Ma hülyenapot tart a sajtó


Nehezen lehet abbahagyni a röhögést a mai 444-Cink kombó átfutása után. Lehet, mi válogattuk rosszul össze a sorrendet és a kettő közé legközelebb beteszünk egy habkönnyű MTI-t elővigyázatosságból, mert a tömény hülyeségtől nehéz megebédelni.

A három legfőbb attrakció:

1, A Külügy tette tönkre a Quaestort

2, Már a todomány szerint is diktátor az Orbán

3, Putyin el fogja foglalni Gotland szigetét, mert kevés a svéd repülő

 

Ha esetleg az ősforrásra nem kattintanának röviden, összefoglaljuk a lényeget. Mivel a Külügyminisztérium befektetési osztályának bizalma megrendült a brókerágazatban a Buda-Cash bedőlése után, hamarjában kivette a Quaestornál kezelt 3,8 milliárdját. Ez a valaha gazdasági újságíró Szily szerint csak és kizárólag azzal magyarázható, hogy belső információik voltak a Quaestor közeli csődjéről, ami egyrészt törvénytelen, másrészt és hozzájárult a keményen dolgozó kisemberek pénzének beragadásához. Aztán az, hogy kivették a pénzüket, szintén hozzájárult a keményen dolgozó kisemberek pénzének beragadásához, mivel kivették a pénzüket, amit így nem vehettek ki a keményen dolgozó kisemberek. (A rengeteg ismétlés oka a Cink-féle gyógypedagógus-újságírás, amikor mindent meg kell ismételni párszor, hogy megragadjon a fejekben).

A 444 szemlézett egy közepesen érdektelen tanulmányt, ami szerint Orbán annyira ügyesen diktátor, hogy semmi olyat nem csinál, mint a diktátorok. Remek. Számtalan lehetőség van ebben a logikában. Pl. feltaláltuk a vízzel működő autót, csak benzinnel megy.

Putyin… Áhh… Ennyire erővel egy titkos holdbázis birtoklása is veszélyt jelenthet Európa biztonságára, mert onnan le lehet halálsugarazni a Földet.

 


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük