A nácicsicskabolsevik párt most forradalmat akar


Öröm nézni a Jobbik színeváltozásait. Mintha csak véletlenül lenyeltek volna egy xenomorf-lárvát valamikor pár éve, az idő tájban, mikor kitalálták a néppártosodást. A középre húzódás polipszerű lénye a vasárnapi sajnálatos események után megint vedlett egyet és új külsőt vett fel, a Toroczkai-Novák páros által kilőtt mentőkapszulában már egy bolsevik szörny harapdálja a békeidőkhöz visszatérni szándékozó jobbikosokat.

Az mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény a Jobbiktól, hogy noha a politikai spektrum minden színét magukra öltötték már hosszabb-rövidebb időre, egy percre sem voltak képesek minimálisan is szimpatikusak lenni. A MIÉP nemzeti radikalizmusából taplóságot faragtak néhány egész mondatot mérsékelt sikerrel megfogalmazni képes kopasszal és huligánnal, köztük az örök kedvencemmel, a félrefittyedt szájú Z. Kárpát Dániellel, akinek a nevében a rejtélyes „z” betű az eredeti nevére, a Zsigára utal, csak hát „zs”-vel igen nehéz karriert csinálni egy szélsőjobboldali taplópártban. Aztán középre húzódtak, de azt is annyira csicskamentalitással hajtották végre, hogy Heller Ágnes fémjelezte belvárosi éttermiségen kívül mindenki undorodva fordult el tőlük, mint az egykoron csinosnak tartott volt osztálytársnőtől, amikor az összehugyozva fekszik a utcán és azt óbégatja, hogy valaki bassza már meg végre. A végtelen átalakulás jegyében pedig végre kipróbálják a nemzeti radikalizmus túloldalát, a nemzetietlen radikalizmust, és bolsevik vérvörösbe borulva fenyegetnek utcai harccal, polgárháborúval annak ellenére, hogy menthetetlenül alul maradtak a választásokon.

Csak emlékeztetőül, amikor a nemzeti tábor olyan furcsa társutasai, mint Budaházy György 2002-ben az egy százalék alatti különbség miatt vonultak ki hőbörögni az utcára és torlaszokat emelni, nem pedig egy egyértelmű kiütés miatt. De a Fidesz rögtön elismerte a vereségét, gratulált a győzelemhez és visszavonult a székházába sebeket nyalogatni.

És akkor ennyit a politikai kultúráról, meg arról, hogy ki a demokrata…

A csicskapártból bolsevik párttá alakuló Jobbik viszont utcára szólítja „híveit”, hogy Majdant csináljanak Budapestből és így szerezzék meg a hatalmat. Nem békés tüntetésre hívnak, hanem erőszakos forradalomra. Nem többséget akarnak felmutatni, hanem börtönnel és még rosszabbal” fenyegetnek. A híveit körbeölelő zárójelnek pedig az az oka, hogy a felszólítás nyomán a nemzeti radikális szubkultúrát elkapta a röhögő görcs, mivel java részük a Fideszre szavazott, hogy kitoljon Vona Gábor liftügynök és állatidomár úrral. Néhányan még azt is megjegyezték, egy esetleges utcai zavargás során vicces lesz a régi barátaikat elverni a törvényesen megválasztott magyar kormány védelmében.

Még annyit, hogy a saját ostobaságán mégis csak vicces felháborodni.

Mert láthatóan a Zsúrpubi nevű jobbikos szennylap propagandistáitól kezdve a jobb sorsra érdemes Heti Válasz gazda nélkül maradt roninjai láthatóan teljesen fogalmatlanok a magyar választások lebonyolításával kapcsolatban. Vagy egykedvűen hazudnak, rágalmakat és rémhíreket terjesztenek. Nem tudom, melyik a kedvesebb számukra: hogy ostoba taplók, vagy bolsevik agitátorok. De csodálatos lesz majd szeletelt sonkát kérni a teszkó húspúltjában álldogáló egykori újságírótól, aki képes volt leírni, hogy azért nem voltak részeredmények ½ 10-kor vasárnap este, mert a kormány matatott az informatikai rendszerben. Másodikos állampolgári ismeretanyag része, hogy ameddig az utolsó szavazókörre rá nem zárják az ajtót, addig nem hozhatják nyilvánosságra a részeredményeket.

Bár az igazi #elégtétel nem is a teszkó húspultja, ott becsületes, szorgalmas, tisztességes emberek dolgoznak, ne akarjunk nekik seggfej kollégákat. Az igazi öröm az lesz, amikor ezek a gazemberek, köztük a valaha normális Sztankóczy Andrással, majd mehetnek blogolni Gyurcsánynak a Nyugati Fényre, ahogy valaha a függetlenséget, szakértelmet (hahaha) és a középen állást a zászlajukra tűző Milla mozgalom is végül Ferinek ragasztott plakátot.

Lehetne méltósággal is viselni a vereséget.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

20 hozzászólás

  1. Lehetne méltósággal viselni a vereséget,de ahhoz olyan kvalitású emberek kellenének.A dolgozat helyenként naturalista megfogalmazása tökéletesen adekvát a témával és az említett emberformájúkkal. A Heti Válasz tényleg jobb sorsra lenne érdemes,de azért a kényszer mellett ők is ástak maguk alá egy -két lapáttal.A többi bértollnok meg keressen munkát.Az építőipar fellendülőben van.A kiérdemesült örömlányokból is wc-s néni lett,amikor elmúlt irántuk a placcon a kereslet.

    • Gáspár Anett

      Vagy villamos kalauz. De azt sem bíznám rájuk.
      Régi vicc a szakmához nem értő kalauznőről.
      Régen volt a hetijegy, vonaljegy és átszállójegy.
      A kalauzok lyukasztógéppel érvényesítették: dátum és vonal helyén.
      Történt, hogy a kalauznő rossz helyen lyukasztott, majd javította, mondván:
      -Ez a lyuk nem lyuk. A másik lyuk az lyuk.

  2. A zsúrpbubi nevű hányadékot azzal a szöveggel indították, hogy bár a jobbik lesz mögötte, egy értékközlő médium lesz, amely igénye tartalommal, edukációval próbál majd híveket szerezni. Azt hiszem ez nem sikerült túl jó!

    • Gáspár Anett

      Tudod, ez olyan, mint a szalonivó és az alkoholista: melyiknek mi jelenti a mértéket.
      A szalonivónak a stampedli, az alkoholistának a vödör.
      Hát ilyen a Jobbik lapjának az értékrendje is.

  3. Ezért nem érdemes digitalizálni a választást, mert úgyis azt mondják majd, hogy meghackelték.

    http://ujtechkor.blog.hu/2018/04/12/ezert_se_erdemes_a_valasztast_digitalizalni

  4. Ezért nem érdemes digitalizálni a választást, mert úgyis azt mondják majd, hogy meghackelték.

  5. A Heti Válasz mentségére csak annyit, hogy ők a hirtévés 180 fok helyett csak ca.169 fokot fordultak, köszönhetően az intelligens főszerkesztőjüknek.
    Zsúrpubi szennyokádásnak már a neve is ciki,ill.cuki, jobban tennék ha beszüntetnék a müködést és MLM rendszerben elkezdenék a szemöldökcsipesz, kutya-és macskaeledel forgalmazását.

    • Ez a 169 fok nekem bőven elegendő volt,hogy beszüntessem a lap olvasását és előfizetését,annak ellenére,hogy egy-két szerzőjüket kedveltem (Vinkó.Végh Alpár)Sajnálom,hogy a többivel együtt mennek a levesbe.

    • Gáspár Anett

      A macskák kényes, igényes jószágok. Nem fogadják el akárkiknek a kezéből az ételt.

    • Gáspár Anett

      A Heti Választ a liberális Elek István alapította. Mióta megvan, mindig kétarcú volt a lap.

  6. Trájer János

    Azt mondják rólunk, mi a nekibuzdulás népe vagyunk, de nem kitartóak! Mutassuk meg hogy igenis állhatatosan kiállunk választott kormányunk mellett belső és külső ellenségeink ellenében! Ne engedjünk a 18-ból, a 2018-ból! Ha most nem leszünk kitartóak elveszik a kormány, elveszik a haza s vele együtt mi, gyermekeink, unokáink jövője is örökre elvész!!!

  7. Budaházy György

    Bocsi, de nem én vagyok a “nemzeti tábor furcsa társutasa”. Már akkor is a nemzeti oldalon álltam, amikor a Fidesz még a liberális internacionáléban nyomult, csak hogy rögzítsük.
    2002-ben kétszeresen is okunk volt kimenni. Egyrészt tized százalékokon múlott mind a kormányváltás, mind az hogy az SZDSZ érdekes módon éppen bejutott a parlamentbe, a MIÉP meg érdekes módon éppen nem. És mindenhonnan jöttek a hírek a választóköri szoci ügyeskedésekről.
    Idén ha voltak is ügyeskedések (nem zárom azért ki), azok nem befolyásolhatták érdemben a győztes győzelmet, míg 2002-ben igen, meggyőződésem ma is, hogy valójában ez döntötte akkor el a dolgot. (Egyébként 2006-ban is pont ezért nem volt a választások után felhördülés, mert akkor – sajnos – meggyőzőbb előnnyel nyertek Gyurcsányék – persze utólag ugye kiderült, hogy miképpen.)
    Szóval ennyit a teljesség kedvéért még érdemes ehhez a témához hozzátenni.
    Végül még azt is meg lehetett volna jegyezni, hogy a Fidesz 2002-es “sebnyalogatós visszavonulása” akkor nem feltétlenül volt jó stratégia, az ország keményen megfizette a 8 év szoci-libsi kormányzás árát!

  8. Gáspár Anett

    Véleményem szerint komolyan kell venni ezeknek a fenyegetőzését. Akik Vonát, Novákot és Toroczkait mozgatják, azok ott voltak a 2006-os összes provokátor mögött.
    Emlékezzünk a TV székház előtti gyújtogatásra, hogy a tüntetők mentették ki az égő autóból a fiatal rendőröket.
    Hogy Toroczkai megjelent a Kossuth téren békésen tüntetők között, átcsalta őket a Szabadság térre, ahol a gespás anarchisták tomboltak, majd eltűnt. Meg is írták akkor a már csak félig magyar MN-ben és Bencsik is írt róla.
    Hétfő óta írom, Vona csak látszólag vonult vissza, Novák és Torockai az asszisztensei, mindkettő együttműködött és teszi most is. A Jobbikban ott vannak a liberális ügynökök szép számmal. 2010 óta semmi sem volt véletlen, most sem az, és nem lesz az. A forgatókönyv átlátható.
    Toroczkai neve valahogy az összes disznóságnál felbukkan, és érdekes módon a ” fogjuk meg és vigyétek” módszerrel uszít, majd eltnik a balfenéken.

    • Budaházy György

      Kedves Anett!
      Ha semmi érdemi információja, ismeretsége nincs a nemzeti radikális körökből, nem volt ott sehol velük, akkor inkább ne írjon róla totál baromságokat.

    • Tökéletes Jobbik jellemzés. Érdemes észben tartani. Ha valaki még kiáll mellettük.
      2006 október 23.-át nem felejtjük és Toroczkai szereplését sem.

  9. Kikerem magamnak. En vagyok a nåci a jobbik a bolsevik buzerans köpönyegforgato köcsögök gylekezete.

  10. Április 13. | 05:30
    Faktor
    SOROS GYÖGY
    GARÁZDASÁG

    TÜNTETÉS
    ERŐSZAK

    GULYÁS MÁRTON
    0 komment

    Gu­lyás Már­ton be­hívta a Soros-ro­ham­osz­ta­got: Törni-zúzni akar­nak Pes­ten! Ők gyúj­tot­ták fel Ham­bur­got
    Nem nyug­hat a né­hány napja az el­len­zék új ve­zé­ré­nek ki­ki­ál­tott Soros-ak­ti­vista, Gu­lyás Már­ton. Az erő­sza­kos ak­ci­ó­i­ról el­hí­re­sült több­szö­rös ga­rázda fel­vette a kap­cso­la­tot a Ham­bur­got nem­ré­gi­ben lángba bo­rító Soros-ro­ham­osz­ta­go­sok­kal. Szom­ba­ton reg­gel ér­kez­nek Bu­da­pestre.

    Törni-zúzni akarnak a szombati demonstráción, kihasználva a csalódott ellenzékiek elkeseredettségét. Gulyás Márton felvette a kapcsolatot régi politikai szövetségeseivel, a tüntetéseket tudatosan és profin erőszakba fordító Soros-féle rohamosztaggal, az ANTIFA-val.

    EZT IS AJÁNLJUK:
    Gulyás korábban már tartott egy főpróbát, ahol a füttyös, nőverő Juhász Péter társaságában Röszkén a kerítéshez vonult, hogy a hírhedt erőszak-szervezet vezetőivel együtt felmérjék egy erőszakos demonstráció és provokáció lehetőségét.

    Az anarchisták fekete-vörös zászlaja alatt menetelő, csuklyák mögé rejtőző ANTIFA-kommandósok voltak azok is, akik néhány hónapja egy G 20 találkozó alkalmából felgyújtották Hamburgot.

    ÜDV A POKOLBAN (WELCOME TO HELL) címmel meghirdetett akciójuk során autók százait öntötték le benzinnel, lobbantották lángra, több tucat utcában betörték a kirakatokat, rátámadtak a kivezényelt rendőrökre, több százat közülük súlyosan megsebesítettek. A rendőrség még hónapokkal később is körözte a tetteseket, 2036(!) bűncselekmény ügyében nyomoztak.

  11. Óriási veszteség lesz.

  12. Elég sokszor előfordul,hogy nem jeleníti meg a kommentet az oldal és megjelenik az elutasítás,hogy :ez már megírták ! ez szerintem nem a Srácok hibája és egy kis ügyességgel ki is lehet küszöbölni.NE mérgelődjön UFF

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük