Gázos motorosok, nyálas jogvédők


Helyzet van. Egyfelől adott az Élet menete, melyet évek óta megrendeznek Budapesten, április 21-én, a magyar holocaust áldozatok emlékére. Másfelől adott egy motoros csoport, amely Adj gázt címmel pöfögött volna vígan ezen a napon a fővárosban, valahogy elkeveredvén a Dohány utcai zsinagóga környékére is, biztosan azért, mert jól motorozható az a vidék. A rendőrség eleinte engedélyt ad, a jogvédők szerint ez jogos, de gusztustalan, Vásárhelyi Máriáék viszont guvadt szemmel kapásból más helyre vinnék a májusi budapesti Zsidó Világkongresszust. A történet kapóra jön az Orbán Adolf Viktort vizionálóknak, mert persze a miniszterelnök tudhatóan karlendítéssel köszön otthon és egyébként is neonácikkal paskoltatja a hátát minden második héten a gőzben.
Eddig ugye minden rendben, minden halad a klasszikus magyaros mederben, erre derült égből a mennykőcsapásként hétfőn a miniszterelnök kiadta az ukázt a belügyminiszterének, hogy az Élet menete napján ne lehessen olyan típusú politikai természetű rendezvényeket tartani, amelyek sérthetik a felvonulók emberi méltóságát. 
Inkább jogfasiszták…
Innentől kezdve egy szerencsétlen bohózattá alakul a szokásosnak induló történet. A szereplők jelentős része összecseréli egymással a jelmezét és a szövegkönyvét. A TASZ és Helsinki Bizottság teljesen meghülyül, jogilag kifogásolja a betiltást, mert elkésett, különben is, az lenne a megfelelő válasz, ha akkor avatkozna be a rendőrség, amikor a gyülekezés jogsértővé válik. “A miniszterelnöki ukázon alapuló utólagos tiltás azonban nemcsak törvénytelen, hanem a legkevésbé hatékony válasz is a provokációra” – nyomatja a nagyokos  TASZ közleménye, de a Helsinki Bizottság se megy a szomszédba egy kis ökörködésért, ők úgy tudják, a magyar rendőrség a náci szervezkedést tiltó párizsi békeszerződésre hivatkozik, de szerintük ezt nem tehetik, mivel a nemzetközi szerződés által lehetővé tett tiltási okokat a jogalkotó nem ültette át a magyar jogba. 
Az ártatlan “madárvédő” Nemzeti Motorosok itt épp a
 Jobbik felvonulását vezetik fel tavaly októberben
Tehát bulizzanak együtt jogszerűen az áldozatokat gyászolók a gázos motorosokkal, a zsaruk csak akkor szálljanak be a gruppenszexbe, ha előkerül a korbács és a nyolcas golyó. Naná, hogy ez így törvényes és a pénz se lehet szempont. Le van szarva, ha mindez egy óvoda éves költségvetésébe kerül, taszhelszinki minden körülmények között a jog operájában volt, ezt tudhatja a Makács úr is, Schneider úrnak meg a cumi lett kitalálva. És még nincs vége a baromságnak, pedig a sok marhaságtól már részeg az egyszeri ember, mint a hugyos Kiss Ernő dandártábornok a volán mögött. Mert végső csattanóként jön a főgázosmotoros, Jeszenszky Sándor, az ő ártatlan arcával és azt tolja bele az a képünkbe, hogy nem is. Hogy nem is akartak ők semmi rosszat, csak itt a tavasz, meg elő kell hozni végre a vasakat a garázsból és pöfögni végre egy jót a verőfényben. Na persze az Adj gázt cím adhat okot áthallásokra, de ezek nem szándékosak, nem nácik ők valójában, hanem motoros tündérkék. Aha. Tennétek ki végre a frankót az asztalra. De tényleg. Biztos az is kamu, amiket az arcoskönyvben, az ő oldalukon olvashat az ember. 
Ebből a betiltás után mindenesetre kiderül, hogy Orbán Viktor a nemzetközi zsidóság szekerét tolja. Csak végre tudhatná a rendes polgár Magyarországon, hogy náci vagy cionista ez az Orbán. És legyen már végre egy Kun Béla Motoros Egyesület is, mert ez így túl egyoldalú. És legyen már még egy pár hülye szervezet is, amely az emberek helyet a jog pártján van, mert már büdös a taszhelszinki hónalja a sok melótól, ráadásul teljesen beleszédültek abba, hogy az egyik pillanatban a füveseket, a másikban a kormányt balról előző ellenzékieket, a harmadikban pedig szélsőjobbos robogósokat kell megvédeniük ebben az arcátlan, jogtipró hazában. A kétkerekű Jeszenszky pedig végre vállalja fel másságát, mit a Steiner Kristóf a sajátját bármelyik bulvártévében. 
És tessenek már végre betiltani minden ellentüntetést is, mert csak a kamubalhé van és a pénzünk ömlik ki az ablakon a sok fakabátra. És bár nem kell egyetértenünk egymással mindenben, de tessenek már tiszteletben tartani a másik gyászát, vallását. És tessenek végre elfogadni azt a tényt, hogy bár taszhelszinki szerint teljesen jogtalan volt a motoros gázt adók felvonulásának betiltása, de IGAZSÁGOS. 
A helyesírásban is kitűnő Nemzeti Motorosok fb-oldalán is jól látható, hogy semmi közük a széljobbhoz…

  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük