Kezelési útmutató a momentumos hülyegyerek-rokonhoz családi vacsorák alkalmából


Mit tegyél, ha annyira megvert a rossz sors, hogy tényleg van momentumos rokonod, aki hallgat a világ legbutább kisgyerekeként pártvezérkedő Fekete-Győr András tanácsára, és valamiféle tinédzser grincsként tönkre akarja tenni a karácsonyt?

Ha valaki lemaradt róla: Fekete-Győr András egy oktatóvideóval lepte meg megszakított kacsamesék traumatizálta választói bázisát, amiben elmagyarázza, hogyan kell tönkretenni a karácsonyt és hogyan kell manipulálni a „hülye, alul informált vidéki rokont”. A tiniterror célja az volna, hogy a kis hazautazó momentumosok a családjuknak szépen elmagyarázzák, miért szegődtek a világ legbutább kisfiújának és néhány személyiségzavaros barátjának a lelkes hívévé, mármint azon túl, hogy hozzájuk hasonlóan jelentéktelenek és sikertelenek a civil életben, ezért politizálnak most. A módszerek között csak az egyik a verbális meggyőzés, a világ legbutább kisfiúja egyéb trükköket is a momentum-generáció figyelmébe ajánl. Például Népszabadságba tekeri az ajándékot, elállítgatja a televíziós csatornákat, megváltoztatja a számítógép kezdőlapját. Ettől azt várja a világ legbutább kisfiúja, hogy a cselek áldozatai momentum szavazók lesznek. 

Tapasztalataink szerint ezektől többnyire ingerültek és erőszakosak lesznek az emberek, de most karácsony van, ezért a pofon helyettesítésére adunk ötleteket.

I. Megelőzés

A prevenció és az ártalomcsökkentés az olyan függők esetében is működik, mint a tinédzserkommunista. Előzékenyen kapcsold ki a kütyüiden a jelszó/ujjlenyomat/írisz kérést, hogy a kis momentumos rokonod is be tudja kapcsolni. Kezdőlapként, sőt háttérképként és automatikusan elinduló videóként pedig állítsd be Fekete-Győr András legnagyszerűbb beszédeit. Például amikor nem talál ki a kerületből, vagy amikor elmagyarázza az érdeklődőknek, hogy a napelem igazából atomerőmű, csak sokkal kisebb, amolyan háztartási változat.

II. Kölcsönösség

Amikor átnyújtja neked valamelyik kommunista bölcs kötetét (amit amúgy ő nem olvasott az egyetemen, csak egy rövidke összefoglalót a kommunista előadó jegyzetéből kijegyzetelve) 168 órába és Népszavába csomagolva, akkor rögtön meg kell nyugtatni, hogy egyre gondoltatok. Átnyújtod a vásárlási utalványt, amit csak a Magyar Menedék Házában válthat be (a tapló viselkedése miatt kizárólag Drábik Jánosra), emellett – mivel a remekül hasító gazdaság miatt tele vagy pénzzel – rendelsz neki egy-egy évnyi Mandiner és Demokrata előfizetést. Hátha jövőre, amikor nem csak propagandát olvas egy évig, már okosabb lesz.

III. Eszkalálódás

Ha ezek után még mindig nem bír magával, és nekiáll a televízióval bohóckodni, akkor megpróbálhatod finoman jelezni, hogy nincs is televízió a lakásban, de felesleges. Ennyi erővel azt is elmesélhetnéd, miért nem felfelé esnek a tárgyak, de ha lenne ennyi esze, akkor nem volna momentumos. Ebben az esetben foglald le a telefonját és mindenféle alkalmazásokat telepíts rá. Például a PestiSrácok.hu telefonos applikációját, de ha nem akarsz túlzásokba esni, akkor elég a Jobline.hu.

IV. Végső csapás

Ha egyik finom jelzést sem fogta, nem értette meg, hogy te igazából nem akarsz tinédzser korú kommunistákkal vitatkozni a remek személyiségéről (Mert dehogy a politikáról van itt szó! Csak arról, hogy azonnal figyeljünk oda rá!), akkor sajnos be kell vetni a Végső Megoldást: szobafogság.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

33 hozzászólás

  1. A szobafogság felnőtt verziója: “Csomagja ma 8 és 18 óra közt érkezik.”

  2. Két nyakleves, azt el van intézve.

  3. Feher Zsolt

    A gond az hogy a mai fiatalok simän benyaljäk a koncsita-fegyör dumäjät.Nyomjäk nekik azt hogy ök aztän sokkal okosabak mint a mucsaiak es majd ök kivezetik a sötetsegböl a rokonyokat!!!Na nem szabad lenezni ezt mert könyen räfäzhatunk!!!Mivel 2 ev mulva sokan välasztanak majd ezert elöre kene gondolkodni!!!A momentum simän ättirja a törtenelmet es a valosägot ezek a fiatalok meg tapasztalat hijjän elhiszik a belpesti ateista zse gyerekek dumäjät.Es mivel egyemistäk elhiszik azt is hogy ök sokkal okasabbak tehät az igazsäg az ö oldalukon van.A gonosz orbän meg issza az egyemistäk veret.Ha ellenben nem lesz mär mindenki alanyi jogon audival jär iskoläba es könyörögnek hogy vegye fel az 1milla per honapi apanäzst.Ja ez nem vicc ezek benyaljäk ezt is!!!

  4. Pont, mint a kommunisták!

  5. Ebből a lényből árad a gonoszság és sajnos sokakat tud befolyásolni a fiatalok közül. Nagyon, de nagyon figyeljen rá a Fidesz. Ha ez az ember valaha a hatalomba kerül, az hatalmas tragédia lesz az országnak !
    Olyan rombolást fognak véghez vinni, amihez képest az SZDSZ ámokfutása is kevés volt. Sajnos a hülye gyerek kifejezéssel alábecsülik ezt a figurát. Illetve azt a brutális mértékű támogatást, amit külföldről kap. Ő egy profi zsoldoskatona, akit felbéreltek külföldön, mert benne bíznak legjobban. Megvan a magához való esze és befolyásolási készsége. Ő és a halál angyalai (Cseh és Donáth) sajnos jó passzban vannak, ezért nem szabad, hogy 2022-ben is még nyerő szériában legyenek. Valamit tenni kell…

  6. Ezt nem hiszem el, h ez a patkany ilyeneket tanacsol!!!
    Mar csak az maradt el a vegerol: es ha megsem megy, ne legyel rest hivni az alabbinszamot es bediktalni a nyakas jobbos nevet es cimet, a tobbirol mi gondoskodunk! Meglatod, nem fog hianyozni jovore a ven/falusi hulye!
    A szam:1-800-RECSK2020

  7. Most komolyan, mi rosszat írtam, hogy kimoderáltatok ? Tényleg nem értem…

  8. alulinformált egy szó

  9. Egy Momentumos

    Jobboldali túlbuzgó firkásznak (szándékosan nem az újságíró szót használtam, az újságírás felsőbb szinteken kezdődik, ahová a t. Szerző soha nem fog eljutni 😉 ) lenni önmagában morális fölény, nemde? Kíváncsi lennék, hogy milyen morális fölény az, amikor olyat “írsz”, hogy “… hogy hozzájuk hasonlóan jelentéktelenek és sikertelenek a civil életben, ezért politizálnak most…” Hogy jön ahhoz a t. Névtelen Szerző (ehhez én sem adnám a nevemet…), hogy minősítsen BÁRKIT mert másképpen gondolkodik, mint ő?! És az lényegtelen, hogy kinek a gondolkodása van rendben – bár aki ezt az “irományt” elolvassa, szemernyi kétsége sem lesz afelől, hogy hol vannak gondok nyaktól felfelé. Remélem azért jó (lesz) abból a nyugdíjból éldegélni amit ez a jelentéktelenek és sikertelen civilizáció termel ki számodra, te gerinctelen hulladék! 🙂

    • A londoni mosogatásodból nem lesz nyugdíj Magyarországon, úgyhogy írogass a londoni polgármesternek!

  10. Nálunk Karácsonykor kizárva a politika a beszédtémából.
    Sokkal szorosabb a családi háló, mint hogy- ha egyáltalán genetikailag
    és neveltetésébe ez beleférhetne-, erőszakot tenne bármelyik rokon
    a másikon.
    Távolabbi beágazások meg, akik egészen más “világban” élnek, mint mi, nem hivatalosak.
    Tévé és telefon kikapcs, egymásra figyelünk.

  11. https://magyarnemzet.hu/lugas-rovat/petrucz-neni-ladikaja-7569821/

    Valahogy fel kéne világosítani a Petrucz néni ládikája szerzőjét (sajnos, a manemnél nincs komment lehetőség-, hogy az 50-es években, Ratkó miniszter elvtársnő nem “ajánlotta”, nem “szorgalmazta” a gyermekek világrahozatalát, hanem törvényileg betiltotta az abortuszt. Aki tiltott magzatelhajtást követett el, az orvosával együtt börtönbe vágták.

  12. Ja. Adnék én eme ifjaknak…a családi kajálásoknál mikor a narancsért banánért nyúl, almát, azt is a szekrény tetején sorakozó szottyadtból. Amikor a család töltöttkáposztát eszik, ő lekváros grízestésztát. Merthogy egy szellemileg fejlett fiatal csak ne egyen más kontinensről repcsi karbonlábnyommal ideszállított gyümölcsöt, se sertéshúst, mert ezért szegény malacka adta életét.
    A nemhaladó újságba csomagolt ajándék legyen a várva-vágyott legújabb ketyere helyett egy buszbérlet és egy elismervény arról, hogy azt az összeget amit a környezetszennyező bizbazra szántunk, felajánlottuk éhező afrikaiak számára a vöröskeresztnek.
    Aztán direkt neki készített albumba,( mint ne!) kockás füzetbe ragasszunk be képeket nyomorgó, fűtetlen házakban lakó öregekről, akiket ilyen ifjak a világ másik felén dolgozva cserbenhagytak, és hozzáírva, hogy ők is így fogják végezni, ha nem lesz gyerekük és ha majd azok is lelécelnek külföldre.
    Aztán levágot kezeket, fejeket is ragasszunk be, meg égő ketrecekeben vonagló embertesteket, megfelelő Koránból vett idézetekkel, hogyan kell elbánni mindenkivel aki férfi létére nem tér át és nem imádkozik napi ötször. Világosítsuk fel képekkel a csemetét, hogy friss muszlim barátaik halállal büntetik a kábítószerezést és az alkoholfogyasztást, s ha mint a képeken a sajátjaikkal is ezt teszik, miből gondolják, hogy európai gyűlölt idegennel nem fogják…?
    S ha azzal jön, hogy ide csak jó muszlimok jönnek, meg ő ismer jófejeket, sőt barátságosak, segítőkészek, akkor legyen kép a Korán passzusairól, hogyan kell takijázni és murunnázni, s halálosan tilos kafírral barátkozni.
    S legyen kép a lerombolt iszlám városokról, hogy így fogunk kinézni mi is,ha a Conchita virsli CIA-ban kiképzett muszlim ügynöknek hiszünk és nem a saját családtagjainknak.

  13. Benedek Elek

    Én jót röhögtem az egészen, szinte el sem akartam hinni, amit látok 🙂
    Viszont, ha a célcsoportja lennék ennek a kis reteknek, akkor igencsak felhúznám magam azon, hogy ez a kis hülyegyerek engem is ennyire hülyének néz és visszaküldeném a dedóba, hogy ott játsszon a homokozóban a nucikájával 🙂

  14. Ezt a rohadek ingyenelo parazita fegyor bandit kell kezelesbe venn mihamarabb i ugy hogy legalabb 8 napon tul gyogyuljon ez a rattyi patkany !!!

  15. Ezt a rohadek ingyenelo parazita fegyor bandit kell kezelesbe venni mihamarabb i ugy hogy legalabb 8 napon tul gyogyuljon ez a rattyi patkany !!! Amugy bal-libsi mentes Boldog Karacsonyt kivanok minden magyar embernek !!!

  16. A videoban egy dolgot nem igazan ertek. A Momemtum (es a DK) celja az europai egyesult allamok letrehozasa. Ehhez a nemzetallamok, bar valojban minden jelenleg letezo europai allam megszunese szukseges. Tehat nem tehetik fel a kerdest vagy mondhatjak el, hogy milyen Magyarorszagra szeretnenek hazajonni vagy maradni, mert ha hatalomhoz jutnak, akkor addigra mar nem lesz Magyarorszag, csak EU keleti regio. (igazabol az eszakkeleti es a delkeleti hatara valahol a mostani Magyarorszag kozepen huzodna)

    Innentol igazabol csak egy dologrol lehet beszelgetni, arrol, hogy ok szeretnenek EU-s allampolgarok (majd kesobb a vilagkormany alatt vilagpolgarok) lenni es ehhez semmi mast nem kell felaldozni, csak az orszagot es a nemzetet. Alapvetoen ertheto miert tartjak ezt a jovot vonzonak, mert jobb eletet biztosithat nekik amennyiben a sikeres 1%-ba kerulnek. Mindenki masnak meg szenvedest es tulelesert kuzdest. De fiatalon mindenki arra vagyik, hogy a nyertes 1%-ba keruljon. Erre meg a momentum vezetesenek sincs sok eselye, bar Gyurcsany mar eppen belefer. Ezzel a gazasagilag gyoztes elitbe kerulessel vagy legalabbis a nemzetkozi nagytokesek kiszolgalo szemelyzetebe kerules lehetosegevel vonzak magukhoz a fiatalokat. Ha mar gazdagok es sikeresek nem lehetnek, legalabb a gazdagok szolgai lehessenek mar. Ez jellemzoen sokkal vonzobb nekik mint magyarnak maradni, annak minden nehezsegevel.

    Nagyobb kerdes, hogy erre mit lehet mondani? Egyaltalan mit lehet tenni azzal ha valaki tudatosan fel akarja aldozni a nemzetet, akar a sajat csaladjat is a sajat egyeni elorejutasa erdekeben?

  17. ” rendelsz neki egy-egy évnyi Mandiner és Demokrata előfizetést. “Mandinert azt ne. Abban saját magát és a hp kolleganőit találja Gyurcsányival fűszerezve a facebookról.

  18. Nem ertek egyet, az a hangvetellel, a jelzok hasznalataval, a minositessel! Azt a szintet erdemes meghagyni azoknak, akik profik benne!

  19. A bolsevik nagyapa “keratív”(sic),kiképzett “almája” nem gurult messze a képzeletbeli gyümölcsfától!?
    A nagyapának “nyomós” indokai lehettek az ideológiai képzés, meggyőzés tekintetében! Ez a karizmahiányos genderfluid szerencsére csak a közösségi médiát tudja szennyezi! Sajnos a sok naív, tapasztalatlan fiatal elhiszi a XXI.századi, ámde összegyurcsányizott párt manipulációs narratíváit, amelyekre a forgatókönyveket az OSF kiképzéseken kapják a nyomentum KB funkcik és a többi salakember. (Kabul Szépe, széltyukocska,ló nemiszerv szakértő, őmárkisága etc.)
    Zavar támadhatott az erőben, ha a legújabb videóban már csak egy silány, erőltetett, szinte rákosista brosúraszövegre futotta! Képzeljük el, hogy ez a kis gyíkvállú a nyomentum mint MLM ügynökpárt legokosabb(?) embere? Milyen lehet agyilag a többi funkci, incl. az EP-s botmixeres és kannácska??

  20. Mit tehet szerencsétlen, fékezhetetlen agyvelejű Fegyőr? Valahol a kezébe nyomtak egy aktivista kézikönyvet és azóta abból próbál öteteket meríteni………ennek a figurának a hülye megszólalásaiból évekig boldogan elélne a Monthy Phyton gárdája….

    • Nem hallgattam meg a tanácsait önvédelemből.
      Gondoljunk bele a Momentumos horda a nap 24 órájában saját magát kell, hogy elviselje!
      Az elfajzás és az idiótizmus csak egyenes következmény.
      Nem kell nekik megadni azt az örömet, hogy beszélünk róluk.
      A csótányok nem valók emberi környezetbe.

  21. Szőke ciklon

    Az apja is készíthetett volna inkább egy sámlit, vagy gréczyzhetett volna egyet helyette.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük