Legújabb haladó cél az emberiség etnikai uniformizálása


A liberálisok ismét atombombát dobtak az emberi kultúrára, a robbanás epicentrumában pedig megint a fehér ember áll. A kanadai CBC azt promótálja, hogy szerintük az lenne a normális, ha minden ember ugyanolyan színű (bézs) lenne, amit egyébként elkerülhetetlennek tart a fehérek kihalása mellett. Utazás a múlt század elejére, csak most a négerek nyitnak fajbiológiai intézetet.

A CBC egy kanadai viccműsornak öltöztette a legújabb fehér ellenes propaganda videóját, ami tulajdonképpen arról szól, hogy elkerülhetetlen a fehérek pusztulása, és hamarosan az egész világon mindenki ugyanúgy fog kinézni. Persze tenni is kell érte, baszni. Mert a liberálisoknál a baszás is egy magasabb célt szolgál, de nyilván csak akkor, ha különböző nemű emberek folytatják le a műveletet. A klipet a híres és a világ minden szegletén megérdemelten elismert Shaun Majumder nevű bézs színű kanadai színésszel próbálják eladni. Biztos ő a neo-ember, különleges képessége, hogy politikailag korrekt a bőrszíne.

„Emberek, elkerülhetetlen egy bézs színű horizont, a barna találkozik a fehérrel, felesleges elrejtőzni”

– kezdi sorait a színész, természetesen a származás megerősítéséhez tartozó flegma és helytelen angolsággal, majd hozzáteszi:

„Az emberek okdakint hurráznak, a szerelemtől színvakon, genetikai cikkcakk, senki nem visel kesztyűt.”

Ha valaki itt már feladná, ne tegye, mert van még erő a történetben: Majumder olyan szavakat is kitalál, mint a Mexijews, Chonkies,  vagy a Beaner Schnitzels, amik különböző származású emberek nevének összevonásából, illetve kifigurázásából készültek. Nagyon vicces, bár nem világos, hogy ez hogyan nem rasszizmus. Ja, de: nem egy fehér mondta.

Persze a közepe felé Trump és Bannon neve is előkerül kötelező gyakorlatként.

Jó hír azonban, hogy hatalmas nemtetszést váltott ki a klip, a YouTube-on a cikk megírásakor nagyjából 10 000 nemtetszik és 170 tetszik van alatta, a kommentelők pedig panaszkodnak, hogy egy állami TV miért költött erre a szarra az adófizetők pénzéből. Annyira még Trudeau Kanadájában se hülyült el mindenki, hogy ennek tapsoljanak.


  Bubu Woodcutter

8 hozzászólás

  1. A fehér ember aranykorának és világuralmának valóban vége. Részemről sajnálom.

    • Na, azért még ne adjuk fel: megadás helyett szépen el kellene kezdeni kitermelni a SZÉP A FEHÉR kultúráját: nix vegyesházasság, van elég tejeskávé már így is!

  2. Érdekes, hogy a ballibek úgy gondolják, ideje teríteni a lapjaikat. Vagy hiszik, hogy ez a harc lesz a végső, vagy elkeseredettek és minden mindegy alapon támadnak.

    • Igen, ezt a kérdést én is feltettem, és egyelőre inkább az első verziót érzem helyesnek. Nagy úr a hübrisz! SZerencsére nem tudja ez a félresikerült embertípus elkerülni.

  3. A dologban egyébként az a fura, hogy azok a gondolatok, amik ennek az idézett sárga bohócnak az elvi támogatást adták, szépen visszavezethetők az 1920-as évek Ausztriájába és Németországába.
    Abban az évben, amikor Adolf Hitler kiadata Mein Kampf-ját, jelent meg ugyanis a szép Coudenhove-Kalergi gróf Praktikus Idealizmusa is. Ugyanolyan, bár ellenkező előjelű eugenikai ötletekkel terhelve: a sárga kevert alsórendű tömeg kialakításának ideológiája itt jelenik meg. A Pán-Európa gondolattal együtt – lehet tippelni, hogy a kettő között mi a kapcsolat!

  4. Jókat somolygok a hozzászólásaitokon
    Ellennénk egy bogrács mellett

  5. De most komolyan,kanada???????????!!!!!!!!!!!?Azok meg kik??????
    http://gyuloltellensegeink.blog.hu/2013/03/18/a_kanadaiak

  6. mediamunkas

    A barnamedve szép…
    A jegesmedve is szép…
    Szerencsére nem tudják, hogy a bézsmedve volna a legszebb :-)))
    Amíg valami hülye, össze nem költözteti őket…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük