Ezek vezethetnek Orbán csúfos bukásához az újévben! (Módszertani útmutató)

Sokat gondolkoztam, hogy az óévben végre meginduló valamit hogyan gördíthetnénk tovább pozitív irányba. Az nem lehet, hogy ennyi, az április kétharmad után roppant csalódott és a Fidesszel elégedetlen szavazó jajkiáltása süket fülekre találjon.

Bukni fog, mert buknia kell. Íme, a lehetséges forgatókönyvek:

Polgári engedetlenség

Nem hagyhatjuk, hogy a törvényes és szabad választásokon felhatalmazást szerzett képviselők csak úgy kedvükre szavazgassanak meg törvényeket. Ha kell, a testünkkel akadályozzuk meg ezek megvalósítását. Mint mikor két udvarias ember mindig egy irányba akar kitérni a másik elől, de nekünk ezt tudatosan kell tennünk! Eléjük kell állnunk, bármerre is akarjanak indulni, ha meg nekünk jönnek, akkor erőszak miatt mehet is a feljelentés! Nem és nem! Eddig és ne tovább, kedves Fidesz!

Külföld nyomása

Kell, hogy legyen egy láthatatlan vörös vonal, amit, ha Orbán óvatlanul átlép, akkor a külföld végre szembeszáll vele és eltávolítja. Megindítják vele szemben a hetedik cikkelyt, és az EP-vitanap után, amelyen nem tud kellő érveket felhozni a nagyon hozzáértő külföldi frakcióvezetőknek a magyar demokrácia állapotáról, egyszerűen kizárja soraiból a Néppárt! Később, a Néppárti védőernyő hiányában tovább fokozhatjuk a nyomást, aminek a végén az Európai Ügyészség kommandósai végre őrizetbe veszik és Hágába szállítják, hogy ott perbe fogják az emberiesség elleni bűncselekményei miatt.

Szabad sajtó

Amit a Fidesz minden eszközzel megpróbál ellehetetleníteni, de a bátor ellenzéki szabadgondolkodók sosem fogják eltűrni! Megvédjük a közszolgálatiságot, de bármi áron, idővel pedig Orbán belebukik majd. Külföldi sajtótermékekben, orgánumokban, fórumokon megjelenhetnének esetleg elítélő vélemények is, amelyek alapjaiban rengetnék meg a látszólag kétharmados, de valójában nagyon is ingatag rezsim helyzetét. Persze itthon is van tennivalónk! Akár erőszakkal is, de fel kell számolni a kormánypropagandát, betiltatni azon médiumokat, ahol a kormánypártiság legkisebb jele is észlelhető. Szerkesztőségeket felszámolni, propagandistákat börtönbe csukni, és rögtön meglesz a független 4. hatalmi ág!

Országos általános sztrájk

Ennyi pimasz gazság után – mint tavaly – nyilvánvalóan milliók fognak megmozdulni és ellenük fordulni, akiknek alapjaiban teszi kedvezőtlenné addig csodálatos helyzetét a dilettáns, illetve nagyon hozzáértően gonosz kormány. Velük együtt kell az engedetlenség élére állnunk, és országos tiltakozáshullámmal, blokádokkal, tüntetésekkel meghátrálásra kényszeríteni őket, akár annak az árán is, hogy nem tudnak nekünk mikroadományokat utalni.

Fidesz belülről

A Fideszben is maradtak még, akik nem értenek egyet mindennel. Bennük kell bízni és az ő cselekedeteik révén elérni, hogy Orbán végre távozzon a hatalomból. Akkor majd biztosan elégedettek leszünk végre a Fidesszel. Elsőként persze azt kéne elérni, hogy az ellenzéki pártokból (LMP – Jobbik) végre távozzanak az őket kamuellenzékivé tevő kriptofideszes ügynökök.

Azok a bizonyos csillogószemű fiatalok

A már 2010-ben is 22 éves, dühös filozófia-esztétika alapszakos hallgatók, akiknek ez a szörnyeteg rezsim ellopja a jövőjét! Nem ezért váltottunk rendszert 1989-ben, hahó!!! Utcára, barikádra, de legalábbis elfoglalni a nagyelőadót a földszinten, és ki nem jönni onnan, amíg bele nem fáradnak! Ha ez sem elég, akkor hajnalig diszkózunk az Oktogonon! Ebbe biztos beleremeg majd a hatalom.

Igazi Konzervatívok

Minden percben szembesíteni kell a fideszeseket a hiteltelenségükkel! Az igazi konzervatívok és jobboldali szabadelvűek a Momentum Mozgalomban és Márki-Zayban vannak. Az egyetlen igazi keresztény pedig Lukácsi Katalin, mindenki más kommunistaoligarcha! Az olyan meghatározó konzervatív értelmiségieknek, mint Bod Péter Ákos vagy Mellár Tamás, mindennap szerepelniük kell az Atv-ben és a Mérce.hu-n, hogy ott marxista professzorok társaságában kifejtsék, miért is nem jobboldali és konzervatív a Fidesz! Ezt a nyomást nem viselik majd el!

Buktatásokban
Újszerű
Évet
Kívánok!

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

13 hozzászólás

 1. Avatar

  Az ellenzéknek semmi esélye Orbán megbuktatására. Sem parlamentáris, sem azon kívüli radikális módszerekkel, mert:

  http://fenteslent.blog.hu/2009/12/11/mindennapi_alinsky_nk_v_a_radikalisok_12_szabalya

  Mindennapi Alinsky-nk V. – A radikálisok 12 szabálya
  2009.12.11. 09:16 Fent és Lent

  Alinsky a tapasztalatait 12 szabályba tömörítette. Ezek nem éppen széplelkű elképzelések, hanem a gyakorlatban tesztelt harci szabályok. Íme:

  1. Nem csak az a hatalom, amivel valóban rendelkezel, hanem az is, amiről az ellenség azt hiszi, hogy rendelkezel.
  -Hitesd el a Fidesszel, hogy az ellenzék rendelkezik az Európai Néppárt, az EP, az EB, a NATO hatalmával.

  2. Sose kerülj kívül az embereid tapasztalati körén.
  – Okulj Vona, Karácsony Márky-Zay sorsából.

  3. Amikor csak lehet, kerülj az ellenség tapasztalati körén kívülre.
  – A 30 éves Fidesz tapasztalati köre ehhez túl széles.

  4. Kényszerítsd az ellenséget, hogy a saját szabályai szerint járjon el.
  – Csakhogy a Fidesz képes rugalmasan módosítani saját szabályait, még az Alaptörvényt is.

  5. A nevetségessé tevés az ember leghatásosabb fegyvere.
  – Ezzel a kormánypárti média él jobban.

  6. Az a jó taktika, amit élveznek az embereid.
  – Csakhogy az ellenzéki lebecsülési-lejáratási taktika kisebb élvezet, mint a polgárok reáljövedelmének növekedése.

  7. Az a taktika, amit túl hosszan alkalmazol, teherré válik.
  – Az obstrukció és az uszítás máris túl sok.

  8. Támadj minden irányból, sose hagyj esélyt tántorgó ellenfelednek a pihenésre, átcsoportosításra, talpra állásra és a stratégiája újragondolására.
  – Csakhogy túl kicsi a Fidesz támadási felülete..

  9. A nagy pártok mindig a legrosszabb forgatókönyvre készülnek fel, ami talán végtelenül távol áll az aktivisták elképzeléseitől. Ez könnyen megmérgezi a gondolkodást, és demoralizálja őket.
  – Ennek esett áldozatul a Jobbik.

  10. Ha a másik oldal erőszakot alkalmaz, könnyen a te oldaladra állítja a közvéleményt.
  – Az évvégi tüncikkel ez történt.

  11. Régi bölcsesség: ha nem vagy része a megoldásnak, akkor a probléma része vagy. Mindenképp rendelkezni kell egy kompromisszumos megoldással.
  – Az ellenzéknek erre semmi esélye.

  12. Válaszd ki a célpontot, izoláld, nevezd meg és polarizáld. Vágd el a támogatói hálózatától és szigeteld el a célpontot a szimpátiától.
  – Az ellenzéknek erre semmi esélye.

 2. Avatar

  Mit tehetünk? “Kitört” az efftársakon a “népi demokrácia”-éhség!

 3. Avatar
  Gál György

  És akkor jött a csősz és minden rakoncátlan kis hülyét haza zavart!

 4. Avatar
  Szőke ciklon

  A libsi szinitanodások előadása ripacskodássá vált. Mindenki nagyot akart mondani, de csak üvöltözésre futotta. Akinek igaza van, az nem üvölt, az higgadtan vázolja a tényeket. A tények hiányában csak a mocskolódás, csak hozzájuk hasonlóan primitív sass-adócsaló-kabarét (ami valóban kész kabaré) megnézhessék.

 5. Avatar

  Egy nemzeti kormányt csak egy másik nemzeti kormány válthat le, az embereknek ugyanis elegük volt a nemzetköziségből. A jobbiknak megvolt erre az esélye, de kiderült – szerencsére még időben – hogy elvtelenek, pontosabban egy trójai faló lett volna. A többi ellenzéki pártnak esélye sincs, mert nyiltan nemzetellenesek.

 6. Avatar
  Karácsony.sk

  Tisztelt érett Magyar társadalom.
  Röviden és érthetően körülírom a mostanmi tanácsköztársasági Lenin fiúk és lányok SZRGYA POPOVICS az ÚTMUTATÓ a FORRADALOMHOZ kézi könyve alapján megalkotott álforradalmi ellenzéki munkát! Ezen írás az eröszakmentes eszközök segítségével való közösségek mozgósítását, DIKTÁTOROK megbuktatását vagy csak egyszerűen a világ megváltoztatásához nyújt útmutatást. A felforgató szándék mellett elkötelezi magát a szerző alapvető íratlan szabályok mellett, amelyeket a szervezőknek törvény szerűen be kell tartani, ha sikeresek akarnak lenni! Ezek a következők:
  1.-„Olyan csatákat válasszatok, amekyek elég nagyok ahhoz, hogy számítsanak, de elég kicsik ahhoz, hogy megnyerhetők legyenek.“ (41. Oldal)
  2.- „Egy mozgalom sikerét nagy részben az határozza meg, hogy milyen csaták megvívására válalkozik, ez pedig szoros kapcsolatban van azzal, hogy mennyire érti meg ellenfeleit.“ (42. Oldal)
  3.-„A győzelemhez vezető út egyenlő az IGAZMONDÁSSAL…“ (47. Oldal)
  4.- „Ha ezt a könyvet olvasod, feltételezem, hogy legalább egy kicsit törődsz azzal, hogy a világban jó irányú változásaok történjenek.“ (48. Oldal)
  5.-„ Ne feledd, egy eröszakmentes küzdelemben egyetlen fegyvered, ha sokan vagytok.“ (55. Oldal)
  6.- „Azok, akik tudják, hogy hogyan kell stratégiájukat kicsi és megvalósítható feladatokra lebontani, valószínűbb, hogy sikeresek lesznek, mint azok, akik üres szólamokat kiabálnak, és dobköröket alkotnak. De ha tudod, hogy milyen kis csatákat nyerhetsz meg, és hogyan kell sok embert magad mellé állítani, még csak FÉLIG!!! arattál győzelmet. A munka másik fele, hogy újonnan felfedezett követőidnek valami olyat tudj ajánlani, amiben hihettek. Ehhez pedik saját JÖVŐKÉPRE van szükséged.“ (57. Oldal)
  Na táncsköztársasági Lenin fiúk és lányok Szrgya Popovics elmélete alapján erkölcsileg halálra vagytok ítélve, mert azzal hogy a jelképeteket Vörös ökölbe szorított kéz alkotja(Popovicsnál ugyan ez feketében) és a mozgalmatokat „Ellenállásnak“ neveztétek el ( Popovicsnál fordításban szerbül„Odpor“), nem feleltek meg egyetlen egy fenti feltételnek sem mert:
  Ad.1-Olyan csatát választottatok ami a világok harca szintjén folyik és a rossz oldalon álltok, azaz a húgyos soros oldalán vagytok nemzeti ügyekben!
  Ad.2-Nem értitek és tisztelitek a 2/3-dot a demokrácia keretein belül, amiért természetesen a munkátok íze árulkodik. A fát mindig a gyümölcse ízéről kell megitélni! Ezt tették a választók is!
  Ad.3-Hazudtok reggel, délben, este és félrevezetitek a Magyar álapolgárokat a jelenlegi bel és külpolitikai helyzetről!
  Ad.4-Nem törődsz a Magyar nemzet fenmaradásával és az Európa jövőjével, csak a hatalomra való törekvésed érdekel akár külföldi ideológia segítségével is! Az irányotok nem hogy rossz, hanem egyenesen halálos!
  Ad.5- Nem vagytok sokan a társadalom töbségi akaratával szemben(2/3)!
  Ad.6-Nincs jövőképetek, mert amit ti akartok az a Magyar nemzet és Európa árulása ésHalála!

  Szlovákiából……………

 7. Avatar

  Csak a hatalmat akarják és a bukszát ha-ha !!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük