Édes-bús történeteink

Ismét a haladó médiában kalandozunk.

A Földesmesék nemes hagyományait folytatva folytatódik az Index népszerű gyereksorozata, melynek mai epizódjában az afgán nők által megálmodott és házilag készített lélegeztetőgépek csodás világába kalauzol el bennünket Magyarország egyetlen hírportálja. A lélegeztetőgépekről tudni kell, hogy számuk alapvetően határozza meg a jólétet, sőt, ennél kicsit többről van szó, hiszen inkább a lét értelmei ők. Magyarországon eddig stadionokat épített a Orbán, és ezért volt belőlük kevés, ami szörnyű csapás volt ránk nézve, de aztán a világválság miatt hirtelen elfogytak, illetve egyszerre inkább mégis túl sok lett belőlük. Afganisztánban, ebben a csodás mesevilágban, amiért úgy tud rajongani a liberális európai fehérember, az egy főre eső lélegeztetőgépek száma eddig nagyjából 0,000% volt, de most, hogy az afgán nőket már nem lövik tarkón az afgánok azért, mert barkácsolni merészelnek…

A 45 éves Toyotákból hirtelen lélegeztetőgépek születnek! <3

Annyira szívszorítóan csodálatos ez a történet, hogy az indexolvasó liberális fehérember végre azt érezheti, amit 6-8 évesen érzett, amikor a kis Bambi újra szophatott egy jót az anyukájából, vagy amikor Lassie hazatalált! 

***

Hogy az indexolvasó liberális fehérembert ne csak ilyen édes történetek érjék, következzen a hét legfelháborítóbb eseménye! Egy szerencsétlen biciklis nőt megbilincseltek és előállítottak Orbán rohadék pribék rendőrei, pedig ő csak szabálytalanságok és törvénytelenségek sorozatát követte el! Ez egyszerűen tűrhetetlen! Érjük el végre együtt, hogy a Belpesten biciklizőkre ugyanúgy ne vonatkozzanak a KRESZ rugalmatlan, avittas és fasisztoid-jellegű előírásai, ahogy a Magyar Szocialista Párt parlamenti nőfrakciója számára se legyen végre megbéklyózó a magyar nyelv bonyolult, érthetetlen és megtanulhatatlan szabályrendszere!

 • Miért ne lehetne a kétkerekű közlekedés is egyfajta, google-fordító által szabályozott tervszerű káosz?
 • Miért vagyok korlátozva ÉN, a Bolygó legcsodálatosabb, filozófia-esztétika szakot végzett teremtménye abban, hogy csodálatos kis kétkerekű járművemmel csapassak egyet a rémült gyalogosok közt a járdán, majd hirtelen megrendszabályozzam a nálam többet kereső, és ezért gyűlöletes autósokat?
 • Miért ne rúghatnám bokán a rendőr? Miért kéne igazolnom magam bárkinek?

Ezek az egzisztencialista filozófia legmélyebb kérdései, amelyekre nem Orbánnak és diktatúrájának van joga válaszolni!

***

Van végre egy front, ahol már nem kell harcolnia a Liberális Embernek, hiszen nagy győzelmet aratott helyette az Európai Unió! Végre nincsenek tranzitzónák, amelyek a koncentrációs táborok modern formái voltak és gyakorlatilag embermilliók is meghalhattak volna akár bennük. A Liberális Embernek ezen a győztes fronton már nincs más dolga, csak bosszút kell végre állnia a legyőzöttön. A Liberális Ember most olyan börtönöket akar a tranzitzónák fideszes kiötlőinek, mint amilyenek maguk a tranzitzónák voltak. Tehát egy olyan börtönt, amit a fideszes szabadon elhagyhat azon a bejáraton át, amin bejött. Ebből is látszik, hogy a Liberális Embernél okosabb, műveltebb és emberségesebb nincs az egész Földön! De talán még a világűrben sem!

***

Jelentős csökkenés ment végbe a Jobbik háza táján. A párt maradéka úgy döntött, hogy a pártlogóban is megjeleníti a szavazótábor a tagság és a parlamenti frakció változásait és egy kisebb darabot egyszerűen lecsippentett a régiből. A kereszt se annyira nagyon látszik már, ami pompás kiegészítője a német joghurtok címkéin végbement folyamatoknak. Kicsit olyan ez, mint a Titanic. A film elején nagy reményekkel indul, és csodásan néz ki, aztán már csak egyre kisebb részei látszanak ki a felszín fölé. Drukkolunk nagyon, hogy a Jobbik DiCaprioja időben elengedje majd a korlátot a végén!

***

Füles megsértődött, amiért Fülesnek neveztük. Fülestől ezúton is elnézést kérünk!

Facebook hozzászólások

  Kurtz ezredes

Avatar

6 hozzászólás

 1. Avatar

  A libsihez képest a rendőr egy alantas lény. Tahó paraszt, aki a libsiket a nekik járó gátlástalan közlekedésben merészelik akadályozni. Mondjuk ezek a libsik ezután beülnek egy BMW-e és ott folytatják.

 2. Avatar
  csakafidesz

  A tranzitzóna megszűnése komoly nyereség. Nem kell többé senkiháziakat etetnünk.

  • Avatar

   Igen, fordítsuk le ezt a számok nyelvére: 280 léhűtő napi etetése és fűtés, víz, villany, tisztálkodószerek, ruha, mosás kb 5000 Ft/fő (vagy több).
   Ez naponta 280×5.000= 1 millió 400 ezerbe kerül nekünk.
   365 napon át pedig 511.000.000 vagyis 511 millió forint!!! Na ebből akár egy korszerű falusi iskolát vagy orvosi rendelőt is lehetne építeni, nem beszélve a lélegeztetőgépekről…

   De máshogy számolva 15 milliós csokkal amit családoknak adnak 511/15= 34 család, ahol majd a gyerek hasznos tagja lesz a társadalmunknak, s nem csak dobáljuk ki a pénzt ismeretlen, esetleg gyilkos szándékúakra, lányainkat megerőszakoló korábbi szegény befogadottakra.

 3. Avatar

  Amennyiben ezek az “édes-bús” történetek folytatódnak, azaz, összeállnak valamiféle laza sorozattá, javasolnék egy visszatérő bekezdést, nagyjából ilyesmi szöveggel:
  “Immáron 240 napja nem kért bocsánatot a bolsi-libsi ellenzék a kormánytól (és az országtól) járvány elleni SIKERES védekezés ellenére folytatólagosan elkövetett gyalázatos, hazug, rémhírterjesztő magatartásért!”
  Csak egy szerény ötlet… 🙂

  • Avatar

   A mai napig nem tudjuk,hogy ki volt a gyurcsányi. A zemplényi meg nem árulta el,inkább meghalt,
   (Még Egerszegi úszósikerei idejéből)

 4. Avatar

  Hanem most véletlenül rátaláltunk egy régi Gyurcsány-cégben, a Nomentana Kft.-ben, amely 2002-ben beolvadt az Altusba. A Nomentana Kft.-ben 1997. október 21. és 1999. április 15. között Gyurcsányi Ferenc volt a cég egyik tulajdonosa. Igaz, anya és lakcím nélkül, árván és hajléktalanként, holott ezek az adatok már akkor is a cégnyilvántartás kötelező kellékei voltak. Nyilván a cégbíróság tévedhetett a bejegyzésnél, amikor Gyurcsányi Ferenc tulajdonjogát közhitelesen bejegyezte…

  Ám úgy tűnik, a cégbíró kétszer téved, mert Gyurcsányi nem tűnt el örökre, 2001-ben újból felbukkant. Ezúttal már az ARK Vagyonkezelő Zrt.-ben. Sőt, már anyja és hajléka is került Gyurcsányinak, amely megegyezett a későbbi miniszterelnök cégadataival. Így közhitelesen állíthatjuk, hogy Gyurcsány Ferenc 2001-ben befogadta Gyurcsányit, akinek 2003-ban oly fontos szerepet szánt a liberálisok főideológusa a brókerbotrány elsimításában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük