Az új proletariátus


Nem véletlenül gerjedtek rá a világ progresszívjei a bevándorlás, a migráció és az átjárható határok témáira.

A hagyományos ipari munkásosztály megszűnésével, vagyis annak polgárosodásával megszűnt az a végtelenül primitív, halmozottan deprivált, emberalatti létben tengődő széles társadalmi réteg, akik állítólagos érdekeire hivatkozva a haladóknak lehetőségük nyílt időről időre, többnyire brutális erőszakkal megragadni egy-egy ország feletti hatalmat és belekezdeni gonosz elméleteik kivitelezésébe. Most abban reménykednek, hogy a tömegesen megjelent új európaiak integrálhatatlansága és beilleszkedési képtelensége nyomán megszületik az ideális új proletariátus, akiknek se a munkaerőpiacon, se a kishölgyeknél nincs esélyük, viszont iszonyúan tudatlanok, erőszakosak és szexuálisan kiéhezettek ahhoz, hogy a soron következő patkánylázadás derékhadát alkothassák.

Ahogy a szifilisztől félbolond Lenin fogalmazott: a proletariátusnak nincs hazája. Kusza, zavaros gondolatai az osztályhelyzet és az eszme határok nélkülisége körül járhattak – már amikor nem a németektől kapott pénzt számolgatta. A kora 20. század internacionalistái szerint az osztályhelyzet, a materiális lét inkább határozza meg a tudatot, mint az ún. felépítmény, és egy német meg egy orosz munkás közelebb áll egymáshoz, mint a saját nemzetük polgáraihoz, arisztokratáihoz. Ezt az elméletet persze a lengyel függetlenségi harcok során a gyakorlatban is megcáfolták az illetékesek, mivel a lengyel munkás mégis inkább az ellene kivezényelt orosz munkásra fogta a puskáját, mint az állítólagos burzsoá elnyomóira, de az olyan apróságok, mint a valóság soha nem zavarták a képzett ideológusokat.

És noha már az kiindulópont is buta babonának, elmebeteg képzelgésnek bizonyult, az elvtársak az elvetése helyett továbbfejlesztették, és mára eljutottunk odáig, hogy a proletariátusnak azért nincs hazája, mert bárhova mehet, ahova kedve szottyan, és a célországnak, a sanyarú osztályhelyzetükre való tekintettel, kötelessége beengedni, befogadni őket.

Karavánokban, őrült milliárdosok bankkártyáival kényelmessé tett utazások során keresnek maguknak új földeket, ahol már nem az elméletet, hanem magukat terjesztik a kommunizmus legnagyobb dicsőségére.

A német és a francia példákon nyomon követhető, hogy az új telepeseknek mi lesz a sorsuk. Németországban a kb. 2 millió friss bevándorlóból alig pár ezren dolgoznak, néhány tízezren pedig különböző „továbbképző” programokon vesznek részt, hátha valamire alkalmasak lesznek később az írás-olvasás tudományának és a német nyelv elsajátítása után. Ezeket persze a fake news média több százezres foglalkoztatottságnak és sikernek állítja be, azt hazudva, hogy aki a pénzjutalomért cserébe egyszer beregisztrált egy nyelvtanfolyamra, az elhelyezkedett a német gazdaságban.

A valóság ezzel szemben az, hogy ezeket a jórészt hímnemű fiatalokat felszívta a saját etnikai gettójuk.

Itt-ott kisebb melókat vállalnak, főleg az etnikumuknak megfelelő kebabosoknál és utcai árusoknál, de inkább kisebb-nagyobb stikliket követnek el, lopnak, rabolnak, kábítószert árulnak. 

A nyugati haladó értelmiség és az ismét a kommunizmus felé tájékozódó baloldali pártok pedig mindebből azt a következtetést vonják le, hogy a többségi társadalom kirekeszti őket, szegények azért kezdenek bandákba verődve bűnözni, mert a bennszülött őslakosok nem adtak nekik lehetőséget az integrációra. Mintha csak a ‘90-es évek SZDSZ-ét hallanánk. És persze nem az integráció felé terelik őket, nem kényszerítik őket a beilleszkedésre, hanem az áldozati mivoltukat hangoztatva lázítják őket az – egyelőre még – többségi társadalom ellen.

Elosztási kérdést gyártanak a civilizációs vitából, az új proletariátus pedig el fogja venni azt, amiről most meggyőzik őket, hogy arra joguk van.

El fogják venni az évszázadok alatt felhalmozott vagyont a butácska nyugatiaktól, el fogják ragadni az országukat, cserébe szavazataikkal hatalomba segítik a biztonságos zöldövezeti villákból kommunizmusról ábrándozó elmebetegeket. Nekik meg ez megfelel, hiszen saját család helyett az egész világot fogadták örökbe. Az új proletariátusnak még nincs hazája, de majd lesz.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

18 hozzászólás

  1. S amikor ez sikerül, mármint, hogy elveszik a “butácska európaitól a több évszázad alatt felhalmozott vagyont”, máris lesz új osztály akiket keblükre ölelhetnek: Maguk az imént még gyűlölt butácska európaiak.
    Mivel az európaiból kafír nincstelen a Korán szerint “jobbkézről vett rabszolgátok” lesz.
    Csakhogy az a tökidióta és nem butácska európai Wir schaffen das, amely most fene nagy önvállveregetéssel felmentegeti bűnei alól a “szegény menekültet” s zöld vörös, gender vagy liberális balhibbant pártokra szavazva eme kapitalista nacionalisták elleni fene nagy osztályharcában elfelejti azt az egyszerű tényt, hogy a győztes mindent visz.
    Nemcsak a legyőzött őslakos vagyonát, házát, lakását, hanem a nejét-barátnőjét, s ha van neki, a lányát és janicsárként ellene fordítják a saját kisfiát.
    Az a terror ami ezután következik, rosszabb lesz mint amit a történelemkönyvekben tanult a hitleri fasizmusról.
    Hogy mi lesz az iszlám hatalomátvétel másnapján? Na képzeljük el:
    Másfél milliárd muszlim van. Egy perc kétségünk se legyen, hogy úgy egymillió ide fog kirándulni tort ülni a “gonosz fehérek felett”, vagyis eleve kétszer annyi mint EU állampolgár. S ennek a fele férfi. Akiknek a sok feleség státuszszimbólum.
    Úgyhogy a szőke kishölgyek, akik most odajárnak magukat illegetve a Balkánra etetni a vadakat, meg otthon a hivatalokban játsszák a menekültvédőt, úgy be leszek vágva partiban egy-egy keresztény templom oltáron rendezett nyilvános gang-bangra mint a sicc. S most már meg se kérdezik mint anno ugyanígy csoporterőszakoló kezdőmuszlimok a drága Prófétájukat, hogy “szabad-e a legyőzött férjeik előtt megerőszakolni azok feleségeit”? Merthogy ez már meg lett 1400 éve engedélyezve. Utána a kishölgyek mennek alárendelt felségeknek háremek börtönébe örökre bezárva. Nem lesz bikinis strandolás, meg részeges buli, de nem ám. Lesz ehelyett szülés, verés, munka, leköpés, sírás rívás naphosszat. S akkor már hiába nyivákolnak, hogy én jót akartam, nem ezt a lovat akartam.
    De, drágáim, ezt a lovat akartátok.
    S mi lesz az idióta és/vagy gyáva hímekkel? Teljes vagyonelkobzás, mert kell a lakásotok, Auditok az újaknak. Lesz munka látástól mikulásig és asszony helyett matyizás, fiúk, valamelyik tömegszálláson. Mert hogy nektek már nem jut nő. De még kecske sem. S mivel hivatalosan az iszlámban tilos a genderizmus, ha rajtakapnak benneteket, fiúk, holmi pettingen a szobatárssal, úgy lecsapdossák a fejeteket hogy attól koldultok.
    De hát ti is ezt a lovat akartátok, nem?
    S eme szép jövőben amit kiharcoltatok, dinkák, még irigyelni fogjátok anyáitok, apáitok sorsát, merthogy az öregeket nemhogy nem fogják “nyugdíjbefizetőként” eltartani a most rabszolgának beimportált Mutti-kegyeltek, hanem ők mennek elsőként a villámbeüzemelt koncentrációs táborok hullaégető kazánjaiba. Remélhetőleg nem élve bedobva.
    De hát ti gyűlölitek az öregeitek az iszlám ellen felszólaló fasizmusát, ugye?
    Hát megkapjátok az iszlám fasizmusát, drága antifáink.
    De meg is érdemlitek!

    • Elírás az egymillió helyett jav.: másfél milliárd muszlimból úgy egymilliárd fog a nyakunkra jönni tort ülni felettünk.

      • És egymás felett is, tort ülni. Hogy majd lesz érvényesülés “mindentöl függetlenül”: vallástól és egyebektöl. Ahogy azt Móricka elképzeli.
        Az iszlám konfessziói ellenségesek egymás közt. Majd lehet, kell választani, a hozzájuk tartozó “divattal” együtt.

        Vajon megéri azt még “kedvenc”, genderdivatot terjesztö énekesnönk? Pedig azt kívánnám neki már most. Azt a fekete, a szem elött is rácsos betéttel ellátott bö, földig érö huzatot. Hogy a babák felsírjanak félelmükben, amikor meglátnák. Ergo, kitiltása mindenhonnan.

  2. csakafidesz

    Van valami diszkrét báj amikor a neandervölgyi mentalítással érkezettek integrálódását eröltetik. Ezek előbb lebunkózzák (szószerint) a másikat utána kérdeznek.

    • “Ezek előbb lebunkózzák (szószerint) a másikat utána kérdeznek.”

      Ja!
      Azt, hogy: Hol a következő.

  3. el, vörösök !

    nana, azért a prol.tus megszűnésével nem szűnt meg a PRIMITÍVSÉG: lásd magyar Parlament bal szektor !

  4. ” ennyi nyomorék s beteg, degenerált faxt…olyanok, mint a migráns bűnözők …undorítóak.Az erkölcs s tisztesség gyalázói…terrortámadásokat kívánok nekik!”
    Idézet egy hazánkfiától a Sargentini jelentés elfogadása után!
    Minden rosszindulatot félretéve, elég ha a hang elnémításával megnézünk egy videót a fenti jelentés EP vitájáról!
    Ennyi rosszarcú moront vagy gollumot elnézve, bizony az embert kirázza a hideg!(szocdemek, liberálisok, zöldek, 226 megbízható sorosbarát)
    Ha a jövő évi EU-választás után nem csökken a súlyuk, akkor Európa tovább csúszik a lejtőn!

  5. Ez az, ez a helyzet. A polgárosodással klientúra nélkül maradtak a szocik, tulajdonképpen fölöslegessé váltak. A fennálló ügyek intézésében bevált a konzervatív jobboldal.
    A ballibsik feladatalanyt próbálnak meglátni az importált más kultúrák szintén “legegyszerübb” képviselöiben. A humanitás ürügye alatt.
    Roppantul tévednek. Másoknál nem eladó a saját kultúra, hajlandóságuk sincs átvenni az európai ballibsi értékeket. Kihasználják azok istenített “értékü” toleranciáját addig amíg elegen lesznek ahhoz, hogy a nyugati demokrácia alkalmazása segítségével megszüntessék ugyanazt.
    “És persze nem az integráció felé terelik őket, nem kényszerítik őket a beilleszkedésre, hanem az áldozati mivoltukat hangoztatva lázítják őket az – egyelőre még – többségi társadalom ellen. ”
    Egyúttal kényszerítik a bennszülötteket az integrációra. Csak a PS hírei is elég információt hoznak e tekintetben. Hát még ha szétnézünk a legdícsöbb uniós országok intézkedései között!

    Világos, hogy ez lesz: “Lesz ehelyett szülés, verés, munka, leköpés, sírás rívás naphosszat. ” Naprózsa. (Csak a burkába történö burkolás maradt még ki. A férfiaknál pedig a fehér, keményített hálóing)

    De egy Michel Houellebecg nevü francia zsidó zsenialitás is megírta 2015-ben megjelent regényében, hogyan változik át a francia intelligencia, a polgárság is, mondhatná, nagyobb ellenállás nélkül. “A 2022-ben játszódó történet szerint Franciaországot egy muszlim párt és egy muszlim elnök vezeti, aki a szocialisták és a centralisták segítségével jut hatalomra. Erre utal a regény címe is: “Behódolás”. Az iszlám szó fordítása: behódolás. Amely arabul az Allahnak való behódolást jelenti, a regényben pedig az európai kultúra végét is. “

  6. Tajani úr pedig a tavaszi választásokig meg akarja oldani a migrációt Európában. A megoldást nem árulta el, de valószínű közel áll a határátkelők kapuinak 90 fokig történő kinyitásával és egyből legálissá téve az ország földjére betoppanó akárkit, akinek a nevét eddig sem tudták hivatalosan bizonyítani, mert ezek a vándorok bizony minden iratukat elszórtak.
    Valószínűleg azért sietnének a megvalósítással, mert a választás után már erre nem lenne lehetőségük.

    • “a választás után már erre nem lenne lehetőségük.”

      Attól tartok, hogy utána még jobban felturbózzák.
      Iszonyú átverősdi folyik: az összes liberálnyik párt és a Néppárt több tagja is kettős játékot játszik. Most “sápítozik”, ágál, de ha sikerül az átverés, megint megválasztják a naívak, akkor beindulnak, s jön “a végső megoldás”…

      • Nyilván, hogy fönnáll a kettös játék ténye! M. Weber, a jövendö, már kinézett uniós fömufti, kijelentette, hogy meg akarja reformálni az uniót. Emberközelbe akarja hozni. Úgy, hogy el akarja törölni a vétó jogot; hogy ne lehessen jól felfogott, összeurópai érdekü határozatokat “leblokkolni” . Sokan akarják az uniós hadsereget is, föleg a “határok védelme miatt”, meg az örökké szított hidegháború ürügyén, s így tovább.
        Merkel a zöldjeivel együtt kimondottan migráncs paktum megszavazók. A meglevö zöldek hangosan követelik a német kormánytól, hogy elsörangú szerepet játsszon a migráncs paktum érvényesítésében. A paktum szerzöi között, állítólag, nagy volt a német részvétel. Egyelöre nö a németeknél a zöldekre szavazók száma, egyben szövetségi kormánykoalícióval számolnak. Macron meg német segítséggel akarja keresztül vinni a terveit. Azt nem tudom, hogy néppártiak e, de az uniós parlament összszavazati eredményében talán mégis számítanak.

        Az ENSZ tagországainak nagytöbbsége migráncs liferáns, az európaiak (firmák, nyereség, megélhetés, vagyis a még nem fekete üzlet szempontjából is) között nagyon elterjedt a migráncsipar, a humanitás fedöneve alatt is.
        Kis remény, ha van: Hajrá, Fidesz! Hajrá, V4-k! Hajrá, normálisak!

        • Kedves Klárika, azért szavaznak a zöldekre egyre többen, mert az a bújtatott muszlimfasiszta párt. A kívül zöld belül vörös álkommunisták.
          Az a vicces, hogy ezek a “kommunista” majmok tényleg elhiszik, hogy az iszlám maga az egyenlősdi, az őskommunizmus? Nem tudom, hogy milyen részleteket szemeznek ki ezeknek a marxi tanokból, hogy erre a tévképzetre jutottak.
          Az iszlámban a zakat nevű dézsmát, vagyis a vallási adót valóban afféle szociális segélyként szétosztják a közösség elesettebb tagjai között, s tulajdonképpen nincs hivatalos vagyona senkinek, mert az mind Allah ajándéka (nemhivatalosan naná, hogy van). Ennyiben elméletileg egyenlősdi, csakhogy Marx, Engels vagy Lenin aztán biztosan nem gyanúsíthatók a vallások (mint a “népek ópiuma” ) megbecsülésével. Eme Juncker nevű milliárdos isziászos csimpánz meg a Szargentini zöld idióta tisztelgése Marx meg a kommunizmus előtt valójában egy aljas színjáték. S a mostani parlamentekben ülő nők fognak legjobban csodálkozni mikor úgy ki lesznek vágva onnan mint macskák sz..ni!
          Ezek az analfabéta hódítók semmit sem gyűlölnek jobban mint a tanult nőket, akik mint politikusok még mernek parancsolgatni nekik. Sargentini meg gágogó barátnőik lesznek az elsők akiket kivégeznek. A hála – pláne ha kafirról, nőről van szó – ebben az iszlámnak nevezett fasizmusban ismeretlen fogalom. Nem lesznek hálásak az őket beimportálóknak.
          Csak ennek előrelátásához ész is szükségeltetik, meg műveltség a világ dolgaiban. S az ilyen Sargentini féléket aztán igazán egyikkel sem lehet meggyanúsítani.

  7. A munkásosztály már megszűnt,
    Itt vannak nekünk a belpesti újprolik, akik a romkocsmában szocializálódva szívják magukba Szamuely, Kun, Sztálin és Mao agyvizét.

  8. Egy vigaszom van: inkább legyen muzulmán – libsi árulókat, buzeránsokat és feminista hülyepicsákat kivégző – terror, mint loberális elmebaj-világ

  9. Kedves Naprózsa ! Megértem és osztom érveit ,indulatát . Amennyiben a felvázolt apokaliptikus kép valósággá válna (sajnos nagy esély van rá) azt kívánom,hogy a Próféta szóljon önből.Abban az értelemben,hogy ezeket a felelőtlenül gágogó ballibákat érje elsőként a végzet.Bár szerintem előbb és más formában is meg kellene büntetni őket,de legalább is el kéne küldeni a nyári forróságban,egy bazárba,húst árulni. Kíváncsi lennék rá,hogy ott hogy állnák meg a helyüket ? ? ?

    • Köszönöm, kedves Pandora!
      Alapjában optimista hozzáállással érdemes az életet élni, mert aki pesszimista, az eleve feladja, és garantáltan vesztes vagy meghunyászkodó lesz. De az optimizmusunk 2015 óta egyre fogy, látva mi történik nyugaton. A német, svéd szavazások nem azt mutatják, hogy Európa elkényeztetett polgársága felébredt volna.
      Az apokaliptikus kép ihletője sajnos ott van a történelemkönyvek lapjain. A győztes mindig városok felégetésével, a nők tömeges megerőszakolásával, férfiak lemészárlásával kezdte diadalát ünnepelni. S ez a barbár horda még rosszabb mint anno a rómaiaktól kezdve a vikingeken át hitleristák, oroszok voltak győztesként.
      Csakhogy megint egy adalék Mohamed viselt dolgairól: Egyik népcsoport lerohanása után egy nap alatt 800 sorbaállított férfit fejeztek le, amiben 12 éves Aisa, a 3.felesége szeme láttára a próféta maga is tevékenyen részt vett. Aztán megkérte a fene se tudja hányadik leendő neje (merthogy a 4 helyett neki szabad volt egyidőben 11-12-őt tartani) kezét. Annak a nőnek, akinek férjét, apját ott a nő szeme láttára végezték ki. S ez nem az első eset volt.
      A muzulmánok ezt úgy magyarázzák, hogy a szerencsétlen, a puszta életét féltő friss özvegy megtért, azért mondott igent a sajátos lánykérésre, mert belátta, hogy Mohamed jót tett vele, hisz kimentette a hitetlenségből.
      S mi ezeket akarjuk integrálni?
      S ami még érdekes: a mások nőin tett erőszak akkor se lehetett dicséretes eljárás, mert a harcosok megkérdezték Mohamedet, hogy szabad-e a kivégzendő férjek előtt tömegesen erőszakolni?
      Válasz: “Ők Allah adta jobbkézről vett rabszolgáitok nektek, akikkel azt tesztek amit csak akartok. De ezután 3 hónapot kell várnotok, csak akkor vehetitek el e nőket feleségül”.
      S mivel magyarázzák a Hadiszokban ezt a 3 hónapi időt? Kíméletként!!! Hát eddigre a nők megbékélnek, és hogy lám-ám a próféta milyen emberséges.
      Hogyne. Nem is azért pont három hónap, mert azalatt kiderül, hogy nem idegen gyereket kell-e az új férjnek felnevelni? Á, nem, csak “kíméletből”!
      Na ennyit az iszlám erkölcsről!
      S csak azért írok itt ennyire részletekbe menően, hogy ha csak pár embert világosítunk fel a valóságról, annyival kevesebben hisznek a ballibbantak álhumánus szirénhazugságainak.

      • Kedves Naprózsa ! Csak arra a “viccre” szeretném emlékeztetni,hogy :a pesszimista a jól értesült optimista !Igaza van az életet reménnyel kell élni,miközben tudjuk,hogy az nem mindig válik be.Ön rendkívül sokat tud az iszlámról én csak keveset tapasztaltam,de egy életre az is elég volt.Azoknak ,akik úgy pátyolgatják őket itt Európában és a mi demokrácia felfogásunk szerint ítélik meg szegény “menekülőket”,nos azoknak el kellene látogatni az arab világba Ramadán idején !Lehet akkor már nem simogatnák őket ilyen nagy lelkesedéssel.Bár a nem tudás nem mentesít.Végül,de nem mellesleg ! Mint tudjuk Pandora szelencéjéből kiszabadult minden ami gonosz,csak egy dolog maradt benne ,a REMÉNY.

  10. Guruló bőröndös vidéki srác

    Ha vidékről felérek gyönyörűséges fővárosunkba, a körúton belül is csodásnak látom ezt a világot, istenáldotta szépnek a várost. Végig sétálva a rakparton, de akárcsak letekintve az Árpádhídról, olyan csodában van részem, amely hetekre, hónapokra feltölt. És mindezt még nem sikerült eltorzítani a ceunak és fegyőr bandi mocskának. Vigyázzatok hát Pesti Srácok erre a kincsre, mert ez nem csak a tiétek, de egész Kárpátia Magyari lakosaié. Legyen bátorsága (és gerince) a Fidesznek végig küzdeni a harcot a ceuval és azzal a mocsokkal, amit képvisel, és ne engedje, hogy a hátsó ajtón az ELTÉRE beszivárogva beemelje aközé a száz legjobb egyetem közé az Eltét ahol a ceu van. Az Elte legyen csak arra büszke, hogy a magyar mérnök orvos vegyész vagy biológus bárhol a világban megállja a helyét. Ez sokkal többet ér, mint egy liberális műrangsor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük