Közben a szocik megfogadták a tanácsunkat. Számlát hova küldhetjük?


Tegnap írtunk arról, hogy komoly homlokgyűrögetés kezdődött a Magyar Szocialista Párt berkein belül, mivelhogy a közvélemény szondázása során arra a tapasztalásra jutottak, hogy egyre kevésbé képesek megszólítani az egyre szűkülő választóikat, akik szép lassan elszivárognak jobbra vagy balra, a Jobbikhoz vagy a hisztérikus prolitempót csúcsra járató Gyuriferi vezette Demokratikus Koalícióhoz.

A szoci bögrekommandó által rendszeresen monitorozott és zárótűz alá vont Mandineren is rebloggolt posztunk legfőbb megállapítása az volt, hogy a szocik – amennyiben nem akarnak a bejutási küszöb alá csúszni – akkor a hagyományaikat egyszerre kell sikeresen és hihetően keverni a most népszerű zsánerrel, tehát a kutyát a delfinnel pároztatni. Az általuk 25 éve nyomott szociális érzékenykedést; az állambácsi pénzt oszt neked, mert szeret téged programját nemzeti köntösbe bújtatva eladni, hátrahagyva az amúgy is a PM-be, illetve a DK-ba távozó liberális faszságokat, a meleg bálnák harmadik generációs jogaiért küzdő, erősen belvárosi szubkultúrát.

Tehát nemzeti szocialistává kell válniuk!

És lőn csoda, érkezett az MTI hír, amit idekontrollvézek, hátha nincsenek regisztrálva:

 

    Budapest, 2015. május 27., szerda (MTI) – Az MSZP a nemzeti béremelés programjára tesz javaslatot a jövő évi költségvetéshez benyújtott módosító indítványokkal – mondta az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

    Tóbiás József ismertetése szerint a közszférában 50 százalékos béremelésre, továbbá nettó százezer forintos minimálbérre tesznek javaslatot a törvényjavaslat általános vitájának pénteki lezárásáig.
    Hozzátette: az alapvető élelmiszerek általános forgalmi adókulcsát 5 százalékra javasolják csökkenteni.
    Kérdésre elmondta, a közteherviselést egy többkulcsos adórendszerben képzelik el, amelynek alsó kulcsa egyszámjegyű lesz.
    A pártelnök közölte, módosító indítványaik több területet is kiemelten kezelnek, így az egészségügyet, ahonnan az elmúlt években 300 milliárd forintot vontak ki, a szociális ellátórendszert, ahonnan ugyanekkora összeget vont ki a kormány.
    Tóbiás József szorgalmazta, hogy az önkormányzatok kapják vissza azt a pénzt, amivel képesek mérsékelni a társadalmi feszültségeket a településeken.
    Értékelése szerint a cserbenhagyás költségvetése a 2016-os, mert a magyar emberek nem számíthatnak a kormányra jövőre sem. Szerinte olyan adópolitika van Magyarországon, amely növelte a társadalmi különbségeket.
    A módosító indítványaik fedezetét firtató kérdésre a frakcióvezető azt mondta, hogy 2,5 százalékos gazdasági növekedést vár a kormányzat, az MSZP pedig ahhoz mérten kínál béremelést.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Nincs hozzászólás

  1. “Értékelése szerint a cserbenhagyás költségvetése a 2016-os, mert a magyar emberek nem számíthatnak a kormányra jövőre sem.”
    Értesüléseim szerint akkorra akartak volna (előrehozott választás folytán) kormányra kerülni. Arra az időre valóság lett volna ez a mondat.

  2. “Értékelése szerint a cserbenhagyás költségvetése a 2016-os, mert a magyar emberek nem számíthatnak a kormányra jövőre sem.”
    Értesüléseim szerint akkorra akartak volna (előrehozott választás folytán) kormányra kerülni. Arra az időre valóság lett volna ez a mondat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük