Csak fel akarta mondani a liberális kánont, de rosszul emlékezett


Az Alfahírék érték minap tetten a Klubrádiót, hogy Bolgár Gyuri távollétében a helyettesítőjének kevéssé sikerült libnyaf kompatibilisen kommentálnia a bevándorlók és a bűncselekmények elkövetői között – köznyelv által – feltételezett korrelációt. Ugyanis nem azzal tolta le a betelefonálót, hogy ez hülyeség, széljobbos toposz, nincs rá megbízható adat, hanem nekiállt valami zavaros magyarázattal felmenteni az elkövetőket.

Azzal, hogy hát nekik nincs magyarázatuk, nem tudnak svédül, ezért a vonzalmukat csak fizikailag tudják kifejezni, tehát a leütés-elvonszolás-nem erőltetés kombójával.

 

“Tudja, megjönnek a fiatalok, tombol bennük a tesztoszteron, végre nyugodt körülmények közé jutnak, ugyanakkor még az integráció, különösen az első időben, amikor nem beszélik a nyelvet, annyira nem megy, hogy például… ööö… be tudnának fűzni egy lányt, és hát a maguk normái szerint (!!!) bizony, ilyenkor sokszor nincsen más választás, hogy akkor jöjjön az erőszak, mer’ azt hiszik, hogy az itt elfogadott, és aztán kiderül, hogy nem. Szóval ez egy nagyon bonyolult, összetett probléma.”

 

Nincs más hátra, mint Szigetvárinak odaszaladni és letépkedni Bolgár Gyurijék fülét.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük