  5. Pocsolya. Elipszilon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük