Még egyszer, és utoljára: HAGYJÁTOK BÉKÉN GARRISONT!!444!!!


Variáció Karafiáth Orsolya mérsékelt tehetségű művészkishölgy és elkötelezett propagandista Karácsony Gergőt féltő soraira, ami a Karácsony Gergőért rajongó 24.hu című függetlenobjektív kampánykiadvány pixelein jelent meg.

Pedig Garrisont nem ezért választottuk meg végre, mi, a belpesti éttermiség színe-világa. Arra van szegény, hogy végre úgy érezzük, a kilenc éve pusztába kiáltott kétségbeesett szavaink, a sok orbángecizés végre termékeny talajra hullt. Most el ne kezdjünk rajta mindenféle hülyeséget, például számonkérni rajta a teljesíthetetlen ígéreteit, hazugságait, árulásait meg elkúrásait, mert én örökké azt a kegyelmi pillanatot akarom érezni, amit 13-án este éreztem, hogy én meg a belpesti túlokos sleppem kibaszott végre 0rbán Viktorral. 

Az most nem lehet, hogy ez ne így legyen. Ne így legyen, jó?!!

Nem akarok mögé mindenféle Gyurcsányt meg lopós szocit. Ezek úgy hirtelen tűnjenek el végre, mert zavarják az én kis nemes vágyaimat a valóságukkal. Jobbik? Hát az aztán ott sem volt sohasem. Nincs is már ilyen párt, vagy ha igen, akkor megváltoztak. El ne kezdjétek keresgélni, hogy miket írtam róluk korábban, meg ugye én nem voltam abban a kampányvideóban ellenük? Úgy emlékszem, hívott a Bródy, vagy talán a Havas, de nemet mondtam neki, ami addig nem volt jellemző rám. 

Komoly gyermekek is emberré válnak, és élvezik a varázsütést. Örökké a vidám, mosolygós Karigerit akarom élvezni. Ezt az édes kölyköt, aki olyan kedvesen kér tőlem még egy gombócnyi fagyira egy kis forrást, hogy nem tudok ellenállni neki.

Elég volt a nagy és erős férfiakból!

Szóval nem díjazom, hogy most kinyúl a sok erős kéz, és elveszi, ami neki jár. Fiatal éveimben mindig azok csináltak meg engem is, és még élveztem is, de most már elég ebből! Hirtelen működjön máshogy a világ, mert elmúltam már negyven, és elég volt a Samantha Jones-kodásból, szeretnék inkább pótmama lenni.

Sokan gyerekfigurát keresnek. Nekem karigerikre van most szükségem, és az nem ér, hogy most a nagyobb és erősebb gyerekek becsicskítják őket a politikai játszótéren. Leszarom, hogy ez a természet rendje! Gyűlölöm a természetet meg a rendet is, értsétek már meg, ti nyomorék fasiszták! A macskámat is vegánná neveltem, leszarva ennek halálos következményeit.

Egy a lényeg, hogy ÉN jóeNbernek érezhessem magam, semmi más nem számít!

Na, de inkább nyugodjunk meg, higgadjunk le! Csigavér! A gyűlöletpolitikát a fideSS korbácsolta fel, úgyhogy mi ne legyünk ilyenek! Éljünk szépen békében, és fogjuk meg a másik ember kezét, amennyiben az nem mocskos fideszes! Higgyünk a szépben, jóban, és frissítsük fel őszi ruhatárunkat Herczegtől, akitől ez a sok bölcsesség származik. Engem is teljesen megnyugatott, relaxált. Átjár most az alfa-csí, térjünk is vissza az eredeti témához!

Eleve nem korrekt, hogy most és rögtön számonkérnek rajta mindent, aminek a megvalósulását erre a hétre ígérte.

Hagyjunk neki időt, mert minden szar, gyáva, jellemtelen embernek erre van szüksége, ha nem tudja vagy akarja megcsinálni azt, amit vállalt. Tudjuk, hogy a köcsög Fidesz se egy nap alatt épült fel, és a lebontásához rengeteg időre lesz szükségünk, amit csak velük szemben nem engedünk meg, mert mintha az ő kormányra kerülésük idején sose lett volna ez fontos érvünk, és mindent akartunk magunknak meg persze a legelesettebb legszegényeknek azonnal! 

Jaj, de kurvára gyűlölöm én a fideSSt, mondtam ma már? Annyira, de annyira gyűlölöm őket!!444!!! Még a páholyomban vagy az irodalmi körömben se ismerek olyat, aki annyira gyűlöli, mint én. Gyűlölöm, hogy ott csupa erős férfi van, ezért akaszkodtam ennyire Garrisonra. Hacsak 0rbánra gondolok, máris lüktetni kezd mindenem. Vagy a Németh Szilárdra! De most jól megszívták végre, mert Budapest megint a miénk! Az se túl nagy ár ezért, ha kicsit rosszabb lesz benne minden, hiszen én legszívesebben Dugovics Tituszként rántanám le őket magammal a vár fokáról, hogy zuhanás közben még kiszívjam a nyakukat meg átkaroljanak azzal a hatalmas, erős karjukkal!! <3 Ó, de megint nagyon elkalandoztam…

Szóval, a lényeg az, hogy most kicsikét jobb emberek lettünk ezáltal.

A Fideszt megbuktatni egy kicsikét morális cselekedet. Most lényegében olyan, mintha szén-dioxidot vontunk volna ki a légkörből, műanyagpalackot halásztunk volna az óceánból, eloltottuk (sic) volna az Amazonast, megalapítottuk volna az önálló Kurdisztánt Törökország kárára, vagy létezésre bírtuk volna a katalán népet! Olyan jól érzem most magam, végre büszke lehetek a teljesítményemre a külföldi liberális barátaim előtt is, akik szintén mint Garrisonra nyomták. 

Ezért becsüljük meg őt nagyon, és csodálkozzunk majd álnaivan, amikor a mi kis új Medgyessynket ugyanúgy elássák a mögötte álló erők, mint a régit. Akkor rikácsoljunk majd nagyon, hogy mi nem erre az MSZP-Jobbik-SZDSZ-DK-ra szavaztunk, és át lettünk verve! 🙁 

Aztán legközelebb mégis szavazzunk ugyanúgy, mert ugyan elásták Karácsony Gergőt és elkúrtak mindent, amit nem tudtak ellopni, de legalább nem a fideSS!


  Kurtz ezredes

10 hozzászólás

 1. Na, e hölgyemény egymagában képviseli a tipikus celebet. Írónak, költőnek finoman szólva közepes, könyvtár-büfészakos végzettsége sem predesztinálhatná ekkora támogatásra, amúgy Soros-díjas klasszikus kékhajú nyavalygó.
  Egyetlen tehetsége van: eladni magát mindenhova.
  Kár is lenne ilyenekre szót fecsérelni, ha nem lenne a világon belőlük egyre több, és egyre kártékonyabbak.
  Írói, költői, festő, népi fafaragó bárki tehetségből eredetileg igazi szakmával rendelkező társadalmilag hasznos emberek is lehetnek, de manapság egyre több az eleve hasznos munkát kerülő filozófus, író, szociológus (mint a Karácsony Gergely is), társadalom”tudós”, akiknek sikere csak abból áll, hogy egymást dicsérik a “Te dicsérsz engem, én adok díjat, ösztöndíjat neked, és szükség esetén viszontvárom, s együtt gyokkoljuk ki a valódi tehetségeket” – elven működnek
  S ez lenne a kisebbik baj, hogy rájuk kell költeni, hogy életben tartsuk e léhűtőket a mi valódi munkánkból adózva. Ezt még elbírnánk.
  De mára már itthon és nyugaton annyira elpimaszodtak, hogy valódi, heti 40 órás értékes munkával cseppet se lekötve ők érnek rá tüntetni, világpukkasztani, és aláásni libsi-femin-buzi-álkörnyezetvédő-migránsimádó-antifaként azt a társadalmat, amelyik egyáltalán megélhetésüket biztosítja.
  Az ilyen pedig nem értelmiségi, mert az a szó eredeti értelmében elvárná, hogy felfogják, amit cselekszenek, őalóluk fogja kihúzni a talajt, s elsőnek mennek majd levesbe, amikor a Soros-gazdinak elvégezték a piszkos munkát.

  • csakafidesz

   Tehetségtelen költő van elég sok, de egyiket sem sztárolták eddig. Szabolcska Mihály pl. mond valamit? Nos, ha Karinthy Frigyes nem ír róla paródiát senki sem tudna róla.
   Lássuk Karinthy-t:

   Szabolcska Mihály
   EGYSZERŰSÉG

   Nem hivalgó, cifra páva
   Nem modern az én szivem.
   Egyszerűség lakik benne
   Mosolyogva szeliden.

   Egyszerű, de tiszta nóták
   Amiket én dalolok –
   Mert a szívem súgja őket,
   Nem is olyan nagy dolog.

   Úgy csicsereg az én szívem
   Egyszerűen, szabadon,
   Mint a pintyőke madárka
   Fönt a lombos ágakon.

   Ami a szívemen fekszik
   Azt dalolom, semmi mást:
   Legelő, kicsiny birkáktól
   Tanultam a versirást.

   Egyszerű és tiszta nóta,
   Gólyafészek, háztető –
   Nincsen benne semmi, ámde
   Az legalább érthető.

   A jó Isten egyszerűnek
   Alkotta az eszemet,
   Nincsen abban nagy modernség
   Csak szelídség, szeretet.

   Kicsi kunyhó, szerető szív,
   Messze égbolt, tiszta, kék –
   Fulladjon meg Ady Endre
   Lehetőleg máma még.

   Vagy Kiss Józsefre ki emlékszik? Városi költő volt. Egyik legjobb verse így kezdődik: “Hétszer tíz esztendő egy emberélet / Felét átalszod, felét elfecsérled.
   Nos a Karafiáth Orsolyák élete teljesen elfecsérelt életek.

  • Nézzük_magát_a_dolgot

   100/100

 2. Arisztó,

  Karafiáth Orsolya valaki? Van értékelhető mondani valója?

  Van miért a médiába emelni?

  Szerintem NEM.

 3. csakafidesz

  Karafiáth Orsolya verseit nem kívánom minősíteni. Aki akarja olvasson el kettőt belőlük és képben van. Ez a “költő” hidegvízre valót sem érdemel a műveiért.

 4. Karigerinek javallom, olvassa el a Tizenkét szék című Ilf és Petrov könyvet, hogy tudja meg mit jelent ülő elnöknek lenni. Ugyanis akiket maga mellé kell vennie tanácsadóként, azok szép börtönkarriert hoznak a nyakára. Amit természetesen meg is érdemel az, aki tehetségtelen és mégis magas lóra kerül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.