Amit a héten ismét megtudtunk a liberálisok világából


A hét tele volt váratlan fordulatokkal, ami a liberálisok furcsa viszonyát illeti a valósággal. Olyan dolgokat tudtunk meg, amelyeket eddig nem is sejthettünk. A képmutatás, álszentség és kettős mérce patikamérlegen kimért elegyével a liberális világ ismét bizonyított minden Normális Ember számára.

Megint nevet váltott az SZDSZ. Ez most már a nagyon sokadik kígyóbőr, és reméljük, valaki tudja még követni a politikai Leoncio és Esmeralda fordulatos történeteit, de ezúttal az az SZDSZ vált nevet, amelyik úgy jött létre, hogy nevet váltottak a nagyon csalódott SZDSZ-esek, és őszinte hévvel hirdették, hogy lehet más a politika. Kis idő elteltével a csalódott eszdészesek tartótisztjei akkorát csalódtak a lehet másban, hogy újnevű SZDSZ-ekben visszaszivárogtak inkább az MSZP-hez. Alakult ezalatt egy másik SZDSZ is, amely azóta sajnos megszűnt, így az egyetlen parlamenti képviselője inkább már DK-s lett. Az egyik másik SZDSZ is megszűnt azóta, de nekik is van parlamenti képviselőjük, aki inkább ide ült be, de fél év múlva inkább mégis kilépett a volt társpártelnökkel együtt. Van amúgy azóta egy másik SZDSZ is, a fiatal SZDSZ, csak azok még nem jutottak be ennek az országnak a parlamentjébe.

Csak a saját hazájukéba, de oda rögtön ketten is.

Ja, és megtudtuk azt is, hogy igazából Kövér László megint a köcsög, amiért nem engedi őket folyton vedleni, hanem abba a frakcióba kényszerítené, ahová bekerültek. Hogy fog növekedni így négy évig a kis kígyó? 🙁

***

A Pesti Srácok megint megsértette a liberálisok közösségének alapelveit, bár sose osztotta azokat, valamint sose volt liberális. A bevándorlás továbbá ugyanolyan álprobléma, amely nem létezik, és csak a Fidesz akarja elterelni a figyelmet a népnyomorról és a számára kínos ügyekről. A bevándorlás olyan álprobléma, amelyről nem szabad beszámolni, mert nincs, de ha beszámolsz róla, akkor csakis pozitív konnotációval szabad beszámolni, mert bár nincs, de nagyszerű dolog is egyben. Ha negatív felhangokkal próbálsz beszámolni róla, az sérti a liberálisok közösségének alapelveit, mert nem létezhet ilyesmi, így joggal semmisítenek meg téged. Minek mentél oda? Nagyon helyesen tették, mert Magyarországon különben is sérül a sajtószabadság és az alapvető tájékoztatáshoz való fundamentális előjoguk. Magyarország addig nem lesz modern nyugati demokrácia, ameddig erről az egészről nem csak és kizárólag Földes András sötétben készült videói tájékoztatnak, amelyek rendületlenül veszik az éjjeli Földközi tengeren ringatózó néger menekülteket, akik valóban menekültek, és világbajnok focisták lennének, ha a kurva Orbán beengedné őket Felcsútra.

***

A nyegle, cinikus, mindent kigúnyoló és semmit sem tisztelő liberális onlineújságírók igazából a legmélyebben vallásos, és a szentségek iránt hihetetlen érzékenységgel viszonyuló, klímafélő emberek. Lelkesen csámcsogta a gumicukorburgert, meg tolta a sörtüskéket a Bazilika lépcsőjén, mindezeket indexvideóra véve. Joggal hihettük volna hát, hogy igazából minden szentséget és emelkedettséget elutasít, mindenhez ilyen szentségtörő cinizmussal viszonyul, pedig dehogyis! Csak egyszerűen rossz képletben gondolkodtunk, hiszen a Szent István Bazilika nyilván az a hely, ahol egy menő onlineújságíró nyilvánosan bebaszhat, majd levetítheti az egészet a portálján, hiszen az a hely nem szent. Egyszerűen katolikus, tehát fideszes meg nyilván pedofil.

A szent hely az az A38 állóhajó, ahová nem léphet be, de főleg nem ülhet le akárki!

Ott, ahol a legmenőbb és legalább 5000 belpesti fiatal által ismert és rajongott világzenészek voltak már, ne lehessen mindenféle fideszes megmondóarc! Ez ellen igenis tiltakozni kell, és hirtelen átmenni szentbe. Annyira fájnak a saját fegyvereink, ha önmagunk ellen fordítják őket. Rögtön picsogni meg részvétvadász cikkeket kell írni erről, hiszen a fiatalságom egy kis darabja veszett most oda, hogy a saját fészkünkbe piszkítottak ezek a rohadékok. Online megmondóarc vagyok, az a minimum, hogy áldozat leszek, ha online megmondóarcok online megmondóarckodnak ott, ahol nekem nem tetszik, ugye? 


  Kurtz ezredes

Egy hozzászólás van

  1. Miert foglalkozunk azzal hogy ok picsognak? Engem annyira erdekel mint az argentin pampak idojarasa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük