Kémek a turulfészekben


Édes Istenem, ha a hülyeség fájna, akkor a magyari ellenzék egész nap ordítana. Vagyis hát… Na, akkor tényleg fáj.

Kezdjük a legelején! A Direkt36 névre hallgató oknyomozó manufaktúra és a 444.hu nevű kiadvány a legendás Novaja Gazetával karöltve kinyomozták, hogy a magyar letelepedési kötvényt, amely nem uniós tagországok üzletembereinek árulunk, nem uniós tagországok üzletemberei vásároltak. Eddig ez legalább annyira erős, mint leleplezni, hogy a faházak fából vannak, de a fáradhatatlan oknyomozók itt nem álltak meg, mivel levelesládájukba befújt a szél egy titokzatos borítékot, mely orosz neveket tartalmazott. Azoknak az orosz állampolgároknak a nevét, akik letelepedési kötvényt vásároltak, és a komoly bajok ekkor kezdődtek.

Az közismert, hogy az atlanti divatra felülve a mi haladó újságíróink is szeretnek kémelhárítósdit játszani. Az ügyesebbeket például úgy vonzza Oszaka külvárosi könyvtárának alagsorában megbúvó folyóiratolvasójába az oknyomozó ösztöne, mint Ariadné fonala Thészeuszt a labirintus központjába, hogy leleplezze KGBélát, a Jobbik EP-képviselőjét, hogy aztán mégse legyen annyira leleplezve, mikor kiderül, ugyanaz a hózentrógeres dagadék fizeti őket. A másik ösztöndíjakkal gazdagon felszerelkezve mutatja ki külföldi konferenciákon, hogy mivel sok cikket írt arról, hogy Magyarországon jelen vannak az orosz szolgálatok, ezért Magyarországon jelen vannak az orosz szolgálatok. Weyer Béla plusz tartalomelemzés, és az FSZB már adhatja is fel az álláshirdetéseket, az összes ügynökük lebukott….

Erre a vonatra ült fel (bocsánat, tudom, ez a hasonlat a legrosszabb vészkorszakot idézi) a 444, akik nem az amerikai titkosszolgálathoz vannak bekötve, hanem Gyurkabához, ami kissé megnehezíti a dolgukat a nagy leleplezésekben, de nem búsultak neki, hanem kitaláltak egy történetet. Azt, hogy az orosz titkosszolgálat ügynökei úgy szivárognak be hazánkba, hogy letelepedési kötvényt vásárolnak maguknak és családjuk számára.

Micsoda hadművelet, és végig itt volt a szemünk előtt…

Valószínűleg ez az úgynevezett Budavár névre hallgató titkosszolgálati művelet (egyik dandárjuknak az Erdély nevet adták, tehát közismert a magyar vonzódásuk) keretében történhetett. A KGB aranybetűkkel írt történelmének legdicsőségesebb fejezeteit megidéző beépülés tehát úgy néz ki, hogy a szolgálatok emberei a saját nevükkel letelepedési kötvényt vásárolnak maguknak és szűkebb családjuknak, köztük kiskorú gyermekeik számára (lehet, ők is ügynökök, vagy nem is gyermekek, hanem kistermetű kémek), majd Pestre érkezve, valahol a Ferihegyi kivezető út egyik bokros részén kiugranak az autóból, majd orruk alá álbajuszt ragasztanak, orruk fölé vastag keretes szemüveget tolnak és egy fényképesésre alkalmas, kivágott Népszabadsággal elvegyülnek a Várba tartó turista tömegben, abból az aljas célból, hogy meggyengítsék Európa védelmi képességeit, aláássák a transzatlanti együttműködést. Idézet következik az ominózus fogalmazásból, nehogy bárki azt gondolja, az én fantáziám szabadult el. „Közösségi oldalakra posztolt képek szerint a család az elmúlt években több európai országban is megfordult, az egyik családtag 2016-ban a Budai Várban készült fényképeket töltött fel magáról, szeptember elején pedig a magyar parlament előtt fotózkodott.” Ezt nevezik ám leleplezésnek…

Apró megjegyzés. Erre a tervre már csak azért is szükség volt, mert mint az közismert, Magyarországra úgy már nem jöhetnek, mint a legendás Szilvási-időszakban, amikor egyszerűen besétáltak a magyar szolgálatokhoz és napokig kihallgattak embereket, beleolvastak a dokumentumokba, hogy megtalálják a beépült Fideszt.

Nekem, mint egyszerű, a titkosszolgálatok és a nemzetközi kémjátszmák világában kevéssé járatos lakájpropagandistának viszont feltűnt, hogy a 444 által közreadott listán (hajjaj) szereplő oroszok mindegyike valahogyan az energetikai szektorral áll kapcsolatban. Tehát nem a titkosszolgálattal (persze Oroszországban kb. mindenkinek van szolgálati múltja), hanem az energiaiparral. Velük igen szoros energetikai kapcsolatban állunk, mint az közismert. Paks, gáz, minden.

Mert történelmileg így alakult.

A hülyébbek kedvéért: ez a történelem azon szakasza, amikor a paleo-mezozoikumi aljzatra harmadidőszaki üledékösszlet rakódott. Tudom, hogy Orbánbasi mindenről tehet, de a NER keze ebbe a földtörténeti időszakba még nem tette be a lábát.

Mindenesetre a Direkt36 leleplező fogalmazásából megtudhattuk, hogy az orosz energetikában dolgozó üzletemberek letelepedési kötvényt vásároltak, hogy ne kelljen állandóan vízumot intézni, hanem egyszerűen beléphessenek az Unió területére. A szakma és a morál krémjének ezt a tökegyszerű megfejtést nem sikerült összehoznia. Hogy azért, mert olyan gecibuták, mint két Fekete-Győr András, vagy mert hazugok, azt én nem tudom. Várom a következő leleplezésüket.


  Nyilvánvaló Kapitány

7 hozzászólás

  1. Miért jó az Magyarországnak, hogy orosz oligarchák és titkos ügynökök tömegesen kapják a magyar állampolgárságot? Tényleg elment minden eszünk???

  2. csakafidesz

    Anno az SZU-ban gyanakodva néztek mindenkire aki nem oroszul beszélt.. Hol van ez a hazai dedós kémkeresés az egykori szovjet belügytől? Anno csak azért elvittek egy külföldit, mert térképpel a kezében betévedt valahová ami “szupertitkos” volt, bár ránézésre is tudta mindenki, hogy közönséges villamosremíz.

    • A SZU-ban nem közlekedhettél térképpel, mert lehet, elindultál a szálláshelyedre és külső Szibériában találtad magad. Hamisították a térképeket. Is. Mindenhova csak csoportosan, kísérőkkel közlekedhettél.
      Városból városba. A falvakba nem utazhattál el, mert a Potemkin falut nem a turistáknak tartották fenn,
      hanem a diplomáciai delegációknak.

    • A marhák minden olyan helyre, amit féltettek az ügynököktől, kitették a “fényképezni tilos” táblát.
      Nyilván, hogy tudják, mit érdemes fényképezni. 🙂

  3. Jajj! A leleplezők ügyesebbjei arról kommentelnek, hogy “a villamoson és buszon tömegesen utaznak oroszul beszélő bevándorlók”.
    😀

  4. “Mert történelmileg így alakult. …”
    áááááá sirva röhögtem jók vagytok nagyon 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük