Az angolgárdázás mérsékelt sikeréről


Anglia már nem keresztény, sőt, még csak nem is angol. Ezt az információt olyan biztos forrásból tudjuk, mint a Londonban élő muszlimok, akik már a rendőrök előtt is simán fenyegetőznek gyilkossággal. És annak is magabiztosan adnak hangot, hogy ez már az ő földjük, amúgy köszönik, jól érzik magukat, nem mennek sehova. A nagy comingout hullámot egy Christian Patrol (Keresztény Őrjárat) nevű mozgalom, vagyis kvázi a londoni magyargárdázás indította el, amelynek különösebb célja nem volt a provokáción kívül, de még az sem sikerült tökéletesen.

Az igazhitűek világuralmi törekvéseit meg főleg nem sikerült megtörni. Azért mondjuk kár.

Noha teljesen egyértelmű, hogy Anglia és Európa problémáját egy csapat pocakos apuka és egy lófejű nő fogják megoldani azzal, hogy keresztekkel, egyenruhában besétálnak Bury Park-ba, Luton legdurvább muszlimnegyedébe, megdobáltaják magukat különböző tárgyakkal és lincshangulatot gerjesztenek maguk köré. Kicsit olyan ez, mint amikor a Die Hard 3-ban John McLane kiállít Harlem közepére egy “gyűlölöm a niggereket” táblával a nyakában, majd meglepődött, amikor majdnem kinyírták.

A hősies Keresztény Őrjáratot persze nem ilyen fából faragták, ők a legdurvább helyzetekben is peckesen sétálgattak és osztogatták bugyuta szórólapjaikat. A véleményükkel minden egészséges európai keresztény egyet kell, hogy értsen, a módszerek viszont körülbelül annyira hatásosak, mint egy görög határőr.

A lutoni muszlimok viszont a tavalyinál is jobban teljesítenek, már attól sem riadnak vissza, hogy a rendőrök előtt fenyegessék meg az őslakosokat, és azt is felvállalják, hogy ez már nem Anglia, főleg nem egy keresztény ország, és ők nagyon jól elvannak itt amúgy. Az nem volt tiszta, hogy a kiérkező yard kiket védett, azt viszont sejtjük, hogy egy feminista jogvédő biztosan ott ült valahol háttérben és azt várta, hogy az egyik migránsnak por menjen a szemébe.

Nagy kár, hogy nem erre a környékre tervezik a melegfelvonulást, mi azon is rendkívül jól szórakoznánk.


  Bubu Woodcutter

2 hozzászólás

  1. Ez a hír több mint egy hetes… Úgyhogy másodlagos frissességû. De új korában sem volt durranás, legfeljebb annyit tudhatunk még belõle, hogy mindenhol vannak hülyék.

  2. Valamint azt is megtudhatjuk,hogy Anglia azért nem akar a “kelet”‘ Európai országoknak bizonyos juttatásokat adni,mert az kell,az ott élő buzulmánoknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük