Ellenzéki-normális szótár

 •  
 •  
 •  
 •   

Népszerű ellenzékértelmező sorozatunk újabb kiadásaként ismerjük meg a legutóbbi időszak ellenzéki gondolatainak valódi jelentését.

Mivel Orbán miatt Magyarország ismét a hetvenes évekbeli önmagára emlékeztet (ami amúgy jó volt nekik, csak ilyenkor mégse az), az akkor megszokott kettős jelentéstartalmú sorok értelmezése sorsdöntő lehet számunkra manapság is. 

Demokráciában széleskörű szakmai egyeztetés nélkül nem hozhat törvényt a parlament.

Demokráciában elvileg széleskörű szakmai egyeztetés nélkül is hozhatna törvényt a parlament, de ott nem mernek, mert félnek TŐLÜNK! Ti miért nem féltek, rohadt fideszes magyarok??? Azonnal legyen itt is az, ami Nyugaton! Mi akarjuk diktálni a saját magunkra vonatkozó törvényeket, és a számlát a végén ti fogjátok kifizetni, ti szar művészetgyűlölő parasztok! Mi az, hogy NEKEM nem jár a bármi??? Művész vagyok! Évtizedekig szoptam ezért! (szó szerint). Előadom ezt olyan manírokkal, ahogy a Főiskolán belém verte a Tanár Úr 30 éve, és akkor a nép majd velem lesz, ti pedig félhettek!

Ha kreatív energiáinkat elkezdjük használni a politika ellen, akkor nagy szarban lesznek.

A fideszes szűzmáriát megint narancssárga feszülettel fogja kielégíteni az anyaszült meztelen ellenzéki rendező a híres belvárosi színház kamaraszínpadán, ha nem lesz rögtön az, amit a Művészek szeretnének.

Manapság népszerű és felkapott lakásszínház.

Na, ott folyik az, amit még ezek se mernek a rendes színpadra vinni. A fentiek tükrében el lehet képzelni, hogy az vajon mi lehet…

Ugyanakkor árnyalja a képet.

Még mi is tudjuk itt a nincsmásiknál, hogy menthetetlen a helyzet, és a bírőnő sajnos tényleg egy mocskos koncepciózus kommunista, de parancsot kaptunk, hogy meg kell próbáljuk kimosdatni ebből a helyzetből is, és hó végén fizetni kell a számláinkat, bocsi!

(…) a Bizottsághoz fordult, amiért fideszesekkel töltötték fel a Médiatanácsot.

Apumnak nem tudtok valami jó kis pozit? Olyan sokan kaptak már. Persze teljesen megbízható, jó káder. Már az apja és anyja is az volt. Na, lécci! MSZP-s volt régen, de már becs szóra elmúlt! Ha a Gréczy fia meg a Tordai felesége is kaphatott, akkor apucimnak is már egy szál cigit, tesó! Apród van? Kicsit nagyobb apró?

A momentumos polgármester megtagadta a területhasználati engedélyt Novák Elődéktől, meglehetősen mondvacsinált indokkal.

Pentragramát állíthatsz meg vöröslő szemű kecskebakot. Mi errefelé ezeknek áldozunk, ezek az isteneink. Igen, Rosemary gyermekei vagyunk, te rohadt szar magyar! Valami jó kis Beatlest vagy Doorst betegyek visszafelé? Led Zeppelinem is van, nem bömböltetheted a béna egyházi zenéidet karácsonykor. 

A képviselő azt mondja, a vád nem igaz, és ő lett a Fidesz új célpontja. 

Minden igaz. Torrente is öklendezve fordulna el, olyanok a képek. Inkább ne nézd meg! Mi szóltunk, 2019 van, most már igazán udvarolhatunk vadidegen hölgyeknek a kivert, kókadt brénk fotójával. Meg a kiverés végtermékével is.

Ha a vádak igazak, lesz következménye.

Semmi következménye nem lesz. Ha felmegy egy üveg viszkivel a pártelnökhöz, és bocsánatot kér, akkor talán még ő is előveszi, és keresztbe is csinálják majd egymásnak.

Facebook hozzászólások

 •  
 •  
 •  
 •   

  Kurtz ezredes

Avatar

9 hozzászólás

 1. Avatar

  “…akkor talán még ő is előveszi, és keresztbe is csinálják majd egymásnak.”
  …De semmi buzulás!
  (Torrente)

 2. Avatar

  Nini, ez a cikk Jaggedről , az elnyomó ciszgender képviselőjéről szól.

 3. Avatar
  Feher Zsolt

  Valahogy a loverol meg a igaz független szineszekröl az a vicc jut eszembe cigänyzenekar a bögös kerdezi a primäst hät aladär nekünk nem jär az a love? Hä järni jär csak nem jut!!!!Na kb ez järna nagy ervineknek.

 4. Avatar

  Persze. Igaz.
  És ezzel előbbre vagyunk?

  Végül csak sikerült a “művészet szabadságáért” összeverbuválni a valóban kitűnő, tehetséges színésznőket.

  Selmeczy György zeneszerző rittyentett valami indulót nekik, s rögtönzött szabadságkórusban énekelték el Gothár/Máté/SZFE vezetés oltárán a szabadművészetek dalát.

  Köztök Nagy-Kálózy Vera, akiről úgy hírlett, hogy mérsékelt, a normalitás keretei között liberális, valóban független művész és ember, a férjével, Rudolf Péterrel együtt. Egyetértek azzal, hogy Bubik és Kaszás, akiket a legjobb barátaik között tudtak, forognak a sírjukban.

  Selmeczy meg ( aki úgy a 70-es években már az Aczél kör kegyeltjeként átjött), azok után, hogy a Mátyás templomban egy kiváló zeneművész megrendezte a Négyek (Selmeczy György, Csemiczky, Orbán György és Vajda) szakrális ősbemutató koncertjét a Mátyás templomban, még a Landeszmann rabbi aljaskodásával párhuzamban, nekiment Szokolay Sándor keresztény zeneszerzőnek, aki merészelt a Zeneakadémián tanítani és több kuratóriumban is képviselte a szakmát. Nyílt levélben, aljasul támadták Szokolayt, aki hitvallásában a Kodály hagyomány letéteményese volt. Emlékszem, a Selmeczyék refrénjére: “Kodály, Kodály, kotkodálj…”

  Szóval, mi, akik az ötvenes években születtünk, MINDENRE EMLÉKSZÜNK, AMI FONTOS, és fel tudjuk rajzolni az összefüggéseket.

  • Avatar

   Bocsánat, kicsit elvesztem a barokkos indákban.
   Szóval a “Négyek” ment neki egy nyílt levélben Szokolay Sándor keresztény zeneszerzőnek, s ezt ürügyül használva, Kodály Zoltánnak.

  • Avatar

   Bocs! Nagy-Kálózy Eszter. Nem tudom, honnan jött a Vera. Talán a húgom miatt. 😛

 5. Avatar

  demokrácia=a mi diktatúránk
  független=ami hálózatunkhoz tartozik
  objektív= tátikások találták ki
  haladó = felforgató változás erőltetése
  XXI. századi = középkori boszorkányüldözős megalapozottságú
  korrupciómentes =közpénz saját zsebbe lapátolása
  szabadság =liberálnáci agymenések diktatúrája
  szolidaritás = fosztogatás, hogy aztán jó sokat megtartsunk belőle
  sajtószabadság = a mi kutyánk kölykeinek összehangolt viselkedése
  értelmiség = cipőjüket bekötni nem tudó emberek világmegváltó viselkedése
  stb stb

 6. Avatar

  bl. Így igaz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük