Ahol megvalósult a nemi egyenlőség


A nemi integráció (a köz bohókás nyelvén: feminista hisztéria) ugyan nem tekint vissza nagy múltra, de már érezteti hatásit szerte a világban. A legcsúnyább germán népcsoport hazájában, Angliában, tökéletesen sikerült újra értelmezni a nemi szerepeket. A statisztikák szerint mára a lányok azok, akik többet isznak, sokkal részegebbek és többet dugnak a szembe jövővel, nem a fiúk, tehát mondhatni, hogy a projekt sikeres. A virágcsokrok, az ajtók kinyitása, az éttermi számlák kiegyenlítése, a magasabb fizetésért értelmes karrier és a xanaxról leszoktatás téren ugyan még nem találhatunk hasonló sikersztorikat, de legalább az önpusztításban célba értek.

[rule style=”rule-thin” ]

A WHO, vagyis az Egészségügyi Világszervezet szerint a brit lányok esetében érnek a legmagasabbra a kiskorú szex, az alkoholfogyasztás oszlopai a szemléltető ábrákon, de ami még ennél is siralmasabb, hogy még a hasonlóan hülye, helyi fiúknál is messze durvábban teljesítenek az egyébként sem a finom eleganciájukról híres hölgyek. Egy 4 évig tartó kutatás eredményeként a „brit tudósok megállapítják”, a 15 éves walesi lányok (pedig ők nem is germánok) több mint a fele már rendszeresen él rendszertelen alakokkal szexuális életet és ennél még nagyobb arányban részegednek le. És tudjuk, hogy itt nem esténként egy vörösboros kóláról van szó, hanem nagyjából bármiről, ami szembe jön, és sokról.

A belvárosi legénybúcsúk láttán érthető, hogy miért egy olyan szar egy szigeten élnek elszeparálva és nem a kontinensen, de azért az mégis megdöbbentő, hogy a természet által anyáknak tervezett lények 28 százalékkal nagyobb eséllyel rúgnak be napi szinten, mint az elvileg biológiailag is sörfogyasztásra optimalizált férfiak. És persze náluk sokkal alpáribban is viselkednek. Az adatok egyébként Britannia többi népcsoportjára is érvényesek, tehát a hódító germánok és a meghódított kelták között nincs jelentős kulturális különbség.

A tanulmány megjegyzi, a dohányzás is elképesztő mérteket öltött, a 13 évesek egyharmada cigizik, de jó hír, hogy ha ezt összetesszük az ivással, meg a mindenkivel való összefekvéssel, akkor az arányok egész jónak tűnnek.

A WHO ugyan nem tér ki arra, hogy mi áll a lányos apák rémálmainak hátterében, de nem kell meglepődni, ha egyszer kiderül, a női egyenjogúságért folytatott küzdelem van a háttérben, amely kimondja: kiskosztümben is joga van mindenkinek a saját hányásában fetrengéshez. Az legalább tényleg kihordható szatyorban.


  Bubu Woodcutter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük