A nemzetközi kommunisták EP-képviselő alfajai, akik bátran elzavarják majd Orbán Viktort!


Végórájába ért Orbán Viktor hatalma! A nemzetközi haladó erők most végre megbuktatják a csuti bonszájdúcsét, azonban amíg bevonul a békefenntartó-haderő, vessünk egy pillantást hazánk új Osztyapenkó-Steinmetz kapitányaira. Kiknek a szobrai fognak állni a budapesti bevezetőkön, ha egyszer végre eltakarodik a fideSS!

Képregényszörnyek

Gyerekkorunkban még csak a lapokról ijesztgettek, majd megjelent róluk a rajzfilm, és később az első élőszereplős, egészestés, alapvetően gyerekeket célzó mozi. A progresszív társadalmi fejlődés szeszélyei folytán azonban a Szörny RT., Szörnyella de Frász és Lurch valahogy az EP szocialista frakciójának svéd meg francia padsoraiba keveredett, viszont hála a maszkmester kiváló munkájának, azonnal felismerhető hamisítatlan “perjészoltán” frizurájáról és jellegzetes állkapcsáról. Lurch például annyira fejlett, hogy látszólag már nemet is váltott, ami meglehetősen bátor, mondhatni progresszív döntés ilyen csodálatosan kecses alkat mellett.

Pierre Richard hasonmások

A könnyed, franciás humor kedvelőinek ismét van alkalmuk élvezni ezt a bongyoragyú idiótát, aki szerencsétlen csetléseivel, botlásaival talán még a franciákkal kapcsolatban örökké fejünkben élő trianont is képes felfüggeszteni másfél órácskára. Sajnos hajlott korára tekintettel az alapmodellnek tekinthető Daniel Cohn-Bendit hamarosan brazil tengerpartokon tapogattatja magát a helyi bennszülött óvodákban. Szerencsére azonban elkészült a következő generáció, amely ezúttal nem szerencsétlen félreértés következtében egy ripacs színészből lesz valódi bérgyilkos, vagy elfuserált muzsikusból titkosügynök, hanem fél szemesztert teljesített egyetemistából történész-jelentésíró. Állítólag nők is vannak köztünk, de ez egyszer hallgassunk a kommunista tanításokra! Ne ítéljük elhamarkodottan! Hátha hamis prekoncepciókból indulunk ki. Egy szoknya és egy rikácsoló szőrös némber még nem jelent semmi biztosat a 2014-es Eurovíziót követő időkben.

Magyarország legnagyobb barátai, és a magyar kultúra őszinte tisztelői

A legnépszerűbb vád, hogy ez a csapat szarkavaró balos kisköcsög Magyarországot és a magyar népet, nem pedig személyesen dr Orbán Viktor Miniszterelnök Urat és Pártját támadja. Mivel ez a vád igaz, ezért úton-útfélen cáfolni fogják, minden lehetséges felszólalásukban. Természetesen a skóttól az andalúzon át a svédig meg az osztrákig hazánkban tölti becses idejét minden jöttment kommunista. A legjobban ismerik ezt a csöves kis országot meg a szerencsétlen népét, mert már voltak itt melegfelvonulni, megmondta nekik Szentiványi István is, hogy már nem érzi jól magát, valamint a kultúránkból is felkészültek, mert olvastak Spirót és Esterházyt. Már csak az az egy kérdés merül fel, hogy ekkora magyarok miért csak az EP-ben, és nem mondjuk országgyűlési választásokon szavazgatnak a Fidesz ellen.

Ateista katetékák

Nagyjából ugyanez a forgatókönyv, csak most magyarismeret helyett a Bibliához és a keresztény tanítások legmélyebb lényegéhez értenek nagyon ezek az amúgy kereszténygyalázó és feszületlefosó művészetet előszeretettel és értőn fogyasztó kommunisták. Megmosta Orbán a muszlimok lábát? Nem! Na, hát pedig ez Jézus első és legfontosabb tanítása, hiszen ugyebár ő volt az első néger meleg, aki a progresszív adózás előnyeire hívta fel a figyelmet, Orbán ennélfogva nagyon rossz keresztény. Csak színleli, hogy az, mert az igazi keresztények valójában megvetik és gyalázzák az intézményesített katolikus egyház minden formáját.

Falus Ferenc lovai kör

Ők azok a maradék, akiknek parlamentbe kerülését egyetlen józan ember sem érti. Mert ezek a józan emberek nem forgolódnak kommunisták köreiben, ahol őszinte meggyőződéssel vallják, hogy egy nikemelegítőbe öltöztetett Whoopi Goldbergből kiváló olasz kultuszminiszter lesz, és a miniszteri pályafutás végeztével ez a balos szavazatmágnes majd okos felszólalásaival bizonyára megbuktatja a fasiszta despota Orbánt az EP-ben.

Hazaárulók

Ide tartozik minden, nem nemmel szavazó képviselő, akit a magyar választók delegáltak.


  Kurtz ezredes

15 hozzászólás

  1. Az évtized legszívhezszólóbb írása. Könnyek közt fuldokolva olvasom.

  2. Miért van az, hogy (letekert hanggal) már pofáról meg lehetett állapítani az EP képviselőkről, hogy ki fog igennel szavazni?

  3. Meddig türjük még, hogy hazaárulók az adózók pénzéből kapott hatalmas fizetésért gyalázzák az országot,
    és még a “hazájuk megmentőjének ” hirdessék magukat ? Meddig kapnak ezek a ” bohóc-pártok ” állami
    támogatást Hazánk (igen nagybetüvel ) folyamatos gyalázásáért ? Persze nekik igazából a globális társa-
    dalom, az illegális betelepités, a genderizmus, kommunizmus és minden ehhez hasonló eszementség a fó,
    ezért minden aljasságra képesek !!! Igaz – e öszödi b

  4. Meddig lehet még az adózók pénzén hazaárulásból megélni ? Meddig kapnak még a “bohóc-pártok” állami
    támogatást ? Ha olyan sokan állnak Mögöttük miért nem ez a hatalmas tömeg tartja el őket ? A hazaárulóknak
    nem jár büntetés ? A mi HAZÁNK 150 ÉVIG HARCOLT AZ ISZLÁM ELLEN !!!! A nyugatnak. annak a civilizált
    világnak többek között ez az egyik legnagyobb szerencséje. DE MOST OTT HARC NÉLKÜL FOG HÓDITANI
    Ha ezt a politikát folytatják- Szégyen aazokra akik elfogadták ezt a bugyuta jelentést, még nagyon fogják egy-
    kor bánni, hogy nem értették meg a lényeget. Még egy statisztikát sem láttam arról, hogy hány mérnök, or-
    vos, értelmiségi,vagy szakmunkás érkezett Európába ???? Senkinek nem tünt fel nyugaton, hogy ezek a ‘me-
    nekültek nem beilleszkedni akarnak, nem dolgozni akarnak !?!?!?

  5. Ha valasztanom kene Soros vagy Hitler diktator kozott, en utobbit ,a BECSULETEST valasztanam .

  6. Gróf Mária

    Hiába fenekednek a Soros-pribékek, Orbán Viktor megint legyőzte őket. Minél jobban ütnek bennünket a hanyatló nyugat romlott kapcabetyárai, annál erősebbek leszünk.

  7. Medvefütty

    Ha Orbán ellenzékben lenne, és a kormány úgy viselkedne, mint a mostani, szerintetek nem dühöngene, és nem rohangálna mindenféle nemzetközi fórumhoz elégtételért? Ha szerintetek nem, akkor nem ismeritek az idolotokat!

  8. Ha Orbán ellenzékben lenne, és a kormány úgy viselkedne, mint a mostani, szerintetek nem dühöngene, és nem rohangálna mindenféle nemzetközi fórumhoz elégtételért? Ha szerintetek nem, akkor nem ismeritek az idolotokat!

  9. Az Európai Egyesült Államok vetíti elő árnyékát.

    • e.házi bandi

      Az Egybesült Államok sütödéje nem biztos, hogy talál majd péket. Ezért nem szabadna előre a pékáruról beszélni, mert az a fogyasztók (európaiak) megtévesztése lesz.

  10. Az élet nem habostorta Pelikán elvtárs. Vigyázzunk mert a nemzetközi helyzet fokozódikNa ezek ott a” művelt nyugaton ezt teszik.

  11. A bolsi tetü nagy, sikeres csalások után tud még nagyobb hazugságokról álmodni!

  12. Ha Orbán ellenzékben lenne, és a kormányon lévő párt ilyeneket csinálna, ő ugyanúgy kikelne ellene és nemzetközi fórumokhoz rohangálna elégtételért, szóval ez a nyávognak a libsik narratíva kicsit gyengusz.

  13. A kutya ugat, a karaván halad…ez a közismert mondás jutott eszembe amikor a S(z)argenti jelentést a sok emberszabású megszavazta. Miniszterelnökünk remekül helytállt, teszem hozzá mint mondig, nekünk választóknak, akik a a fasiszta Orbán kormányra szavaztunk anno szerintem tovább nőt a táborunk. És még jobban utáljuk az ellenoldalon (hazánk ellenségei) álló nem a magyar érdekeket szolgáló Újhülye féléket. Írhattam volna Niedermüllert is, de aki akarja az így is megérti…
    A feladat tehát az, hogy jövő májusában minden fidesz szavazó vigyen magával még egy fideszre szavazó embert, és akkor meg tudjuk mutatni ezeknek a komcsiknak, hogy az eddigi 2/3-ok sem a véletlen művei voltak.
    Ámen.

  14. Rossebes-tyen,KUSS,vissza az oladba!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük