Michelle Obama Panda vs. Trump

 •  
 •  
 •  
 •   

Mindennél aktuálisabb a szexuális zaklatás kérdése, mert jelen pillanatban tényleg ott tartunk, hogy már a Tinderen történő jobbra húzás is sértő és soviniszta nyomulás, az pedig, ha meghívsz valakit egy italra, már szinte erőszakos közösülés. Nem világos, hogyan születnek majd gyerekek a jövőben.

Hogy a téma mennyire van túlgondolva remekül lejön Michelle Obama múlt csütörtöki beszédéből rinyálásából, amelyet Trump 2005-ös kiszivárgott, állítólag felháborító mondataira reagálva intézett a nagyközönséghez. Természetesen az egészet remegő hangon, (mű)könnyekkel a szemében, nagyon aggódva világ dolgaiért, de főleg csak a nőkért és a tiszta erkölcsért. Khm.

A kórházi ellátásról lecsúszókról (Obamacare), a Közel-Keletről meginduló embertömegekről, a világ ivóvíz nélkül maradt embertömegeiről nem volt szó, ezek ugyanis nem fontos dolgok, amikor az ember politikai ellenfele arról beszél, hogy megfogta egy nő seggét egyszer. Egy országot lerohanni ezek szerint oké, a klasszikus értelemben vett csajozás viszont már nem megengedett, még akkor sem, ha a nőnek egyébként semmi kifogása nincs az ügylet ellen. Régebben a legprimitívebb palik gondolták azt, hogy a nem igent jelent, ma a libnyafi gondolja azt, hogy az igen nemet jelent.

A First Lady (vajon ez a titulus politikailag korrekt?) más alternatívákat egyébként nem ajánlott az ismerkedésre, ahogyan azt sem taglalta, hogy férjével ők hogyan jöttek össze, pedig biztosan lennének ott is szaftos történetek, hacsak nem egy viktoriánus mintára történt kiházasítás történt esetükben, mint amikor fiatal szüzeket kényszerítenek különböző hivatalnokokhoz a családi előrelépés jegyében.

Michelle Obama úgy fogalmazott: nem tudok másra gondolni, mióta azt hallottam, hogy egy olyan erős valaki, mint Trump nőket zaklatott szexuálisan. Bezzeg a Clinoton család ugyebár, akiknek a számláján egy szexuális botrány sincs…

Obamáné nem tudta néhány mondattal elintézni a dolgot, terrorról beszélt. Arról, olyan elnököt érdemel Amerika, aki érti ezeket a problémákat, és össze tudja hozni őket egy zászló alatt. De kiket is? Persze, a nőket, de nem minden nőt, csak a feminista nőket, akik jelenleg félelemben élnek, annak ellenére, hogy pillanatnyilag állítólag olyan elnökük van, aki elítéli a szexuális zaklatást, és tesz is ellene. Hogy mit, az nem derült ki.

Michelle Obama egyébként úgy gondolja, egy társadalmat abban lehet megmérni, hogy hogyan bánik a nőkkel. Ebben mondjuk sok igazság is van, csak akkor mit barátkoznak az arabokkal….

Érdemes egyébként körbejárni a zaklatás fogalmát. A zaklatás az az emberi méltóságot sértő, szexuális, vagy egyéb természetű magatartás, amely arra irányul, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon. Ebbe szerintem nem tartozik bele az, hogy valaki meg akar dugni valakit, már csak azért sem, mert az tulajdonképpen egy bók, amit elegánsan, azonos méretű fegyverrel vissza is lehet verni. Ha meg nem sikerül, akkor ott a kidobó, a biztonsági őr, a kigyúrt buzibarát, vagy a nem túl dekoratív barátnő, akire rátörnek hirtelen a menstruációs görcsök. Pont. Nem kell túlgondolni. Nyilván mindig vannak seggfejek, akik ismerkedés helyett és nem közben állnak neki a kézrátételnek, de mióta az ilyeneket rendre porrá verik, egyre ritkább állatfajta.

Michelle Obama egy primadonna, viszont annak ellenére, hogy tudjuk, Trump meg egy parókás bohóc, még tény, hogy a Szívtipró Gimi óta nem volt egy monológ sem ennyire kellemetlen. Gratulálunk.

UI: Ez az írás semmivel sem szexistább, mint Obamáné beszéde.

https://www.youtube.com/watch?v=r7e3QKKOp50

Facebook hozzászólások

 •  
 •  
 •  
 •   

  Bubu Woodcutter

Bubu Woodcutter

2 hozzászólás

 1. Avatar

  Egy háztartásbeli mitől tényező az USÁ-ban?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük