Index, az online Der Stürmer


(Spéder Zoltán, az online Népszava Index.hu tulajdonosa)

Génjeinkben hordozzuk a politikai nézeteink gyökereit, és hát ugye, ha liberálisok vagyunk, akkor bizony rögtön nagyobb a szürkeállományunk, mondja az Index címlapja. Tehát, aki okos az liberális, és különben is, hozzátenném, a legokosabbak az eszdéesek, a bajnaisták, meg az újeszdéseszes jávorista csapat, akik a hazai szürkeállomány pártja voltak, vannak és lesznek. Igaz néhányuknak még nincs meg a diplomája. Annyira hasznosak és okosak, na ők tudták, merték, tették és teszik is.
Most, hogy megtudtam, hogy a génjeinkben a politikai nézeteink is kódolva vannak, rögtön arra gondoltam, az is bele lehet kódolva, hogy a politikai nézeteimmel egyetemben füvezzek, hiszen a génekbe nyilván az is bele van írva, hogy mely vegyületet szereti a szervezetem úgy generalice.
Meg az is bele van kódolva a génjeinkbe, hogy ki figyel jobban az emberek véleményére, hát például a szimpatikus liberális gyerekek jobban, a csúnya konzervatívok meg nem. Á ez nem rasszizmus, meg eugenika! Ez nem! Ezek a gének! Na akkor lefordítom:  Azért kell a Bajnaira szavazni, mert ott van a Juhász Kendermag, aki genetikailag okos, meg időnként tetrahidrokannabiolos, és mert figyel ránk, igen. A konzervatívokra meg azért nem szabad szavazni, mert ők genetikailag nem figyelnek rád, és genetikailag butábbak is. Meg te is buta vagy, kedves olvasó, ha konzervatív szavazó vagy. Neked, ha okos akarsz lenni, nem is a Bajnai, meg a milla, meg a trilla kell, hanem egyenesen az SZDSZ.
Namerthogy a liberálisok maguk a szürkeállomány. A leg-leg géniusz. Valamikor, ha jól emlékszem egy igen furcsán gesztikuláló kefebajszos ember alatt volt divat ez a nézőpontrendszer. Ha esetleg valaki emlékszik rá, akkor pont annyira vegye komolyan az Indexet, mint a Der Stürmert.



  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük