Kedves transznemű embertársam!

Nem akartam veled foglalkozni, elvégre körülbelül annyira vagy izgalmas és érdekes, mint egy Koncz Zsuzsa énekelte Bródy János dal, de mégis kénytelen vagyok írni neked, mert nagyon elszemtelenedtél, amióta megtudtad, hogy a Fényességes Nyugaton állami erőszakkal kényszerítheted ki, hogy téged szeressenek, tiszteljenek, ünnepeljenek. Pedig semmi szeretni való, tisztelni való és ünnepelni való nincs benned, hiszen csak egy szerencsétlen, zavaros fejű kretén vagy, aki a sorozatos öncsonkításaival akarja felhívni magára a figyelmet.

Tulajdonképpen nem sokban különbözöl azoktól a figyelemhiányos emós kislányoktól, akik pengével vagdossák magukat, ahelyett, hogy lefogynának, szőrtelenítenék a lábukat és bepasiznának. Te is szürke vagy, unalmas és érdektelen, ahogy cirka az emberiség 99 százaléka az, de te ezt nem vagy képes elfogadni, viszont se festeni, se énekelni, se táncolni, se focizni nem tudsz, pedig ezek segítségével még a szürke, unalmas és érdektelen emberek is híresek lehetnek pár percig, szerencsésebb esetben évekig. Nem, te a betegebb utat választottál, és nekiálltál levagdosni magadról szerveket, hogy ezzel hívd fel magadra a figyelmet. Levágattad a cicidet, vagy levágattad a farkadat, és most azt követeled, hogy ezért tiszteljelek, szeresselek téged.

Pedig egészen más fajta orvosra lett volna szükséged, nem olyanra, aki megcsonkított.

Nem foglak se szeretni, se tisztelni! Nem is ismerlek téged, nem tudok rólad annyit, hogy ezeket az érzelmeket kiváltsd belőlem. Nem tudok rólad semmit – azon túl, hogy levágtad a cicidet/fütyidet, ezért az egyetlen érzés, amit kaphatsz tőlem, az a mélységes mély szánalom. De ez neked nem elég, ezért rendőrt akarsz rám küldeni. Na, itt kezdődnek a közös ügyeink, ugyanis ha te szeretnél azzal foglalkozni, hogy én mit gondolok rólad, akkor én most azzal fogok foglalkozni, hogy te miért is vagy ennyire retardált idióta.

Mert az vagy, egy retardált idióta. Ugyanis sem a szeretetet, sem a tiszteletet nem lehet kikényszeríteni, még hatóságilag sem. Tudom, most el vagy keseredve, mivel Magyarországon demokrácia van, és a többség úgy döntött, nem biztosít neked speciális előjogokat, illetve nem bocsátja rendelkezésedre a fegyveres szerveket, hogy te a hatósági zaklatások segítségével elérd, hogy én szeresselek téged. Ennek valójában örülnöd kellene, hiszen ha ez megtörtént volna, akkor nem szánalmat, hanem gyűlöletet éreznék irántad, mivel nem vagyok hajlandó elviselni, amikor egy pitiáner, lelkibeteg és létszámában (is) lényegtelen szubkultúra kisajátítja magának a közös hazánkat – legyenek azok kommunisták vagy transzneműek.

Arra panaszkodsz, hogy téged kinevetnek a boltban, mert nem tudtad átírni a születéskori nemedet. Nos, amellett, hogy a múltat nem írhatod át, így akkor is fiúnak/lánynak születtél, ha azóta megbolondultál és levágtad a cicidet/fütyidet, el kell áruljam, nem a születési anyakönyvi kivonatod miatt nevetnek rajtad. Azért röhögnek ki, mert röhejesen nézel ki. Férfi létedre női ruhákban mászkálsz, miközben tramplibb vagy, mint két Gurmai Zita. Vagy nő létedre férfinak akarsz látszani, de a legtöbb, amit elértél az egy csúnya, vén, leszbikus kecske elborzasztó látványa. Ezért nevetünk rajtad.

És akkor is nevetni fogunk, ha elvisz érte a rendőr – ahogy azt te szeretnéd.

A legjobb az lenne, ha békén hagynánk egymást. Ha ez megtörténik, megígérem, csak a hátad mögött fogunk kiröhögni.

Az a helyzet, hogy szabadságpártiként elgondolkoztam azon, mi is a helyzet veled. Ahogy az öngyilkosokat is leszedjük a hidakról, úgy téged is szerettelek volna megakadályozni abban, hogy tönkretedd, megcsonkítsd magad, de annyit sírtál, meg szaladgáltál feljelenteni engem ezért mindenféle nemzetközi testületekhez, hogy arra jutottam, hagylak téged a fenébe. Pusztítsd el nyugodtan magadat, elérted, hogy ne szólhassak bele az életedbe (és halálodba). Cserébe arra kérlek, hogy akkor te is hagyjál békén engem, ne gyere be a hálószobámba, takarodj a méhemből, de legfőképpen a nappalimból és a fejemből! Ne foglalkozz azzal, hogy én miről mit gondolok, pláne ne akarj rám rendőrt küldeni, mert valamiről más a véleményem, mint neked! Pláne akkor, ha rólad más az a vélemény. Mert elhiszem, hogy te nagyon szereted magad, de azért megerősítésre van szükséged, hogy a te csodálatos kis egyéniséged még csodálatosabb lett attól, hogy levágtad a cicidet/fütyidet, de ezt talán ne a hatóság segítségével kényszerítsd ki belőlem! Úgysem fog sikerülni, tőlem sosem fogod megkapni, mert bármennyire is erőszakosan akarod, az öncsonkítást nem fogom szépnek tartani.

Még a fültágítós hülyegyerekeket is rusnya hülyegyereknek látom, hogyan gondolhatod, hogy a cici/fütyi levágását szépnek fogom látni?

Az sem tetszik, hogy állandóan veled kell foglalkoznom. Pár éve még egy napig ünnepeltetted magad, aztán egy hétig, aztán már egy hónapig, most meg kitaláltad, hogy az egész év, sőt, az egész évtized a te május elsejéd, amikor ott állsz a tribünön és integetsz az előtted elhaladó, téged méltató táblákkal felszerelt, amúgy kivezényelt tömegnek. Ezt – ahogy téged sem – nem tartom normálisnak.

Száz szónak is egy a vége, jó lenne, ha békén hagynánk egymást. Abba már belenyugodtam, hogy egyes elmebetegségek már nem számítanak elmebetegségnek, de a múltat azért ne írd át. Legalább legyél büszke az öncsonkításaidra, nem próbáld velünk elhitetni, hogy az a fütyi vagy cici sosem volt ott!

Facebook hozzászólások

  Nyilvánvaló Kapitány

Avatar

19 hozzászólás

 1. Avatar

  Na! Ennyi.

 2. Avatar

  Remélem sokunk gondolatát fogalmazta meg a cikk igen frappánsa. Az enyémet biztosan. Nincs is mit nagyon hozzáfűzni.
  Mint tudjuk, minden jó vicc csak akkor életképes, ha van valami alapja. Biztosan emlékszünk az átkos szelepét felvállaló egyébként nagyon tehetséges Hofira, mikor egyszer (nem emlékszem pontosan) de azon tréfálkozott, hogy a szókimondó Józsi bácsik (?) ezt mondták a buzulásról: “Nem várom meg míg kötelező lesz”.
  Jót nevettünk ezen, mert azért valahogy éreztünk előre valamit, különben nem lett volna vicc, de akkor még senki se gondolta, hogy valaha is megvalósul. Olyan hihetetlennek tűnt, bár talán azért nevettünk, mert addigra a teljes elutasítása a homokosoknak megszűnt, kezdtünk legyinteni, hogy hadd csinálják otthon, de ne kelljen nekünk ebbe belefolyni.
  Tényleg nem gondoltuk volna, hogy mára már mi fehér, őslakos hetero, családos, dolgozó, gyereket nevelő házaspár keresztények és keresztény gyökerűek mi leszünk a páriák a saját földrészünkön, és tisztelni köteleznek azokat, akik még kérkednek is biológiai vagy szellemi hibáikkal, sőt elvárnák, hogy szentté is avassuk őket, adjunk gyereket a mienkből elcsábított, elbutított áldozatnak, ezzel elősegítve terjeszkedésüket és terrorjukat.
  Borzasztó belegondolni, hogy ha nem állunk ellent, és az unokáink jövőjét féltve nem forgatjuk vissza az aljas szándékú gender-klíma-víruspornó-magánélet lehallgatásra épülő háttérhatalmi kerekeket, milyen világ vár reájuk. Brrr! Kötelező fenék odatartás a kiemelt státuszú (buzi) dominánsnak mint a páviánoknál? Vagy nemnélküli hangyalét?
  Amit az elmúlt pár évben, eddig elképzelhetlen mocskot ránk zúdítottak, és el akarnak fogadtatni velünk, lassan már olyan mintha egy horrorfilmben élnénk.
  Mintha már mi lennénk egy számítógépben a szadista hajlamú játékos figurái, és akárhogy szeretnénk, nem jutunk ki a Mátrixból.
  Épp ideje mindenkinek bevenni azt a piros pirulát míg nem késő!

  • Avatar
   csakafidesz

   Naprózsa! Ha tudnád, hogy a modern technikával milyen fokon tudják követni Kegyelmedet!
   Száz évvel ezelőtt ezt írta Kosztolányi Dezső:

   Beírtak engem mindenféle Könyvbe

   Beírtak engem mindenféle Könyvbe
   és minden módon számon tartanak.
   Porzó-szagú, sötét hivatalokban
   énrólam is szól egy agg-szürke lap.
   Ó, fogcsikorgatás. Ó, megalázás,
   hogy rab vagyok és nem vagyok szabad.
   Nem az enyém már a kezem, a lábam
   és a fejem, az is csak egy adat.

   Jobb volna élni messze sivatagban,
   vagy lenn rohadni, zsíros föld alatt,
   mivel beírtak mindenféle Könyvbe
   és minden módon számon tartanak.

   1921

   Porzó-szagú, sötét hivatalokban
   énrólam is szól egy agg-szürke lap.
   Ó, fogcsikorgatás. Ó, megalázás,
   hogy rab vagyok és nem vagyok szabad.
   Nem az enyém már a kezem, a lábam
   és a fejem, az is csak egy adat.

   Jobb volna élni messze sivatagban,
   vagy lenn rohadni, zsíros föld alatt,
   mivel beírtak mindenféle Könyvbe
   és minden módon számon tartanak.

   Kosztolányi Dezső 1921

   Ezt a sort figyeld:
   “..és minden módon számon tartanak.”
   Nos a mai technika megfigyelési lehetőségei sok nagyságrenddel múlják felül a száz év előttit.

   • Avatar
    csakafidesz

    Beírtak engem mindenféle Könyvbe
    és minden módon számon tartanak.
    Porzó-szagú, sötét hivatalokban
    énrólam is szól egy agg-szürke lap.
    Ó, fogcsikorgatás. Ó, megalázás,
    hogy rab vagyok és nem vagyok szabad.
    Nem az enyém már a kezem, a lábam
    és a fejem, az is csak egy adat.

    Jobb volna élni messze sivatagban,
    vagy lenn rohadni, zsíros föld alatt,
    mivel beírtak mindenféle Könyvbe
    és minden módon számon tartanak.

    1921

    Némileg elszaladtak a verssorok fent, megismétlem.

   • Avatar

    Tudom, kedves Csakafidesz, de én rabszolgaként nem tudok élni, s ameddig lélegzem, harcolni fogok, hogy senkinek ne is kelljen. Még a hülye libsiknek sem, bár úgysem fogják fel mennyit veszítenének, mert akkor nem brüsszeli rassz és világáruló bagázs sejhaját nyalnák.

   • Avatar

    Ezt írod:
    “Ha tudnád, hogy a modern technikával milyen fokon tudják követni Kegyelmedet!”

    Ha-ha… – …mi-az-hogy, nagyonis!

    Alig néhány perccel azután, hogy közreadtam azt a 15:23-as “szivárványos-képes” kis kommentemet, ez a rendszerüzenet jelent meg nagy hirtelen a képernyőmön:

    “Your connection is not private
    Attackers might be trying to steal your information from tutiblog.com (for example, passwords, messages, or credit cards). Learn more
    NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID”

    azaz, hogy ~ Netes támadók próbálnak rólam információt gyűjteni a tutiblog.com-on keresztül

    Ilyesmi eddig még soh’sem bukkant fel a képernyőmön!

    Micsoda koincidencia (már megint!).

    • Avatar
     fürgerókalábak

     Én is jártam igy. Ez valószinűleg azért történt, mert csak úgy beirtad cimsorba, hogy tutiblog.com. Tehát a kapcsolat titkositatlan volt ezért a böngésződ letiltotta a kapcsolódást.
     Nyisd meg a tutiblogot a PS-en keresztül, az HTTPS-en keresztül irányit tovább.

     • Avatar
      csakafidesz

      Ld. a témában:
      David Brown: Digitális Erőd

     • Avatar

      Köszi, akár igazad is lehetne, én azonban – kedvelve az egyszerű és kényelmes megoldásokat – mindig az Asztal-on található ikonra kattintva nyitom meg a Tutiblogot.
      Akárhogyan is volt, eddig nem vitt el az ördög sem engemet, sem a címeimet, de még a bankszámlámat sem – mos’má talán megúszom.
      🙂

    • Avatar

     Lupus,

     Szerintem nem lesz baj, amíg az értesítésre nem reagál és nem akar többet megtudni a megadott elérhetőségen.

     Viszont a Google-nak, a BM illetékes szervének elküldhetné az értesítést.

   • Avatar
    fürgerókalábak

    Rokkereknek pedig:
    “Mengele és Frankeinstein a bőrünk alá nyúl,
    szét és össze szerelnek.
    Asszony, férfi tökmindegy, mér csak élő hús,
    a tested elfelejtheted.
    Durva beavatkozás, nincs magánügy,
    újra torzók leszünk és démont szülsz”

    (Elnézést, én szépirodalomból alulművelt vagyok)

 3. Avatar
  csakafidesz

  Várom már, hogy valaki kutyává akarja operáltatni magát..
  🙂

  • Avatar

   A Barnum cirkuszba azért mentek el az emberek, hogy többek közt, a normálistól eltérő embereket láthassanak.
   Ezért belépőjegyet váltottak, megnézték a műsort és hazamentek.
   A jelenlegi állapot szerint azok az egyedek akik nem külsőleg – felöltözve – térnek el az átlagosoktól, most kikövetelik, hogy valós, vagy képzelt – és emiatt megcsonkítattják magukat és/vagy gyógyszereket szednek – nemi identitásuk miatt különleges bánásmódban részesüljenek a társadalom részéről és őket egy piadesztálra emeljék, sőt a többségi társadalom ELÉ helyezzék.
   Freud még csak főleg hisztérikákkal foglalkozott.
   Ezt terrornak hívják!

 4. Avatar
  Molnár József

  Elnézegettem az Fb-s hozzászólásokat. Vannak hozzászólók akik védik vagy sajnálják ezeket. Ez még hagyján, de szerintem az alig tízmilliós Magyarországon csak néhány olyan eset lehet, aki valóban bajban van (például mindkét nemi szerve van). Ezek valós problémák, de ezért nem kell teljesen felforgatni, a társadalmi rendet.
  Tudom, hogy a teljes abc-t magukba foglaló szervezetek azt hazudják, hogy százezres nagyságrendű az érintettek száma!
  Nekik azt mondom, hogy valóban volt EGY Napóleon és világszerte több százezer olyan aki Napóleonnak képzeli, képzelte magát!

  • Avatar
   csakafidesz

   Akik csak Napoleonnak képzelik magukat még csöndes emberek. Nekem is volt ilyen főnököm. Még Julius Cézár is elmegy. De pl. Gyurcsány Ferenc minek képzeli magát? Nos az ő zavaros feje olyan, hogy Szálasi Ferenc óta ennyire zavaros elme nem volt ebben a szerencsétlen kicsi országban.

  • Avatar

   Perfekt, gratu!

 5. Avatar

  Önmagunk elfogadása egy életünk
  végéig tarto folyamat.Szerencsére a
  legtöbbünknek ez sikerül egy bizonyos
  érettségi fokon.Aki megreked azon a
  ponton,
  hogy minden jo lenne ha
  kisebb lenne az orrom vagy a lábam,
  vagy logna,vagy nem, rajtam me..vagy fa..
  annak még van egy kis fejlődési
  lemaradása.

 6. Avatar
  Rossipietro

  És aki traktornak képzeli magát, ingyen gázolajat kezd követleni. Mert az is alapvető emberi jog, még véletlenül sem elmebetegség.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük