Amikor a lányok a fiúkkal pisilnek


A keresztény metál megjelenése óta nem volt annyira érthetetlen jelenség, mint a transzneműek mosdóhasználatáról szóló vita.

Valaha, a megboldogult múlt század normalitásában még tök egyszerű volt: akinek két azonos kromoszómája van, azok a nőibe, akinek két különböző, azok a férfiba mennek és pont. Ezt a gyerekeknek úgy magyarázták, aki fütyivel születik az fiú, aki nunival az lány, függetlenül attól, hogy a kék, vagy a piros szín a kedvence.

A liberális világ persze ezt (is) az emberi szabadság és az egyéniség kiteljesedése ellen intézett fasiszta támadásnak tekinti, ami vagy provokáció, vagy ezek tényleg annyira hülyék, hogy nem fogják fel, azt amiből már egy ötödikes is megírja a témazárót biológia órán. Az Obama-adminisztráció – mely a jelek szerint nem okosabb, mint egy ötödikes – szerint viszont mindenkinek joga van eldönteni, hogy fiúnak, vagy lánynak képzeli magát, és vélt nemi hovatartozása alapján szabadon megválaszthatja, hogy melyik WC-t, illetve melyik öltözőt használja.

Jó persze mást nem is várhatunk egy olyan országban, ahol egy katatón kiborg dollárcsilliárdokból épített megalézerrel akar eljuttatni egy nano-űrhajót egy olyan bolygóra, ahová az emberiség valószínűleg soha nem fog eljutni, amiről egyébként csak feltételezik, hogy létezik és lakható, de nem baj. Biztosan megéri majd, ahogy az is, hogy elhitetjük a túlélési ösztönök nélkül született modern nyugati civilizációnak, hogy az ember választhat, hogy hova, minek és hogyan akar megszületni, és egyáltalán nem számítanak a természet törvényei: ha nagyon bele akar ugatni dolgokba, akkor majd kivágjuk megmérgezzük, felégetjük, felsózzuk és építünk rá egy várost, ahol mindenki abba a mosdóba hugyozik, ahova csak akar.

Ted Cruz egyébként most kivételesen jól látja: Obamáék gyakorlatilag megerőszakolják a gimnazista lányokat, hogy szoknyás férfiakkal együtt zuhanyozzanak, akkor is, ha nekik ez nem tetszik.

Pedig lenne megoldás: mondjuk beletörődhetnénk végre, hogy van férfi és van nő, de rég nem vagyunk annyira naivok, hogy higgyünk a józan belátásban, szóval elég lenne az iskolákban kialakított egyszemélyes öltözőket bevetni. Ezekkel egyébként ismét gondjuk akadna a liberálisoknak, mondván, ezek elszeparálják a diákokat a többségtől, akik egyébként saját szabad akaratukból szeparálták már elve el magukat, mindenféle rozalindás érzelmi okokra hivatkozva.

A tanárok és a szülők próbálnak ellenállni, sajnos sikertelenül. Remek példa a Virginiai Gavin Grimm, 16 éves gimnazista esete, akit az iskolai vezetőség arra utasított, hogy ha már lánynak született legyen szíves a lányokkal egy mosdóban járni, mert a normálisak szülei panaszkodnak és perrel fenyegetnek. Válaszul a American Civil Liberties Union beperelte az iskolát, a jogi eljárás pedig a mai napig tart. Hogy hol pisil Gavin Grimm az nem világos, ha van egy kis esze, megoldja otthon.

Valószínűleg nemsokára mindannyiunknak így kell tenni.


  Bubu Woodcutter

Egy hozzászólás van

  1. Én, Kovács Pisti, aki nőnek érzem magam, hozzámegyek feleségül Lux Lujzához, aki viszont fiúnak érzi magát.Én asszonynéven Lux Lujzáné leszek, anyák napján virágokat fogok kapni, és a női WC-ben fogok pisikélni. Sirály.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük