Most mehetnek el a migszolosok a picsába!


„Nem sokkal a szombat esti vihar után egy fehér szoknyás lány jelenik meg az aluljáróban, kisgyermekes családokat keres. Egy török férfi lép hozzá. Ő már tudja, ha a lánnyal tart, a családja biztonságos helyen töltheti az éjszakát. Nem telik el sok idő, többen is csatlakoznak hozzájuk. Hat gyerek és hat felnőtt indul el a pesti éjszakában, táskákat, szatyrokat cipelve. Egy védett házba tartanak. Így nevezik a helyet a vendéglátók. Útközben néha hátrapillantanak, nem követi-e őket valaki.”szökteti a könnyeket a Népszabóság online változata.

A baj nem az, hogy emberek segítenek más, szerencsétlen embereken vagy éppen csak fontoskodnak, vizet hordanak a tengerbe alapon. Az se érdekel, hogy a hülye belvárosi liberális tyúk a 40 fokban tetőtől-talpig cuccba vágja magát, nehogy megsértődjön szegény muszlim menekült a traumatizáltsága okán.

Hanem az, hogy az egész úgy van előadva, mintha faji- vallási alapon üldöznének embereket Magyarországon, akiket az állam elől kell titokban, “védett házakban” bújtatni. Érezzük a frankó áthallást, Wallenberg meg ezek, holokauszt, nyilas keretlegények, stb… Ezeket az embereket, mint a menekülő zsidókat a harmincas években kell hozzásegíteni ahhoz, hogy illegálisan jussanak el más országokba a kis vulkanfiber bőröndjeikkel, saroktól-sarokig csempészve.

Erre a válaszom: a brét kapjátok be, de tényleg!


  tutiblog

A PS böllérblogja. Bővebben a Gy.I.K.-ben.

Nincs hozzászólás

  1. Furcsa, ha ennyi felesleges hazuk van ezeknek az embereknek miert nem vittek oda be eveken keresztul a hajlektalanokat mert azok kozul bizony sokkal kevesebb van! Vagy a hajlektalannak mar nem jar ekkora merteku szolidalitas? Ok csak arra jok, hogy sorba lehet oket allitani az etelosztashoz, meg lehet oket mutogatni a hiradoban? Amit ez a cikk megemlit nem szolidalitas, nem szivbol jovo jotett hanem primitiv oncelu propaganda.

  2. Furcsa, ha ennyi felesleges hazuk van ezeknek az embereknek miert nem vittek oda be eveken keresztul a hajlektalanokat mert azok kozul bizony sokkal kevesebb van! Vagy a hajlektalannak mar nem jar ekkora merteku szolidalitas? Ok csak arra jok, hogy sorba lehet oket allitani az etelosztashoz, meg lehet oket mutogatni a hiradoban? Amit ez a cikk megemlit nem szolidalitas, nem szivbol jovo jotett hanem primitiv oncelu propaganda.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük