Fatima Allahakbarovszka, a kurd partizánnő alakja a nemzetközi baloldal új hőse


De ez amúgy mi is? Kommunista Partizán Hagyományőrző Egyesület, Kurd Tagozat? RAF-Kurdistan Brigád? És odamegy ez a Jászberényi okoskodni, és megírja a könnycseppes sztálinista frontpropagandát az amuri partizánokról, akik a fehérek partvidékét épp csatában nyerik meg, mert Lenin a hős ki csak népének él…


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

2 hozzászólás

  1. Azt nem tudom,hogy csak okoskodni ment oda Jászberényi,de amit olvastam,az egyáltalán nem volt rossz. Nem ártana észrevenni (leszámítva a komcsi propagandát),hogy egészen jó volt a Nők bemutatása. Tudom,nem új szerep. Azonban nagyon megfontolandó,hogy amikor a Nők győznek,akkor a muszlim harcos,nem jut azonnal a mennybe. 🙂 Szerintem ez mindennél fontosabb. És a határon is érdemes lenne alkalmazni Őket.

  2. Azt nem tudom,hogy csak okoskodni ment oda Jászberényi,de amit olvastam,az egyáltalán nem volt rossz. Nem ártana észrevenni (leszámítva a komcsi propagandát),hogy egészen jó volt a Nők bemutatása. Tudom,nem új szerep. Azonban nagyon megfontolandó,hogy amikor a Nők győznek,akkor a muszlim harcos,nem jut azonnal a mennybe. 🙂 Szerintem ez mindennél fontosabb. És a határon is érdemes lenne alkalmazni Őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük