Három balliberálishergelő trend 2019 tavaszára!

Stílustanácsadó rovatunkban igyekszünk számotokra kiemelni a nagy nemzetközi trendeket, amelyek a liberálishergelő divatot jellemzik.

A balosokra, liberálisokra teljes mértékben jellemző, hogy végtelen toleranciájuk hirdetése mellett csakis egy totálkárosra törött Volkswagen Phaetonban bírják elviselni a másként gondolkodókat, és lehetőleg úgy, hogy ne is éljék túl a láthatatlan drónnal való ütközést. Ennélfogva pofonegyszerű őket kihozni a sodrukból, mutatjuk is a három legcélravezetőbb módszert erre.

Népfelség elve

Ez a módszer azért különösen édes, mert az ő szellemi termékük gyümölcse. 230 éve ők fejezték le érte szisztematikusan a teljes francia arisztokráciát, mára azonban hirtelen mégse jó, mert a felséges nép elkezdett neki tetsző vezetőket választani világszerte.

Dr Orbán Viktor Miniszterelnök Úr az egyik első volt ezen, számukra nagyon nem tetsző vezetők mára hosszúvá terebélyesedett sorában. Duterte, Trump, Bolsonaro, Fico, Fidesz, PiS. Biztos nagyon szar dolog lehet, ha ezek egy általad kifundált és csodálatosnak tartott rendszerben vernek hülyére azon szabályok keretein belül, amelyeket egyébként te magad alkottál.

A sok okos tudós elme máris elkezdett új szabályok után követelőzni.

Legújabb kedvencük például az értelmi cenzus nemes eszméje, hogy a sok buta fideszes végre ne szavazhasson a Fideszre. Csak gondolatkísérletként külön hatalmas húzás lenne, ha nekik engedve bevezetnénk, és a diplomás, jólkereső válogatott elit immár hétkilencedekkel küldené be a Parlamentbe Magyarország Valaha Volt Legcsodálatosabb Politikai Erejét. A sok okos pulóver ott állna megint megfürdöve, és értetlenkedne Olgának… Mondjuk a videoblogján.

Addig is maradnak ezek a szabályok, és a sok felhergelt liberális óvódásként hisztizik majd, miközben folyton leütjük és visszatesszük a rajthoz a kis babáikat ebben az általuk kitalált politikai kinevetavégénben.

Sose feledjük őket emlékeztetni arra, hogy ezt az egészet ők akarták így, valamint nyerjenek nyugodtan választásokat, ha szeretnének meghonosítani hazánkban is valami nagyon nemes nyugati eszmét. 😉

Izrael

Ismerjük a régi viccet a világ változásaira rádöbbennő „a németek kereskednek, a zsidók meg háborúznak” végkicsengéssel? Nos, mára beállt az a régebben alig elképzelhető helyzet, hogy a jelentős részben zsidó gyökerű hazai balliberálisok kénytelenek rosszban lenni Izraellel, mivel az nem balliberális. 🙁

Amióta azonban kiderült számukra, hogy Benjamin Netanjahu Miniszterelnök Úr dr Orbán Viktor Miniszterelnök Úr kiváló partnere és személyes jóbarátja, éktelen haragra gerjedtek. Náciznak, rossz zsidóznak minden lehetséges fórumon (ezek száma egyre kevesebb). Szerencsére az a helyzet, hogy sokkal kisebb lapok ők ebben a pakliban, mint akárcsak az izraeli belügyminiszter, aki csodálatos mondatokban küldi melegebb éghajlatokra a Dunába lőtt áldozatok maradványai után kutató expedíciót bírálni merészelő magyarországi csimpánzfalkát.

Külön öröm, hogy legújabb barátaik, a néppártosodott exnácik is hülyét kapnak ettől a remek kis militarista államtól, amely egyébként az ezredes egyik személyes kedvence legalább 25 éve. Príma kis fickók, akik keményen, bátran és ésszel állnak ellen a balliberálisok és szélsőjobbosok tengernyi barna kedvencének immár 70 éve.

Csak így tovább, hajrá, Izrael! A következő 70 évben is szövetségeseitek leszünk a két szélsőség ellen!

Ilyenkor egyébként kicsit úgy érzem magam, mint a 2002-es focivébén az olasz-koreai meccs után. Világéletemben rühelltem az olasz focistákat, és különösen az értük rajongó, velük teljes mértékben azonosuló magyar szurkolókat. Annyira jó érzés nézni a kínjaikat egy olyan pillanatban, amikor ezek a mindig minden csalást boldogan és gátlások nélkül gyakorló gyökerek teljesen kiakadtak azon, hogy egyszer az életben végre nem ők csaltak.

Homoszexuálisból heteroszexuálissá válás lehetősége

Ez a legújabb őrületük. Kedvenc érvük, hogy mivel homoszexaulitás az állatvilágban is megfigyelhető, ezért ez mindent legitimál. Nyilván az is teljesen normális viselkedés lesz ezentúl liberálisék szerint, ha nagyon kanos állapotban kutyapózban csinálod meg az asztalt vagy a tűzcsapot, esetleg a járókelők lábain éled ki ezt a teljesen természetes nemi feszültséget. Kanként párod más hímektől született kicsinyeit is nyakszirten haraphatod és megeheted, mert ez teljesen természetes viselkedés állatoktól….

Ez a sok, állítólag minden vallásos babonát és bigottságot tudományosan elutasító liberális elme valahogy az állítólagos tudományos nyitottságukat mellőzve vallásos hittel és babonás bigottsággal utasítja el azt a szomorú tényt, hogy bizony vannak olyan homoszexuálisok, akik mégis inkább a heteróvá válást választják, és ezen az úton (ne adj Isten a vallás, mondjuk a Római Anyaszentegyház segítségével) célba is tudnak érni.

A tudományos balliberálisok jelenleg uralkodó tudományos álláspontja szerint a homoszexualitás nem betegség, és nem meggyőzéssel terjed. Erről meggyőzéssel győzték meg a tudományos pszichológusokat, akik mégis kivették a betegség kategóriából a homoszexualitást. Mivel a pszichológiát ők maguk se érzik komoly tudományágnak, ezért újabban a genetikai felé fordultak, de sok-sok év megfeszített tudományos munkájával se sikerült még megtalálni a homoszexualitásért felelős gént.

A lényeg, hogy dehogyis meggyőzéssel terjed, de azért, ha 17 éves finn gimnazista vagy, akkor mostanában ilyen filmekre visznek majd az iskolával, és nem tanácsos otthon maradni.

Esetleg bármilyen más, váratlan helyzetben is láthatsz éppen homoszexuáliskodó homoszexuálisokat, hiába jelezted korábban, hogy nem kéred a látványukat. Ha meg multinál dolgozol, akkor a meggyőzés erejével érik el, hogy ne merj szembeszegülni a cégnél uralkodó kellemes melleggel, szirványos kamionnal, buzi bögrékkel.

Egy valódi liberálissal nem nagyon lesz lehetőséged tényleg vitatkozni ilyesmiről. Ne is tedd, csak tegyél fel neki kellemetlen kérdéseket. Például azt, hogy akkor szerinte Szaúd-Arábiában jelenleg azért van egy főre vetítve kevesebb homoszexuális aktus az ókori Hellászban megfigyelhető tendenciáknál, mert az ókori görögök genetikailag buzibbak voltak? Ez amúgy nem fajelmélet-e így szerintük? Nem fog válaszolni, de a kívánt hatás nem marad el. 😉

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

17 hozzászólás

 1. Avatar

  Szerintem a homoszexualitás borzasztó kis hányadban tán 0,5 %-ban genetikai okú, 99,5%-ban a körülmények és agyi deformitás következménye. Aki a nőstény vagy hím ellenkező nemű látványára és feromonjára nem gerjed, az egy hibás mutáció, valszeg az agyában valami kapcsoló fordítva van beállítva és nem kapcsol az “asszony illatára”, vagy nincs is ilyen kapcsolója.
  Ez egy hibás mutáció. Az ilyen egyed igenis beteg, mert biológiailag el van tiltva a szaporodástól, vagyis nem örökítheti hibás kapcsolóját.
  Passz.
  A baj az amikor e selejtesek ránk akarják kényszeríteni a defektusukat. Ez a nyomulásuk csak részben mesterségesen keltett, a Háttérhatalom egyik trükkje az emberiség hangyává korcsosulása előidézésében. Valójában egy buzi tulajdonképpen elhárítja magától az utódnemzés és felnevelés elemi faj és társadalom fennmaradási kötelességét. Amikor meg mások véráldozata révén megszületett kis lélek nevelésére tart igényt (emberi jogon), akkor pedig a társadalom többségét, a felcseperedő nemzedéket akarja elzülleszteni. Vagy rosszabb esetben fiatal partnerre vadászik. Egyszerűen jellemtelenség. Semmi méltányolható nincs velük kapcsolatban. A genetikai buzik sajnálatos genetikai mutációk, a többi meg szellemileg/és vagy jellemileg selejt.

  Vegyünk néhány példát a biológia és társadalmi normális hozzáállásról:
  A törpe ember is genetikai pech, de elvárjuk tőle, hogy vegye tudomásul, mi nem fogunk liliputivá válni, manólakokat építeni magunknak és apró bútorokat használni az egyenjogúságuk kedvéért. S ők el is fogadják ezt. Vagy a cukorbetegek sem követelik, hogy szüntessük be a cukrászdákat, társaságban mi se együnk desszertet. Vagy a rákosok szegénykék se várják el, hogy mi is legyünk öngyilkosok, ha már nekik el kell menniük idejekorán.
  Mi a konklúzió?
  Hogy a homo sapiens felelős magáért és társadalmáét egyszerre. Az ember akkor számít csak embernek, ha tudomásul veszi a képességeit, és emberi méltósággal viseli hibáit, s nem kérkedik a defektusával. S legkevésbé sem akarja az ő szerencsétlenségét, korlátait másokra ráerőltetni.
  Tehát, ha saját nemedre gerjedsz, azt csináld mások bosszantása nélkül magánéletedben, s vedd tudomásul, hogy ezen a téren mutáns vagy, ne kérkedj vele. Ekkor számítasz csak homo sapiensnek.
  Ha meg kérkedsz vagy pláne, ha csak divatból, polgárpukkasztásból vagy homokos, vagy így akarsz olimpiai díjat nyerni, akkor meg mi, a normálisak szemében te nem vagy se homo se sapiens, és megvetünk, akárhogy is hőbörögsz.
  Vedd végre tudomásul!

  • Avatar

   Nagyon jó, világos és eszes írás, gratulálok és köszönöm!

  • Avatar

   Nem hiszek a 0,5 %-ban sem. Degeneráltság ,férleneveltséggel párosuló idegrendszeri sérülés.
   Most már leginkább divat.
   Arról nem írnak, vagy nem teszik közzé, hogy a divattá erőszakolt aberráció kipróbálásának hány súlyosan depresszióssá vált áldozata van. Mert az egészséges énjével került szembe, mert kiszolgáltatta magát olyasmire, ami nem ő. Bulizó tin lányokról olvastam valahol még a 2000-es évek elején, akik így jártak, s mélyen szégyellték, s pszichológusnál kötöttek ki. Ezt a reklámot, erőszakos nyomulást, lélek-szellem és személyiségfertőzést azokhoz hasonlítanám, akik tinikt, kisebbeket öngyilkos játékokra vesznek rá a világhálón.
   Csak hogy a homoszexuális és egyéb genderidiotizmus terjesztését már intézményesítették, sőt, néhol államrendszer szintre emelték. Tehát sokkal nagyobb a baj, a veszély, mint ahogy az iróniával elütve gondolnánk.

  • Avatar

   A beteg embert nem vetjük meg.
   Azt vetjük meg, aki a betegségéből ideológiát barkácsol, melynek lényege, hogy az abnormálist a normális fölé akarja emelni, vagy minimum a normalitásként akarja elfogadtatni.
   A természet rendje szerinti adottságú ember tudja, hogy a vak, a süket, a sánta, a béna, a tozszülött is ember, de nem fogadja el, hogy az normális, egészséges. Mint ahogy maga a szenvedő sem tartja normálisnak, de törekszik emberhez méltó életet élni, az egészségesnek kötelessége ebben mankót nyújtania. De ennyi és nem több. Így van ez mindegy egyég született fogyatékossággal, genetikai sérülésből való degeneráltsággal, de a baleset által csonkolt, vagy az öncsonkítást elkővetővel is, például azzal, aki divatból, érdekből beáll homonak.
   A genderizmus már liberálfasizmussá vált, hiszen vannak országok, ahol, ha a szülő elutasítja, hogy a gyerekének a személyiségét intézményesen torzítsák, attól elveszik a gyerekét, és akár meg is foszthatják operáció, hormonkezelések által a született nemétől. Az 1984, a Malevil csak szolid, rokokó leánymese a valósághoz és az aggasztó jövőhöz képest.

  • Avatar

   Parainézis Naprózsától!
   Iskolákban kellene tanítani, szülői értekezleteken felolvasni!
   Chapeau!

  • Avatar
   Gedeon Szánti

   …egyetértek…

 2. Avatar

  Engem mocskosmód nem érdekel, hogy ki buzi, vagy ki nem, amíg nem kérkednek vele, vagy kötelezővé nem akarják tenni, mert akkor buzigenocídium lesz.

 3. Avatar

  A kívánt hatás az lesz, hogy már a kérdést is homofóbiának bélyegzik. S visingva, műmellüket lóbálva óbégatják körbe a világot., mint Korniss az uszodában, amikor rászóltak, hogy talán nem a medencébe kellene fújnia a fszorrú majomnyi heftijét.

 4. Avatar

  katonásan, ez talált süllyedt

 5. Avatar

  Eddig talán ez a legkerekebb az Ezredestől – Gratula!

 6. Avatar

  A homofóbia gyógyítható betegség. Fordulj bátran orvoshoz.

  • Avatar
   animal mother

   Miért lenne betegség, ha nekem nem tetszik valami? Ezen az alapon a homókat is kezelni
   kellene heterofóbia miatt.

  • Avatar

   Buzi vagy? Akkor te a pokolban fogod a kezelést kapni. Gondolkozz szerencsétlen!

 7. Avatar

  A homofóbia nem betegség, hanem a buzik által kreált hibás kifejezés. A homo latin szónak két értelmezése van:
  homo, (mint homogén) vagyis egyforma szerkezetű, egységes
  homo, mint ember

  Mi emberek vagyunk és nincs semmiféle fóbiánk az emberrel, emberiséggel szemben.
  De nincs fóbiánk az egységes, a homogén előtaggal szemben sem.

  Amire Ön utal, Gabi, és sérelmezi, annak a helyes értelmezése a buzifóbia. Ja, az tényleg van nekünk. Csakhogy a buziság a betegség, és a buziság elutasítása az a normalitás egyik jellemzője. De kérdezze meg erről a szüleit, nyilván Ön meg se született volna és nem itt írogathatna, ha ők se lettek volna buzifóbiások.

  • Avatar

   Kedves Naprózsa, az Ön endorfin szintjét valószínűleg megemelték a témát érintő liberális gondolatok, s ezért sikerült megfejteni a homofóbia nyelvészeti talányát, a buzizást. (Zárójelben jegyzem meg, hogy a homofóbia most, a xxi. században is tragédiák sorozatához vezet nálunk kulturáltabb országokban is.)

 8. Avatar

  Kicsit csalódtam Naprózsában, azt hittem más hozzászólásai alapján kulturáltabban közelít ehhez a témához. Eltekintve a túlhajtott liberális szélsőségektől a homosexualitást az írástudók már Magyarországon is szofiisztikáltabban értelmezik. Miután ezt az érintettek is súlyos teherként élik meg, egész életük során keresik létezésük méltó elfogadását (nem a felvonulásaikra gondolok) nem tartom elfogadhatónak a homofóbia egyszerű buzizással való elintézését. A homofóbia (felesleges a tettetett nyelvtani tudálékoskodás) ebben a században is tragédiák sorozatához vezet, még a nálunk polgáriasultabb országokban is.

 9. Avatar

  Kedves Koren Pál! Elnézést, hogy ilyen későn válaszolok, anno elkerülte a figyelmemet a megszólítása, úgy vélem illik válaszolni.
  Bár az emberiséget alapjában véve szeretem a hibáival együtt, de azokat nem, akik nem tudnak uralkodni a hajlamaikon, és ezért még másokat tesznek felelőssé.
  Ilyen a homoszexualitás. Kevés ember van aki tökéletesen megvan elégedve azzal amilyen képességekkel, helyzettel született. Sokan mi nők, ha újjászülethetnék és megkérdeznének bennünket, hogy milyen neműként, hát naná, hogy férfiként élnénk inkább. A biológia rendesen kiszúrt a nemünkkel ránk hárítva a szaporodás összes fájdalmát és felelősségét (és még állva sem tudunk pisilni).
  Meg szinte mindenki szívesebben született volna milliárdos családba.
  De mi sokmilliárdan elfogadjuk azt a társadalmi, biológiai helyzetet ami adódott és igyekszünk megfelelni nőként nőnek, férfiként férfinak. Épp ezért irritál bennünket a saját nemükkel paráználkodók viselkedése, akik nem veszik tudomásul, hogy mi a biológiai szerepük és kötelességük. S ezzel nagyon nem vagyunk egyedül, mert az emberiség kevés deviáns koroktól (amelyek mind meg is buktak) eltekintve soha nem tolerálta a homoszexualitást, elvárta, hogy mindenki a nemének, társadalmi helyzetének megfelelően viselkedjen.
  Ez az elvárás pontosan egybeesik azzal, hogy nem ölünk, első dühünkben nem szurkáljuk le a vitapartnereinket, nem vesszük el mások tulajdonát, nem erőszakolunk és nem versenyzünk férfiként nők mezőnyében…..és sorolhatnánk.
  Egyszóval az emberiség zöme elismeri a kötelességeit és nem hágja át a biológia és társadalmi szabályokat.
  A ferde hajlamúak viszont igen. Ők nem hajlandók elfogadni biológiai nemüket, s nem is uralkodnak magukon. Na ez az amit mi nem tolerálunk: az önuralom hiányát. Ők ezt nevezik ki emberellenes (homo)fóbiának. Vagyis melegségnek, szivárványságnak becézik magukat, mintha eme önuralomhiány valami pozitív érték lenne. Pedig az a társadalom, vagy biológiai közösség, faj amelyik ezt a viselkedést értéknek ismeri el, az lelkesen ássa a sírját, hisz végső soron a szaporodása ellen dolgozik. Ez az ami taszít bennünket.
  Viszont mert mi uralkodunk magunkon, nem zárjuk börtönbe vagy végezzük ki azokat akik felrúgják eme normát (mint például a muszlimok tennék velük), azért ne essünk át a ló túlsó oldalára.
  Azért ne kívánják eme deviánsok, hogy tiszteljük őket és ne annak nevezzük amik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük