Homoszexuális provokátor Ukrajnában – cél ismeretlen


“Szeretlek titeket fiúk”. Most éppen ezzel a mondattal csinálnak forradalmat, manapság mindkettő nagy divat a világban. Ukrajnában például egy homoszexuális provokátor hőbörög főállásban a donyecki szakadár köztársaság ellen, a koncepció viszont kimerül a martinis pohárban és abban, hogy ez a férfi ez a  ez a valami csak stílusosan akar élni. A katonák valószínűleg nem félnek tőle.

Az entitás a Mikhail Koptev névre hallgat egyébként, de magát Luhanszk megye egyetlen igazi celebjének nevezi, saját bevallása szerint már az orosz szeparatisták és az ukránok közti háború előtt is sztár volt, amit a bizarr, megbotránkoztató divatbemutatóinak köszönhet.

Nem tudjuk, hogy a polgárpukkasztó magánakcióknak és a szabadban lerészegedésnek mi a pontos célja, feltétezzük, egy kisvárosi megtört élet állhat a háttérben, miközben hősünk Hollywoodról és pezsgőfürdőről álmodik minden nap. Még egy lapáttal rátesz az unalom, aminek remek katalizátora, hogy lakóhelyén mindig szünetel az áramellátás és az éttermek is csak most kezdenek újranyitni a háború után.

Koptev egyik nyilatkozatában el is mondja, hogy tavaly áprilisban egy nightklubba igyekeztek, de a kívánt buli helyett golyózápor fogadta őket. Innen fúj a szél, egy liberális sem szereti, ha transzhumán-transzgender-transzerkölcs legalizáció helyett fegyelmet követelnek meg tőle. Erre válaszul egyébként az atomcsapat (LGBTFHDGZERTGD közösség) egy csomó meleg parádét tervez, hogy ezzel is felhívja  figyelmet… valamire. Ami most a legfontosabb Ukrajnában…


  Bubu Woodcutter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük