„Nem ismerem, nem úgy értettem, manipulált, összevágták, beperellek!” – Magyarázkodik a baloldal


Nem olyan fából faragták a baloldali politikust, hogy egy-egy órási botrány vagy nyilvános megaláztatás után azonnal vegye a kalapját. Inkább megmagyaráz bármit, és magyaráz és magyaráz, legkevésbé sem törődve vele, milyen képtelenségeket és önmagának ellentmondó dolgokat hord össze. Év végi összefoglalóink sorát azzal kezdjük, miként magyarázta meg a baloldal, hogy ami ami, az nem az, és inkább neki higgyünk, mint a szemünknek meg a fülünknek.

Összevágták, manipulálták a képeket, amiken álló brével, illetve kifárasztott, löttyedt, ondós pöccsel vigyorgok aberrált kéjencként. A Fidesz újabb gátlástalan támadása ez. Mindenkit beperelek, aki leközli, vagy egyáltalán meg meri nézni! Na jó, mégis igaziak a képek, én csináltam őket, de ellopták tőlem. Áldozat vagyok. Én küldtem el őket egy korábbi barátnőmnek. Egy kicsit még mindig áldozat vagyok. Bárki hibázhat ilyet, kivel nem történt még hasonló? Most már mégsem emlékszem, hogy elküldtem-e bárkinek a képeket. Minden igaz tehát rólam, de a zaklatási vád, az nem. Egyik sem a négyből. Beperellek! Lemondok.

Nem ismerem fel ezt az embert a videón, aki közpénzlopásról és kokainozásról oktat.

Igaz, hogy megszólalásig hasonlít az egyik jóbarátomra, de csak ennyit mondhatok. Igen, meg is szólal, de összevágták a videót, más hangot tettek be alá, habár sem az eredeti, sem a rátett hangfelvételt nem ismerjük természetesen. Nem tudjuk, ki beszél rajta, csak az biztos, hogy nem az a barátom, akinek sokáig az arcát sem ismertem fel. Összevágták. Mindent összevágtak, hiszen mi becsületesek vagyunk, rólunk csak manipulációval lehet terhelő bizonyítékot szerezni. 2006 óta vezetem a kerületet, ez is bizonyítja, hogy makulátlan vagyok. Az én nevemet csak azért emlegette a korrupcióval kapcsolatban, mert be volt kábítószerezve. A kokain közismert hatása a mellébeszélés. Csak tévedésből kapott megint bizottsági pozíciót. Nagyon küzdünk a korrupció ellen és az átláthatóságért, sok közpénzt is fizetünk ezért a barátainknak, de itt nincs mit kivizsgálni.

Összevágott, manipulált a hangfelvétel. Tényleg én mondom rajta, hogy a mieink jobb esetben csak mindent szétlopnak, rosszabb esetben el is ásnak egyeseket. De csak rosszhiszeműen összevágták más hanganyagokból. Az elhangzott szöveg igazából azt jelenti, hogy már nem engedjük a korrupciót és lopást.

Valójában erre gondoltam, amikor az ellenkezőjét mondtam.

Az elnökségi ülésünkön készült a hangfelvétel az Országgyűlés Irodaházában. Csak egy parkban készülhetett a felvétel, mert gyerekzsivaj hallható a háttérben, és kizárt, hogy a kisgyerekét a tüntetésekre is elhordó frakcióvezetőnk elhozza őt az elnökségi ülésünkre. Nem tudom, kinek mondtam ezeket, nem szoktam emlékezni rá, hogy kiknek teregetem ki a korrupciós dolgainkat. Mindent elmondtam már, úgyhogy semmilyen további kérdésre nem vagyok hajlandó válaszolni ezzel kapcsolatban, mert a végén még jobban belezavarodok.

A Fidesz titkosszolgálati módszerekkel figyelteti az ellenzéket (=az egyik emberünk feljátszotta a telefonjával és kiszivárogtatta, hogy mit fecsegek óvatlanul). Borkai egy erkölcstelen, korrupt gazember, tőlünk távol állnak a titkosszolgálati módszerek (=egy ügyvédbűnöző emberünk megszervezte, hogy beépített kurvák kamerázzák le Borkait kefélés közben).

És az akkor is egy igazságbeszéd volt!!!


  Vésey Kovács László

​Mit fognak ehhez szólni mások?

13 hozzászólás

 1. A “más fából faragott” -Buci Gyuritól eredetiben- kiskirályok jó nagy hülyét /hüjét/ csináltatok magatokból napról napra, mert nem kérdeztétek meg a ti Okos B.-néteket, és az ő telóját előtte. Amúgy a kutya sem kíváncsi a részletekre -azt majd a NAV, meg a rendőr firtatja. Addig is Áldott Karácsonyt!

 2. Megmagyaräzom? “Jänos bäcsi szol a fiatal agronomusnak: Te fiam, mondd hogy van ez? Lätod en mär öreg vagyok, nem ertem. Jöjjön Jänos, azonnal megmagyaräzom! Jaj! Fiam, ne magyaräzd, megmagyaräzni en is meg tudom!” (Bocsänat a nemet abc-ert, de ezen a gepen nem talälom a magyar-t!)

 3. Ez már nem probléma.
  A baj az, hogy a főügyész és az igazságügyminiszter meg az OBH elnöke ül a seggén és a körmét reszelgeti.
  Meg a seggfejek még mindig a Fidesz győzelmét zengik és a közvéleménymatatók vágymantráit, miközben gőzerővel kaszálnak, kaszabolnak a ballibek. Aki azt nyomja, hogy még mindig mi vagyunk messze az élen, azt rúgják seggbe!

 4. Karácsony.sk

  Csak a Földi Lászlót tudom idézni: “A rendet csakis a jog betartatásával lehet megvalósítani s kit érdekel, hogy a Brüsszel mit mond? Az a hatalom, amely erre nem képes, megbukik!”

  Szlovákiából….

 5. ….sándor nagy fb. …jól leiskoláztak itt a jobboldali kommentelők, de ez nem véletlen, hisz nem lehet egy lapon említeni a két tábor szellemi színvonalát. Neked sajnos nem maradt más (csakúgy, mint gréczynek) mint visszatérni a saját tenyeredhez….amit bevallásod szerint annyira ismersz már!
  …barátilag

 6. És akkor az írásra,illetve a” baloldali” mosakodásra térek.
  Nincs az az ótvaros szutyok személy,amelyiket ezek nem akarnának megvédeni. Az értelmesebb emberek azonnal észreveszik,hogy ezek a kutyájuk kölkét,akár érdemtelen rá,akár nem,szerecsenből,fehérre akarják változtatni.
  A Jobb oldal ugyanakkor ezt nem teheti,hiszen a szavahihetőségét ásná alá. (nem alázkodhatunk a szintjükre.)
  Borkai esetében is többen estek neki,(holott azt sem lehetett tudni,hogy VALÓBAN róla szólt-e a felvétel)azelőtt,hogy bevallotta volna.
  A választás előtti lemondásával,meg egy bugris balfék vezethetné Győrt,akár csak Mohácsot. Pedig utóbbi településen,nem volt a “bal”oldal esélyes sem. És Győrben sem!
  Nem ártana megérdeklődni a Borkait lemondatni akarókat,hogy hogyan is képzelik a jövőjüket a JOBBOLDALON?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük