Öt ballib vágyálom, amelyek megvalósulhatatlanságát mi sajnálhatjuk igazán


Téged is idegesítenek a láncaikat vesztett ballibek? Irritál, hogy ők meg mernek osztani egymással nyilvánosan olyat, amelyek te jobbos verzióiért évekig járhatnál bírósági átnevelésre, de minimum személyesen verné szét a nemalmácskés gépedet Zuckerberg? Netán tartasz tőle, hogy ezekből az ártalmatlannak tűnő kis gyíkokból ismét előbújik a Lenin fiú? Kedves fideszes barátom, gondoljuk át ezt egy kicsit!

Felesleges velük kávézgatni meg érdemileg beszélgetni. Az ilyesmi puszta időpocsékolás. Inkább nézzük át tételesen, hogy kik ők, mik ők, miket akarnának, és miért fizikai lehetetlenség, amit pontosan akarnának, csak nem tudnak-mernek-tesznek.

Róluk dióhéjban annyit, hogy bár saját öndefiníciójuk szerint a bolygó legokosabb lényei (persze ne hidd el nekik azt se, hogy a Föld nem lapos), dr Orbán Viktor Miniszterelnök Úr és becses Pártja már sokadjára verte őket ripityára, saját rendszerükben a saját szabályaik szerint is. Ez ellen pedig láthatóan nem tudnak tenni semmi érdemlegeset. Szellemi restségük miatti tehetetlenségük és kilátástalan helyzetük tükrében pedig újabban fizikai erőszakkal kezdtek fenyegetőzni, pedig ha valamijük, akkor fizikumuk tényleg nincs hozzá. Annyi edzetlen, göthös, vasat sosem fogott, dohányzó-italozó ill. egyéb önpusztításban jeleskedő gyülekezetet, mint a magyarországi balliberálisok kis közösségét, sosem láthattál. Némi képzavarral élve némelyik már-már sportot űz ebből.

Ha emellett valamiben még hírhedten bénák, az a nagybetűs élet a saját kis elefántcsonttornyaikon kívül. Most pedig épp ott kívánnának érvényesülni, természetesen mindeddig kizárólag csakis szóban. Az ettől való félelmed és felháborodásod helyett pedig vegyük együtt számba a közelmúlt néhány emlékezetes ígéretét, amelyekért a harcos viszontválaszos békülőkávézás helyett inkább kikacagást érdemelnek részünkről. Egyúttal persze védve-óvva is őket saját a csacskaságuk következtében keletkező veszélytől.

Ne feledd, ha ezeknek bármi bajuk lesz, lesz helyettük új ballib ellenzék, ami nem tud impotensebb lenni a mostaninál, nekünk tehát erkölcsi és taktikai kötelességünk megőrizni őket a jövő fideszes nemzedékei számára!

Őket lényegében nem szüleinktől örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Lássuk tehát ezt a komcsi Ki mit nem tud, csak szeretnét szépen egyesével!

Zsurzsán Anita újmarxista filozófus, doktori hallgató felállít egy guillotine-t:

Természetesen nem fideszeseket fejezni, meg öldökölni csak úgy bárkit. Kizárólag esztétikai célból gyönyörködni benne. Emlékezni a szép jakobinus, progresszív időkre! Milyen szép látvány is lehet a serényen csavarozó, kopácsoló, flexelő esztéták, filoszok, bölcsészdoktorok sosem létező tömege a saját lábára ejti majd az ellensúlyt, vagy véletlenül tőből csonkolja saját csökevényes, csontos ujjait a helytelenül rögzített pengével. Ez a kis cicamica Saint-Just vajon megbirkózott már egy IKEA-polccal egyedül? Tokmánykulccsal ki tudna cserélni egy fúrószárat, vagy ezeket a fokokat okosan átugorva egyből egy precíziós kivégzőgéppel kezdené műszaki karrierjét?

Komáromy Ras G Gergő soktonnás munkagépeket állít meg testével:

Ezt talán szükségtelen is ragozni. Amennyiben nem bír transformersi tulajdonságokkal, addig csak a munkagépkezelők jó szívére, esetleg a vele és elvtársaival hímestojásként bánó fideszvezetésű rendőrségre bízhatja életét. Bemelegítésként itt is talán egy a munkagépeknél sokkal kevésbé erős és súlyos csecsen sráccal kéne kezdeni, vagy az ő teste is megáll majd rasztaszóra?

Varga Gergő dicsőségesen kirángatja Németh Szilárdot a Parlamentből, majd Bőtös Botond IFA-platóra lapátolja:

Rafinált gyerek ez a Gulyás Márton, hogy totális fizikális alkalmatlanságát belátva a brutális, erőszakos tettekhez keresett maga mellé egy igazi gorillát. Azért úgy ránézésre Németh Szilárd egyik alkarjában több erő lehet, mint Varga Gergőben összesen. Nagy kár, mert a vágyott folyamat legvége lett volna érdekes. Az úgynevezett munkát íróasztaloknál, fotogén könyvespolcok előtt elhelyezett bőrfotelekben vagy tudatmódosítókkal bőven ellátott kiállításmegnyitók keretében ismerő ballib értelmiségiek magatehetetlen emberi testeket lapáttal szeretnének mozgatni, aminél alkalmatlanabb szerszám talán csak a gereblye lenne. Előtte feldaraboljátok majd lapátolható darabokra? Nem lenne egyszerűbb megfogni a két végüket, és zsupsz? Ja, de az az IFA-plató olyan szinten van ám, hogy ti csak hokedliről látnátok, Botond!

Kerner Zsolt és Medvegy Gábor fideszeseket akasztanak köztéri LED-lámpákra:

Pont a legnagyobb szaktudást igénylő kivégzési módszer. Gratulálunk… A cipőtöket be tudjátok kötni egyedül? Mert hóhércsomót kötni meg kimérni az esés mértékét nektek valószínűleg nem nagyon fog összejönni. Van még a bitós módszer mindenféle csigákkal meg nyakroppantással, de azt inkább hagyjuk is, mert még nehezebb. Aztán itt van az a rész is, amihez gyomor kéne. Ettetek már nem vegán hamburgert életetekben? Le tudnátok vágni mondjuk egy csirkét vagy egy nyulat? És innen jönnek csak a komolyabb ellenállást kifejtő állatok, amiktől meg is lehet sérülni. Liba, disznó, ilyesmik.

Ködös és kéjes polgárháborús fenyegetőzés, amitől hátha talán végre megbukik a Fidesz:

Ide talán felesleges is lenne egyetlen személyt kapcsolni, hiszen régi és nagyon vágyott meseképe ez a magyarországi baloldalnak. Fiatalon csillogó kis szemeikkel Janukovics helyére egyből Orbánt képzelik, amint arany vécékeféjével együtt menekül, helyét pedig átveszi a csodálatos demokrácia. Apró gond ezzel, hogy még Ukrajnában se teljesen így sikerült. Nagyobb viszont, hogy itt meg még ennyire se fog. Ha nagyon-nagy jóindulattal kivesszük a Fideszt TEKestül meg mindenféle kopaszostul a játszmából, akkor is marad az érdekes, ámde meglehetősen egyoldalú végkimenetelt ígérő helyzet, hogy Tamás Gáspár Miklósnak, Heller Ágnesnek meg Konrád Györgynek Tirittyán Zsoltot meg Toroczkai Lászlót kellene lenyomnia kommandós technikákban meg városi gerillaharcban. Gulyás Márton festékes kotonjai se képviselnének kellő tűzerőt Budaházy György molotovkoktéljai ellen.


  Kurtz ezredes

9 hozzászólás

  1. Valóban? Nekünk polgárháború kell? De tényleg?

  2. inkontinencia-zavar

    Azért csegevarás anarkistaként nacit rendelni 60 rugóból a ZUSÁ-ból és duzzogni azon, hogy (egyébként az EU által meghatározott eljárásban és mértékben) vámot kell fizetni utána és emiatt gondolatban megdönteni az államot – na azért az se semmi:

    https://444.hu/2017/05/22/hogy-az-a-haragvo-uristen-rogyasztana-ra-az-eget-a-magyar-postara-a-magyar-posta-vamugynoksegre-a-nemzetkozi-posta-kicserelo-kozpontra-es-ugy-altalaban-a-magyar-allamra

    • Szemetet legközelebb ne linkeljen!

      • inkontinencia-zavar

        Pedig jellemző az egész poszt, meg a hozzászólások!

        Totálisan igazolják a ballib, belvárosi elkényeztetett hülyegyerekek lelkivilágáról kialakított sztereotípiákat.

        Azon agonizálnak, hogy ki mit rendelt eddig az USÁból.

        Könyvet valahogy egyik sem…

  3. Gáspár Anett

    Vizicsóvállú, csápos, tápos, ceruzaujjú, nyálas, raccsoló, pösze, Gendermagos rasztasipánkák.

  4. Családfa:
    Demszky bizalmasa Mesterházi Ernő
    Mesterházi Ernő felesége Mécs Mónika
    Mécs Mónika apja Mécs Imre
    Mécs Imre felesége Magyar Fruzsina
    Magyar Fruzsina testvére Magyar Bálint
    Magyar Bálint felesége Hodosán Róza
    Hodosán Róza volt férje: Demszky Gábor
    Mécs Imre fia a momentumos Mécs János
    a tiszta kezek és üvegzsebek új letéteményese.
    Szerintem nem nehéz kitalálni….

    • Kezd hasonlítani a Habsburg családi mosolyalbumra. Ezredes úrnak is nagy a szája, amíg egyszer csak meglátogatják az irodájában. Lehet akármilyen kigyúrt, ha a szürkeállomány megbombázza az intellektusával!

  5. Gáspár Anett Te nem nő vagy, az tuti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük