Bréking: Csernai Misi is elmenekül, mi lesz velünk nélküle? :((((


Ebben az országban nem lehet élni már! A csövesbánat fide$$ a csicskagyász szavazóival elvette a szebb jövőt! Analfabéták, fogatlanok, rémisztő képződmények döntöttek HELYETTÜNK, az emberség birtokosai és hordozói helyett! Tort ült a bunkóság, kultúra itt már csak a Lajtán túl teremhet! Európa, ne hagyj cserben, fogadj be! Szopok-nyalok, bármit elvállalok, csak fogadj vissza ENGEM, a kultúra emberét, a fehérek közt az európait!

Dühös vagyok, nem erről volt szó! Az volt a deal még ősszel, hogy 106 körzetben váltjuk le az 0rbán jelöltjeit! Mind a százhatban, kivétel nélkül! Ezért volt az előválasztás, nem? Hogy majd ezek a csak és kizárólag a választópolgárok által, valódi versenyben kiválasztott valódi demokraták söprik majd el a felcsúti minihitler rendszerét és állítják vissza a köztársaságot! Ezért dolgoztam ki a belemet önkéntesként, ezért nyomtattam ki az internetet és vittem el vonattal Halálfasza-alsóra a gombáknak az igazságot? Most döbbenjek rá arra, hogy hiába volt az egész? Azt már nem! Én egyszerűen nem lehetek hibás, csakis a fide$$ és a fogatlan zombijaik!

Azért csináltam, hogy kukában landoljon a Szájer-alkotmány, ahogy azt Klára asszony megígérte! Látni akartam, ahogy a választás másnapján a Kunhalmi Ági ünnepélyesen kitűzi az európai zászlót a parlamentre, és akkor tudni fogom, hogy megtörtént a rendszerváltás! Április negyedike, gondolj bele, még neve is lehetett volna, mondjuk… igen, ez az, a felszabadulásunk ünnepe, igazi piros betűs ünnep!

Annak a reményében keccsöltem hónapokig, hogy legyen végre önálló egészségügyi minisztérium meg oktatási minisztérium, amik révén végre MINDEN probléma megoldódott volna ebben a kurva országban! Abban bíztam, hogy amint csatlakozunk az Európai Ügyészséghez és rekvirálják a Lölő lopott vagyonát, majd szétosztják az olyan szegények között, mint én – hiszen már másfél éve ugyanazt az iPhone-t vagyok kénytelen használni, hallatlan! Ez depriváció! Gondoltam, ha túlteljesítem a tervet és én leszek a legtöbbet talicskázó aktivista, talán majd emlékezni fognak rám valamelyik szabad minisztériumban és meghívnak, hogy tanulmányokat írjak és workshopokat tartsak… na neeeem, azt viszont dehogyis a pénzért, pusztán a demokrácia, a jogállam terjesztéséért! Szívjóságból, önzetlenül csakis! Hiszen én ember vagyok!

De nem… Mordor győzött! Nekünk Mordor kell, kiposztolta a Baranyi Kriszta is (csak valamiért elgépelte és azt írta oda, hogy „Mohács”, vagy mi, aminek ugye semmi értelme – megértem, hiszen ilyen idegállapotban már helyesen írni se tud az ember). Egy kicsit meghaltam vasárnap éjjel, sőt, nem kicsit, nagyon! Itt már a fű se fog megteremni (a dílerem szerint se). Innen el kell menni, hova menjek? Jó, bárhova, de azon belül? Á, itt ez a rulettkerék, most küldték, alighanem minden haverom ezen pöröghet most!

Csak az vigasztal, hogy Európa gazdagabb lesz általunk, 0rbánisztán meg szegényebb! Nézd meg, még a Csernai Misi is lelép, tudod, a HÖK-elnök a színművészetiről (még a Free SZFE-ről), aki a Gulyás Marci filmjében volt főszereplő, egy igazi drámai hős! Most már valami Marosvásárhelyen vagy hol tanul drámaírást, Bezzegromániában! Ez az, nekem is át kéne állnom, a románokhoz! Aztán majd írok tök jó cikkeket a bukaresti éjszakai életről, ami biztos kellően cool, remélem, majd jól megfizeti valami bulletin, amit expatok írnak expatoknak!

A magamfajta végtére is bárhol otthon van a világban, ahol nem olyan, bármire is képes diktátorok uralnak le és gyűrnek maguk alá minden szépet és jót, mint ez a köpcös hungaroputyin. Hát hiszen Angliában is éltem már én, Bradfordban mosogattam… izé, konyhai menedzserkedtem egy pakisztáni étteremben, szinte igazi britnek érezhettem magamat én is abban a szabadságban! A Lili, akit onnan ismertem és a kávéhabba készített kézműves mintákat egy Starbucksban, már ő is menne vissza, ott szipogott nekem a választás éjszakáján, hogy ebben a terrorban már nem lehet tovább alternatív színházat csinálni! Meg a másik haver is mondja, hogy ő bizony hátrahagyja a multis középvezetői állását, már visszaadta a céges kombit is, és megy vissza londínerkedni! Micsoda tragédia, hogy menni kell, innen el!

Ezt mondja meg nekem egy fide$$es: ha mi innen elmegyünk, milyen kultúra marad itt nélkülünk? Hát semmilyen! Mi így állunk bosszút rajtatok! Nem szavaztatok jól, meg lesztek büntetve! Remélem, hiányozni fogunk – ti nekünk persze annál kevésbé, muhaha!

Vezető kép: Tutiblog-montázs


  Elhatárolódó Hód

34 hozzászólás

 1. Misi ne tedd ezt, mert rőgtőn sirva fakadok.

 2. Jobbágy Mária

  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  remek írás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Misi, segítsek pakolni? Ja, nem jó, mert piros volt a paradicsom, nem sárga.

 4. Nézzük_magát_a_dolgot

  Azért arra kiváncsi lennék, hogy az a bizonyos 3 gyerekes Gábor visszaküldte-e már a gyűlölt rezsimnek a 3 gyerek után járó adókedvezményt, a felesége teljes 2021 évi SZJA-jának visszatérítését, a rezsicsökkentés révén évek során megtakarított pénzt és egyéb, nemrég bevezetett kedvezmények összegét (gyerekek iskolai étkeztetése, ingyenes tankönyv ára, esetleg CSOK vagy babaváró fél-ingyenpénz…). De fogadjunk, hogy NEM. Szoaré emberek ezek…

 5. Puncius Pinatus

  Mielőtt elmegy rábírhatna több hasonló gondolkodásút, kövessék példáját.
  Még látogatóba se kell visszajönni.

 6. Tudományos libsizmus

  Forradalmi hangulat. Ezen jót nevettem.

 7. Repülni nem tudok, de szívesen gyalog a határig kísérem ezt a misung agyút, ha visz magával még több ezer belpesti újprolit.

 8. Pakoljatok, elmúlt a vásár… – valahogy így hangzik egy gyerekkorban nagyanyámtól hallott mondás, mikor kitelt valakinek a renoméja.

 9. Ungarn über alles !

  ugyan milyen zacskóban termett ennek/ezeknek a magja ? – el kéne kötni, nehogy még egyszer kihulljon belőle egy hulladék !

 10. Az ember nem hiszi el, hogy ekkora tirpákok vannak. Szürreális.

 11. Nagy svájfoltokban pontos a leírás. Tán annyi hiányzik belőle, hogy a magukat liberálisnak és belpesti világpolgárnak képzelő akárkik, döntő részben Bivalybasznád alsóról érkeztek. Természetesen a dolgos és becsületes vidéki szülők finanszírozták őket. Néha hazamentek gurulós bőröndöcskéjükkel és telepakoltaá zabálni valóval. Visszatérve a szüleik által finanszírozott albérletükbe rögtön telesírták köreiket a romkocsmákban, milyen szörnyű bugrisok élnek hazánkban. Muciológia szakon végeztek és rettenetes hatalmas tudás birtokába jutottak. Pont annyira, hogy egy paki étteremben feketemosogatók legyenek. Majd jött a nagybetűs élet és a használhatatlan diplomájukkal együtt hatalmas pofont kaptak. Pont azt kapják, amit tudásuk alapján jár nekik. Egy nagy rakás szart! Marad a pofázás és a siránkozás, minden és mindenki szar. Természetesen ők nem. Ebben pont olyanok, mint az általuk istenített politikusaik!

  • 😄👍

   A Muciológia szakos végezettség kiváló a Hintaló Alapítvány, Helsinki Bizottság, Amnesty International, stb – ellenséges ügynök szervezetek – jól fizetett projekttervezői, projektvezetői (agitátori) megbízásához.

   MIVEL A VÉGZETTSÉG MÁSRA NEM JÓ, A FOGLALKOZTATÁSI GYAKORLAT NEM PIACKÉPES, CSAK AZ ÁLCIVIL KÖZÖSSÉGEKBEN ELFOGADOTT, EZÉRT A HAZAI SZERVEZETEK PIACI LEHETŐSÉGEIT SZŰKÍTENI KELL(ENE).

   Ezek a szerencsétlenek pedig itthon londínerkedjenek és mosogassanak.

 12. Az a baj, hogy a neten hazajárnak szarni.
  Az lenne jó, ha legalábbis az Orion-ködig mennének, onnan az én életemben nem jönne már haza a jel.

 13. Nekem nem igazán hiányozna ezek közül senki. Simán mehet mind. Lám, a jobbikosok nélkül nem is lenne olyan nagy emberveszteség. hét és félmillióan maradnánk, ha mind elmenne, a kiskorú fajzataikkal együtt.
  Dugó kuka.
  Várólista kuka.
  Luxusnyugdíjasok tömege kuka.
  Patkány közszereplők kuka.
  Blokkolt pesti állami eltartottak kuka.
  Túlnépesedett budai hegyoldal kuka.
  Túlépített Balaton-part kuka.
  Zöldbárók kuka.
  Hazaárulók kuka.
  .
  Szerintem vágjanak bele! És még valami! Mindenki azt hinné, hogy ha elmennének az ellenzéki szavazók, akkor elveszítenénk a fiatalokat. Szerintem ha mind elmenne, fiatalodna az ország!!!

 14. Sajnos nincs olyan szerencsénk, hogy ezek tényleg elmenjenek. A fiatalok is inkább a Fideszhez húznak, bár az a néhány aki nem, annál harsányabban szidja a kormányt, pedig abból él. Ezek oda piszkítanak, ahonnan esznek.

 15. Gratulálok, jó írás.

 16. Fogalmam sem volt,hogy ki az a Csernai Misi,elolvastam a dolgozatot, most már van .Mehet,ammerre a szeme lát !!! Nem fog hiányozni,csak Erdélybe ne menjen a levegőt rontani….Van ott Parázna Boróka,az is felesleges……

 17. Dávid Zsuzsa

  Ilyenkor az jut eszembe, hogy növekszik az itthoni magyarság aránya.
  Világpolgárra a külvilágnak szüksége lehet, menjenek!

 18. Én világpolgár vagyok, a teremtés zseniális csúcspéldánya. Tudok például ángliusul, s így rajta tudom tartani a szemem a világ ütőerén. Tudom, hogy lelki testvérem, Gréta nem szellemi fogyatékos, akárcsak én se vagyok az, és mi tudjuk, hogy a széndioxid tönkreteszi a növényzetet. Ezek a mucsi parasztok meg nem tudják. Aztán én tudom, hogy a GMO nem árt az embereknek, csak minden gomba, rovar, lián, meg méhecske undorodik tőle, de nekünk más anyagból van szervezetünk, nekünk nem árthat. Azt is tudom, mert én környezetvédő okos nyugati szellemű vagyok, hogy lisztkukac és a sáska remek eledel – noha én momentán a bélszínt szeretem – de ezek a mucsai parasztok valamiért inkább szalonnát esznek mint sáskaburgert.
  Aztán azt is tudom, hogy a féléves csecsemőket a kinyilvánított érett akaratukkal át kell operáltatni, mert csak így élhetnek majd teljes emberi életet, s már félévesen is élvezik amikor a farkammal nem a zongorát ütögetem, hanem az unokahúgom… – mint ahogy a pedofíliát engedélyező egyszeri apuka elmesélte… Erre ezek a mucsai magyar parasztok képesek 98%-ban nemet mondani, sőt vasvillával kergetni, ha pár gyereket fel szeretnék világosítani a vidéki mucsaiak óvodáiban.
  S hamár a 98%-os népszámlálásnál tartunk, ezek a magyar mucsai parasztok immáron hat éve nem fogják fel, hogy mennyi szenvedést éltek át a velem egykorú muszlim testvéreim e hosszú életük során, és az istennek se szeretnék, ha lányaikat ilyen szép barna és már 70-es IQ-t is elérő ifjak termékenyíthetnék meg ott az utcán, ahol lerángatták őket a buszról.
  Nem értem ezt a mucsai népet, hogy miért nem akarnak katonának menni ukránokat megvédeni, mikor én, aki óbégattam a féléves kötelező katonai békeidei kiképzés megszüntetése mellett, s mikor én ilyenkor ki tudok menni valamelyik foxi-maxi nyugati úgymond-egyetemre tanulni.
  Aztán azt sem értem, hogyan tud sokmillió magyar mucsai engem élősködő ingyenélő nyugati ügynöknek tartani, mikor NGO-s szervezetekben délben fölkelés után uzsonnáig halálra dolgozom magam, s szabadidőmben éjt nappallá téve beszélek az interneten a nyugati kultúra fensőbbrendűségéről, de az istennek se fogják fel ezek a mucsai senkik, hogy mekkora érték vagyok behazudott diplomámmal, és ilyen PS fórumokon még ajánlgatják, hogy segítenek becsomagolni a bőröndömet.
  Ez a hála. Megyek is, csak még meg kell találnom azt az egyetlen országot a világon, ahol engem meg tudnak fizetni, mert ezek a mucsi magyarok sokallják a 2 milliós fizetésemet, mikor a rezsicsökkentéstől akarom őket megóvni…

 19. Kiafaszom ez,a Csernai Misi(???) vagy ki ???????

 20. szemet szemért

  KI ez a Csernai Misinek nevezett kis szarházi jankó. Fizetem a jegyét egyirányúan , mondjuk kanadába. Életemben nem hallottam még a nevét.

 21. Így gondozd a Libernyákodat:

  A Libernyák igen kényes, génkezelt fajta, a szabad földbe nem él meg, csak üvegházban, bőséges állami jövedelemmel tenyészthető. Felületes szemlélő nehezen különítheti el a klasszikus liberálistól. Kedveli a tápdús talajt, vastagon trágyázott földben érzi jól magát. A libernyák önbeporzó válfajai az igazán szép példányok. Váltivaru változatuk csak senyved a hímnősekhez képest. Szabad földbe kiültetve, azonnal elfonnyadnak, levelük hullik, ágaik lekonyulnak. Termésük szemre tetszetős, de ehetetlenek, fanyar, csípős, keserű ízvilág jellemzi őket, ezt gyakran humornak nevezik. Még erősen fűszerezve is kifejezett hányingert keltenek, ha belakunk belőlük. Monokultúrában érzik jól magukat, nem tűrik a környezetükben az eltérő fajtákat. Kúszó, élősködő természetük nagyobb fák, bokrok környezetében jellegzetes. Tőlük azonnal elszívnak minden lehetőséget, fényt, vizet, tápanyagot, csak ők terebélyesedhetnek. Bár igen sok, látszólag eltérő fajtájuk van, színház igazgatótól, a főpapig, vezérkari főnöktől a high-tech guruig, jellegzetes szagukról, zaklatott életvitelükről, titkos gesztusaikról azonnal felismerik egymást. és külső fajokkal szemben összefognak. Azonban vigyázat. Időnként egymással is kifejezetten kíméletlenek, gátlástalanok lehetnek. Ne lepődjünk meg néha jelentkező váratlan, indokolatlan pusztulásukon. Egyes kertbarátok gaznak mondják őket, és próbálkoznak az irtásukkal. Azonban mivel védett növények, az összes nemzetközi szervezet azonnal rátámad arra, aki megpróbálja kigyomlálni őket, és az illetőnek annyi. Vállalatát bojkottálják, őt magát fasisztának, rasszistának, kirekesztőnek bélyegzik. Komoly anyagi hátránya keletkezik. Ha jogi útra terelik az ügyet, még börtönbe is kerülhet gyűlölet bűncselekményért. Vannak közöttük anarchista vadhajtások is, amik kifejezetten veszélyesek, mindent elpusztítanak, ami az útjukban áll. Védekezni ellenük csak úgy tudunk, ha a kertünkbe nemes, szép, jóízű növényeket ültetünk.

 22. ej-mi-a-kő

  Aviszonlátásra. Beszállhatok az útiköltségedbe, te kretén?

 23. Megérdemelték a nyomorultak

 24. Aki az eredmények után is hülye marad…..nyúljon a bilibe és induljon a nagy vonzó NYUGATRA!!!!!!!!!Szedni a lábakat gyorsan,hadd tisztuljon a levegő!!!!!!

 25. Gárdonyi Géza

  Szeretem a bőrönd illatát!Húzzál elfele!

 26. Nagyökör ,hát az lenne egy nagy eset ,pár zsidóval kevesebb!!.Nekünk biztosan jó lenne,hiszen ti egy egyszerű matematikai káépletet sem tudtok megoldani BUZERÁNSOK.

 27. Ki a fene az a csernai misi?

 28. Biztosan azért nem tudom, mert csak egy bunkó vidéki gomba vagyok. Bocsi a vidéki gombák ilyenek.

 29. Ki ez a mókus?

 30. Hogyan is mondta imádott főnökötök ElQuro: el lehet menni.
  Csá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.