Na akkor kinek is a halálos ítélete?



Remélem a hvg.hu hathatósan cáfolni fogja Bayer Zsolt vádjait! – írja a Facebook-falán Hirschler Richard, a HVG alapítója, az online korábbi főszerkesztője a HVG-t tőle is lenyúló ifnyú titánoknak (Czeglédi, Hont, Tóta W. és tsai.). És tényleg, hogyan lehetne minősíteni a magyar újságírás és közélet legújabb mélységét? Amikor gyakorlatilag egy third hand celluloid turkálóból előkapart brazil tévésorozat hitelességével próbálják valakik elhinteni, hogy a Fidesz két marékkal szórja a húszezreseket a roma szavazatok felvásárlására, és közben már a látszat látszatára sem adnak. 
Olyan ugye már volt, hogy néhány hónappal a rendszerváltás után a leghangosabb demokraták az állampárttal szövetkezve hátba támadták a megválasztott kormányt (vö.: taxisblokád). Olyan is volt, hogy egy ifjú szocialista puccsista a határon túli magyarok lelkébe gázolva, a nemzet szétszaggatásával akarta megerősíteni a párton belüli pozícióját (2004. december 5.). Olyan is volt, amikor ugyanez a felhevült ifjútörök (látva, hogy minden kötél szakad) a kerek évfordulón újrajátszatta az 56-os sortüzeket, igaz legyünk hálásak, csak gumi- és nem éles lövedékkel. Meg olyan is volt, hogy ez a 65 éve vitézkedő, áporodott leheletű konglomerátum hazavitte az államkincstárat, majd cinikusan átengedte a kormányzást néhány évre (2010). Meg az is, amikor ugyanez a társaság és az ő sleppje kiment a Clark Ádám térre és egy emberevő törzs állatiasságával megvuduzta és agyonszurkálta Orbán Viktor hungarocell szobrát. Az aljasságnak tehát nincs alsó határa. Náluk.
Szerintük bizonyíték, pedig csak a legszarabb agitprop
Mégis muszáj dokumentálni, hogy ez a mi áldott ballib oldalunk miként küzdi le magát Mugabe zimbabwei elnök erkölcsi nívójára. Most ott tartunk, hogy a mára az E14 kampánybrosúrájává vedlett HVG azzal a címmel, hogy “Itt a bizonyíték a csalásra: pénzért és tűzifáért szavaztak Baján” próbálta meg átvágni olvasóit a palánkon. (A Tutiblogon meg “Itt a bizonyíték, hogy a HVG-t a Szigetvári Viktorral és Ron Werberrel kurvára etikátlan módon összejátszó kis aljadék propagandisták készítik!”) Szóval a bizonyíték egy olyan videó, amelyben nem is Baján lakó roma férfiak komoly arccal HUPIKÉK TÖRPIKÉS dominókat dobálva a nagy műgonddal elhelyezett kólásüvegek közé fogadják a bajai Fidesz “képviselőjét”, akinek rohadtul nem tűnik fel, hogy tőle két méterre valaki mindent rögzít a mobiljával, és még vadul zoomol is, hanem odadob 200 ezer forintot a helyes szavazásért. Majd ígér még némi tűzifát a választás kedvező kimenetele esetére. 
Másnap a Magyar Hírlap oknyomozó cikkéből (és a hozzá fűzött bayeri dörgedelemből) kiderül, hogy a lefizetett cigók lakása valójában az állítólagos fideszküldönc, jelesül Gilián Róbert lakása, akinek a Facebook-fotóiból ki is derült mindez. Meg az is, hogy a lefizetett romák kislánya valójában Gilián kislánya. Tehát valami gagyi és pancser banda készítette az egész megrendezett szarságot, s mivel a rajta látható amatőr színészek meglehetősen földszintes figurák, reméljük a nyomozók előbb-utóbb kitapossák belőlük a pontos részleteket. Leginkább a becses megbízó kilétét. (Ne felejtsük el, Baján járunk, ahol Bajnai Gordon apucikája volt húsz éven át a kiskirály, ott tehát GORDON NEM BUKHAT VÁLASZTÁST, ugye. Aztán mégis… :))
Persze amióta vitán felül álló módon lelepleződött ez az egész rohadt hamisítás, a HVG és az ellenzék is hallgat, mint a Népszabadságba tekert tükörponty. Pedig pénteken még olyanokat mondtak, hogy
Mesterházy Attila, MASZOP: “Ez egyértelmű bizonyíték a szavazatvásárlásra. Az MSZP feljelentést tesz és a választási eredmény megsemmisítését kéri.”
Jávor Benedek, Együtt-PM: “Ha a videó valós, akkor a botrány Zsigó Róberten keresztül a Fidesz legmagasabb köréig ér, és ebben az esetben Orbán Viktor politikai halálos ítélete”.
Gréczy Zsolt, Demokratikus Koalíció: “Feljelentést teszünk és a legfőbb ügyészhez fordulunk. A Demokratikus Koalíció álláspontja szerint a videofelvétel a bajai időközi választás kapcsán egyértelműen fideszes csalásra, bűncselekményre utal”.
Namármost, ha a feltevés valós, hogy a ballibberek a görcsös győzni akarásukban olyan mélyre ásták magukat a szennyvíziszapban, hogy immár tényleg BÁRMIRE, azaz BÁRMIRE képesek, akkor ez végső soron kiknek lesz a “POLITIKAI HALÁLOS ÍTÉLETE” Benikém?

UPDATE: A rendőrség már ki is derítette, hogy a felvétel hamisítvány, a megbízó még nincs meg, Karácsony Dzsedzsi továbbra sem hisz a szemének. Részletek ITT.

UPDATE2: “A Blikk szerint a videó egyik készítője, a solti roma kisebbségi önkormányzat képviselője, K. G. vallomást tett a rendőrségen. Elismerte, hogy a bajai választás két fordulója között ő és két társa a budapesti MSZP-székházban a bajai időközi választás két fordulója között a szocialista párt sporttagozatának egyik tagjával találkozott. A megrendelő egy olyan OKTATÓFILMET kért tőlük, ami azt mutatná meg, hogy a Fidesz HOGYAN VÁSÁROLNA SZAVAZATOKAT. A Blikk szerint K. G. azt vallotta a rendőröknek, hogy az elkészült felvétel átadásakor egy MSZP-s országgyűlési képviselő is jelen volt. Török Zsolt, az MSZP szóvivője a Blikknek csak annyit mondott, hogy „ez teljes badarság, ráadásul aki m
indezt kitalálta, annak nincs sok logikai érzéke. Az Index kérdésére ezt úgy magyarázta, hogy pont az MSZP volt az első és az egyetlen, aki a videó napavilágra kerülésekor azonnal feljelentést tett.” Forrás: Index.hu. Mit is kéne ehhez hozzátenni? MUHHAHHHHHA HHHÚÚÚÚHÁÁÁÁ HÍÍÍÍÍÍÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!

UPDATE3: Gavra Gábor, az ÚJ (értsd: kommer agitprop) HVG online főszerkesztője elnézést kért, mert súlyos szakmai hibát vétettek azzal, hogy “ilyen címmel hozták le a videót”, de más címmel ma is lehozná…

UPDATE4: Már a rendőrség is azt mondja, hogy az MSZP székházába vitték a kamuvideót, tehát onnan kerülhetett a “HVG”-hez. Török Zsolt, az MSZP szóvivője a 444.hu-nak azt állítja, hogy “ők nem rendeltek ilyen felvételt, de valóban eljutott hozzájuk a videó”. Felfoghatjuk parajelenségként is…. Külön érdekesség, hogy a Bajnaihoz közelebb álló 444.hu most élvezettel ekézi a HVG-t. Ennek az oka alighanem az lehet, hogy a bajai hamisvideó “szoci ügy”, és nem az amúgy eddig a táboron belül szétcikizett E14-é.  A háttérben folytatódik tehát a ballib cicaharc.


A következő, állambiztonsági ügynököknek szóló oktatófilmmel Török Zsótit szeretnénk segíteni a további sikeres munkában:


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük