Lónak a Hadházyja


A jelek szerint máris véget értek a boldog mézeshetek az ellenzéki oldalon, újrakezdődött a láthatósági verseny és a botránypolitizálás – legalábbis azok közül, akik kimaradtak az összefogásból. Mi meg készüljünk, az ominózus jelenetek a tévészékházból nem a téli megőrülés pillanatai voltak, hanem a normál ügymenet része, amit csak a kampány miatt függesztettek fel.

Az önkormányzati választásnak – természetesen a fővárosi Fidesz mellett – a gazdátlanná vált ellenzéki roninok lettek a fő vesztesei. Azok, akik összeférhetetlenségből, vagy a ritka, sorstársak nélkül megélt, szokatlan elmebetegségeik miatt egyedül, párt nélkül maradtak. Mert minden várakozással szemben az ellenzéki pártok mégis megállapodtak egymással, félretettek mindent, ami nem az elosztható pozíciókat és megszerezhető zsákmányt érinti, és azok a szereplők, akik mintegy zsűriként, esernyőként, kovászként akarták befektetett politikai munka nélkül lefölözni a sikert, most hoppon maradtak. Se Szél Bertalan, se Márky-Zay Péter, se Hadházy Ákos nem kell már senkinek, az általuk gründolt mozgalmak, kapcsolatrendszerek és címlisták nélkül is versenyképes, néhol sikeres tudott lenni az ellenzék, főképpen persze Magyarország aszfalttal borított részein.

Hadházy Ákost egészen biztos, hogy nem Orbánnak szemben érzett gyűlölete vezette odáig, hogy megint hülyét csináljon magából a parlamentben. A kétségbeesés. Az ellenzék, eddig összeönthetetlennek hitt tagjai simán egy fedél alá költöztek, és egy hangos szó nem csattant még el köztük. A már emlegetett téli bolondozásaiknak egyetlen hozadéka az maradt, hogy nemcsak megtanulták elviselni egymást, hanem kölcsönös szimpátia alakult ki tévészékházas beköltözős buli tagjai között. Kiderült, nincs is akkora távolság a szocialista, a liberális és a náci között, ha bebeszélik maguknak, hogy ellenséges területen járnak. Akkor össze kell fogni, mint a bodycop filmekben a tökéletesen ellentétes karaktereknek. Ezt a vonzalmat pedig magukkal vitték pártjaikba, sőt, a választóikat is meggyőzték arról, nyugodtan leszavazhatnak mindenkire, aki nem a Fideszt képviseli.

A centrális erőtér egyelőre megszűnt, két nagy politikai tömörülés vív egymással, a többieknek pedig nem osztanak lapot. Állítólag ez a demokratikus fejlődés és az ellenzék tanulási képességének a bizonyítéka. Ez ugyan nem biztos, hogy így van, de az mindenképpen pozitív fejlemény, hogy Hadházy Ákos egyedül maradt. A lónak a faszával.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

38 hozzászólás

  1. Viszlát, NER!

    Ahogy Tarlós megafonos ámokfutása, Borkai szexvideója, Orbán táblalopási kísérlete is méretes öngól: beismerő vallomás. Ti tényleg nem érzékelitek azt, amikor hülyét csináltok magatokból?

    • Te fasznyaló korcs, mi volt abban ámokfutás, hogy Tarlós megafonnal leugatta a pofájába mászó tordai férget?

      Minimális relitásérzéked sincs, a kurva anyád?

  2. Kikérem magamnak az ilyen viselkedést az országházban. Hogy jön ez a barom, hogy ilyen bunkó legyen a többi képviselővel szemben. Ez a tahó az ellenzéki képviselőket is minősíti.

  3. Ki a saját fejét, némely állatorvos a lónak a f..át viseli a nyakán.
    Gyurcsány küldi a mamájának.

  4. Alakul a hazai republikánus meg demokrata váltópárt. Legalább is Sorosék nyomásra.
    A nagy összebútorozásnak azonban van egy nagy hátulütője: sokan kiesnek a pikszisből, megszűnik a lehetőségük a fazék mellé telepedni, mert egy párt esetén egy elnök, pár alelnök és egy jelszó lehetséges. Több pártban többen tudnak megélni politikából.
    Ennek a nagy választási húdeszeretlek összhangnak egyetlen magyarázata van: a Háttérhatalom korbácsot és mézesmadzagot ígért a tervei akadályozóinak, és segítőinek.
    De van egy rossz hírem, elvtelenkék.
    A háttérhatalom nem nagyon szereti betartani az ígéretét, ha le tudja váltani a torlaszokat. Onnantól csak pár gerinctelennek osztanak lapot, a többi párt politikusai mehetnek vissza dolgozni.

    • Ezt mondtam én is.
      Több lesz a paraszt, úgy mint a sakktáblán, és először azokat áldozzák fel, mert kisebb a mozgásterük.

  5. Nem tudom, ez a plakatírozás ma történt, vagy múlt tavasszal?
    Hadházy mindenestre már nem téyező, ahogyan Szél Bertalan sem. Úgyhogy kedves “élvtarsak, élvtarsnők”tessenek elvonulni a köz pódiumáról.

  6. Irr vagyuk egyparan magyarok. Ezt mar eleg regota ugy mondjuk m h lonak a gyurcsanya

  7. Janos Szabo

    HADHÁZY ! Akikkel a földön henperegtél, azoknak ajánld ! Az “ORSZÁG NÉPÉNEK NE !

  8. Tiszteletlen, neveletlen senki, vagy senkiházi! Önértékelési problémái lehetnek ennek a szerencsétlennek, nem figyelnek rá eléggé, valakinek a homohozó felé kellene őt terelni, ott végre a helyére kerülne!

  9. Hadházi, egy büfében több emberrel néztük a parlamentben az aljas primitiv irásodat. Ezért ha te az ilyenekhez vagy hozzászokva akkor neked ez nem lehet sértö, az emberek fejhangon kiabálták a büfében, hogy amit irtál az elöször anyádnak és kedves feleségednek ajánljuk.

  10. Mi a baj ezzel egy egyszerű szakmai ártalom
    A kádár népét képviseli a ló doktor. Ő a bolsevik mengele

  11. Ezt a Szharházit!

  12. Az ilyen alak látványakor szerintem meggondolandó, hogy legyen-e a jövőben listás szavazattal való bekerülés az Országházba. Én támogatnám, hogy csak egyéni lehessen. Akkor az ilyen bunkó, alpári nímand nem juthatna be, nylon zacskóval felesküdve, pofátlan módon.

    Én meg éjt nappallá téve dolgozom, és koránt sem keresek annyit mint ez a senkiházi Hadházy. Szóval megáll az ész!

  13. Ezen alpári előadások célja leplezni azt, hogy egyáltalán nem értenek a parlamenti munkához. Képtelenek előállni egyetlen értelmes javaslattal, mert üresfejűek, és amúgy sem szeretnek dolgozni.

  14. Karácsony..sk

    Már meg sem tudom fogalmazni azt az érzést, ha valki engem egyik oldalon nyilvánosan politikailag így képvisel, mert rá zavaztam s a másik oldalon pedig párhuzamosan képviseli azt a primitív , tanácstalan, romboló tevékenységet , amit most látunk a szemünk előtt a Magyar parlamentben az ellenség mintapéldányai részéről. Még azt is elhiszem, hogy az ott ülő elenzéki képvisalőknek maximálisan megfelel, hogy egy-két idióta helyettük nyilvánosság előtt eljátsza azt a vágyvezérelt degradált állapotot, ami valójában a szívük mélyén dereng és élteti őket. Lehetetlen,hogy ha ezt egy jobboldali politikus vinné véghez a parlamentben, akkor ezen kolaboráns tevékenységnek ne lennének perszonális következményei a közössségen belül, mert azért mi jobboldaliak erkölcsileg valahová mégiscsak tartozunk. De akik erkölcsileg sehová, azok miért vonzóak a balodali szavazók számára? Netán tényleg felrúgva a hagyományos, pruális azaz sogpárti rendszer adta hatalmi fékek és ellensúlyok demokratikus lényegét, szüksége van a Magyar társadalomnak ilyen fos alakokra? Miért nem emeli fel egyetlen egy ellenzéki szavazó a hangját annak érdekében de neadjisten parlamenti képviselő, hogy te lyukaszoknis külföldről támogatott kolaboránsn pókember minket ellenzékeiket is megsértesz azzal amit csinálsz, mert ezzel nem értünk egyet. Én úgy látom, hogy a külföldi magán pénz háttérhatalom az otthoni (USA) politikai kultúrájukat akarják rákényszeríteni a Magyar nemzetre csakis azért, mert náluk ez a bipoláris erkölcstelen politikai mechanizmus működik, de már nem soká. Ebből következik az a baloldali tévhit, hogy csak akkor győzhetsz, ha a pofádon minnél vulgárisabban tudsz érvényesülni a saját korlátolt politikai környezetedben és az őt támogató neomarxista ultraliberális őrült liberálfasiszta internacionalista közegben! Ezt Magyarul úgy hívják, hogy kolaboráns anarchizmus füszerezve a neomarxista tézissel. Szerintem most már a lenin, Marx és Engelsz is forog a sírjában, vagy nem! Ha nem, akkor csakis azért nem, mert ők egy szemrebbenés nélkül képesek voltak a pétervári 1 ha-os 2014-i novemberi foradalomban megölni az Orosz cárt s a gyerekeit a családban, 1919-ben a tanácsköztársaság alatt a lenin fiúkkal és lányokkal gyilkoltatni, akastani, körmöket letépni és emberi sorsokat tönkretenni , vagy 1956-ban a Magyar emberek közé lőnni azért, mert ott, akkor az ideológiájuk veszélybe került pontossan úgy, mint most nálunk és a nagy világban!!! Egy szó mint száz, keményen folyik a III. Világháború nem hagyományos fegyverekkel, hanem sötétben elhelyezett csapdákkal, taposó aknákkal és őrült vesztessekkel, akik a hatalomért képesek a szó szoros értelmében mindent megtenni azért, hogy a kasszához jussanak!

    Szlovákiából……

  15. A tahó haladók dicstelen ámokfutása a prolizmus legalja. Ettől fogva nem lehet elfogadni a “szereplésüket” mert ez még a TV székházban végigvitt vonaglásuknál is sokkal lejjebb van.
    Tiltakozom az Ország Házának megbecstelenítésére tett újabb akciójuk miatt, mert szégyen , hogy ilyen tahók a Parlamentben lehetnek. Ha ez az európai jogállami módi, akkor sürgősen tiltakozni kell a neoliberális hangadók durva viselkedése miatt, mert ez nem számítható be a ténykedések sorába. Annál is inkább, mert az atombombájukat Timmermans üvöltözése ellenére sem lehet komolyan venni.

  16. 6házi! Neked abból kettő a kezedbe, hogy ne felejtsd, mi van a szádban! Meg az ülepedben.

  17. Karácsony..sk

    Már meg sem tudom fogalmazni azt az érzést, ha valki engem egyik oldalon nyilvánosan politikailag így képvisel, mert rá zavaztam s a másik oldalon pedig párhuzamosan képviseli azt a primitív , tanácstalan, romboló tevékenységet , amit most látunk a szemünk előtt a Magyar parlamentben az ellenség mintapéldányai részéről. Még azt is elhiszem, hogy az ott ülő elenzéki képvisalőknek maximálisan megfelel, hogy egy-két idióta helyettük nyilvánosság előtt eljátsza azt a vágyvezérelt degradált állapotot, ami valójában a szívük mélyén dereng és élteti őket. Lehetetlen,hogy ha ezt egy jobboldali politikus vinné véghez a parlamentben, akkor ezen kolaboráns tevékenységnek ne lennének perszonális következményei a közössségen belül, mert azért mi jobboldaliak erkölcsileg valahová mégiscsak tartozunk. De akik erkölcsileg sehová, azok miért vonzóak a balodali szavazók számára? Netán tényleg felrúgva a hagyományos, pruális azaz sogpárti rendszer adta hatalmi fékek és ellensúlyok demokratikus lényegét, szüksége van a Magyar társadalomnak ilyen f*o*s alakokra? Miért nem emeli fel egyetlen egy ellenzéki szavazó a hangját annak érdekében de neadjisten parlamenti képviselő, hogy te lyukaszoknis külföldről támogatott kolaboránsn pókember minket ellenzékeiket is megsértesz azzal amit csinálsz, mert ezzel nem értünk egyet. Én úgy látom, hogy a külföldi magán pénz háttérhatalom az otthoni (U*S*A) politikai kultúrájukat akarják rákényszeríteni a Magyar nemzetre csakis azért, mert náluk ez a bipoláris erkölcstelen politikai mechanizmus működik, de már nem soká. Ebből következik az a baloldali tévhit, hogy csak akkor győzhetsz, ha a pofádon minnél vulgárisabban tudsz érvényesülni a saját korlátolt politikai környezetedben és az őt támogató neomarxista ultraliberális őrült liberálfasiszta internacionalista közegben! Ezt Magyarul úgy hívják, hogy kolaboráns anarchizmus füszerezve a neomarxista tézissel. Szerintem most már a lenin, Marx és Engelsz is forog a sírjában, vagy nem! Ha nem, akkor csakis azért nem, mert ők egy szemrebbenés nélkül képesek voltak a pétervári 1 ha-os 2014-i novemberi foradalomban megölni az Orosz cárt s a gyerekeit a családban, 1919-ben a tanácsköztársaság alatt a lenin fiúkkal és lányokkal gyilkoltatni, akastani, körmöket letépni és emberi sorsokat tönkretenni , vagy 1956-ban a Magyar emberek közé lőnni azért, mert ott, akkor az ideológiájuk veszélybe került pontossan úgy, mint most nálunk és a nagy világban!!! Egy szó mint száz, keményen folyik a III. Világháború nem hagyományos fegyverekkel, hanem sötétben elhelyezett csapdákkal, taposó aknákkal és őrült vesztessekkel, akik a hatalomért képesek a szó szoros értelmében mindent megtenni azért, hogy a kasszához jussanak!

    Szlovákiából……

    • zolatiguszti

      Azért mert ugyanúgy vannak mint mi. Mi se tudunk csak a Fideszre szavazni mert nincs más.Ők se mert nincs más…

    • A parlamenti őrség teremőreinek nem feladata az ülések a tárgyalási rendjének biztosítása, akár testi kényszerítéssel is?

  18. Karácsony..sk

    Javítás: nem 2014-es hanem 1914-es foradalom….

    Szlovákiából…..

    • csakafidesz

      Kérlek ne tedd oda mindig, hogy Szlovákiából. Ettől nem leszel se kisebb, se nagyobb, legfeljebb unalmas.

    • zolatiguszti

      Vagy tedd oda hogy “még” Szlovákiából,Az sokkal optimistább….

  19. csakafidesz

    Állatorvosi szöveg.. Ha egy ló kerül elé akkor gyönyörködve megtapogatja a szerszámát (sóhajt némi irigységgel) és csak utána nézi meg a fogait.

  20. Kedvenc szerve lehet ez Hadházy efftársnak! Hagyjuk meg neki!

  21. Megint a kettös mérce.
    Mélységesen elitélem Hadházy fellépését az Országházban. Nem civilizált ember fellépése volt. Nem tudom elképzelni, hogy nálunk a Bundestagban a kormány legádázabb bírálói ilyen alpári eszközhöz fordulnának.

    Nem tudom egyébként azt sem elképzelni, hogy a Nemzeti Lovagkereszttel kitüntetett propagandista gyalulatlan, alpári, proli stílusa a nyugati, liberális demokraciában követésre számíthatna. A Bayer elleni elmarasztaló bírói itéleteknek se szeri, se száma. Az erkölcsi iránytüjét vesztett nemzeti érzésü polgár pedig hösként ünnepli Bayert.
    Nem emlékszem arra sem, hogy a PS egyik bloggerje szót vesztegetett volna Bayer emberi méltóságot sértö stílusára. Nem, mert szeretjük a kettös mércét, ha azt a nemzetiek állítják fel.

    • Bocs.
      Bayer iro, Hadhazy meg kepviselo.
      Nem mindegy.

      • Bayer nem más, mint a kormánypropaganda elsö számú szócsöve. A “polgári értékekért” harcoló propagandista. Harcának eszköze a gyalulatlan, alpári, proli stílus. Ezt próbálja a nemzeti érzésüek között szalonképessé tenni. Többnyire sikerrel. Hadházy akcionizmusáról már írtam.

        • Gál György

          Proli stílusra proli stílusú,de nem proli válasz! Persze,ha megdobnak kővel,hát dobd vissza kenyérrel! Hát egy “lószart,mama!”

    • Tessék mondani, melyik nyugati liberális demokráciáról beszél? A négerekkel buzuló makronéról, vagy a bundeskancáéról, aki meghívót küldött az iszlamistáknak ajrópába? Idézzen már valamit Bayertől, ami “emberi méltóságot” sértett!
      Ha ennyire híve az objektivitásnak, akkor mi a véleménye a libsi “értékekért” harcoló ellenzéki propagandáról és annak szócsöveiről? Mi a véleménye mondjuk Tótavéről, vagy a lovagkeresztet kapottak esetén Niedermüller Péterről vagy Wittinghoff Tamásról?

      • Magyarországtól nyugatra minden ország társadalma liberális demokrácia.
        Ebböl a nemzetközösségböl lóg ki az illiberális Magyarország és Lengyelország.
        Bayer proli stílusa termékeny talajra talált, ha azokat a kifejezéseket olvasom, mint “a négerekkel buzoló macron” vagy “bundeskanca, aki meghívót küldöttaz iszlamistáknak ajrópába”. A Bundeskanzlerin senkinek nem küldött meghívót, ez csak az agymosott nemzetiek fantázia szüleménye.
        Bayer emberi méltóságot sértö kijelentése sok közül az egyik, ami miatt a magyar bíróság 500.000 forint büntetésre itélte a Nemzeti Lovagkereszt birtokosát Lunacekkel szembeni kijelentése miatt.
        Tóta W.-töl eddig egy írást olvastam, Niedermüllert, Wittinghff Tamást nem ismerem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük