A liberális politológus szerint minden meleg pedofil…


..de nem minden pedofil meleg. Ceglédi Zoltán közíró, elemző, SZDSZ-túlélőnek sikerült kitolnia magából a következőket:

“Most, hogy a Heti Válasz szokás szerint elővezette a kötelező meleggyűlölő irományt, tanuljunk meg egy hasznos aránypárt: a homoszexualitás úgy aránylik a pedofíliához, mint a konzervativizmus a magyar »jobboldalhoz«.”

Bárhogy is nézzük, a konzervativizmus részhalmaza a magyari jobboldalnak. Még ha apró, politikaformálásban némileg jelentéktelen szeglete is a centrális erőtérben meg aktív-fejlesztő állammodellben hívő jobboldalnak. Ha meg CéZé szerint ugyanez a kapcsolat figyelhető meg a meleg-pedo relációban, akkor az LMBQT szervezeteknek fel kell vezetniük a P betűt is a kombináció elejére.

Szomorú, hogy egy állítólag liberális személy Szőnyi Szilárdnál messze aljasabb dolgokat képes állítani homoszexuális embertársainkról… De lényeg, hogy elővettem a rajztáblámat és szemléltető ábrát gyártottam CéZé halmazelméletéhez. (Igen, rondán írok)

ceze00

 

Disclaimer: Nyilván CéZé nem így gondolta, hanem arra próbált utalni, hogy a konzervativizmus mennyire messze áll a kortárs hazai jobboldaltól, még közös metszéspontjuk sincs, vagy legalábbis annyira apró, hogy kiterjedése egybevág egy darab Balázs Zoltánnal. De hát a félreérthető vagy tényleg rosszul megfogalmazott mondatokra rendszeresen hisztériakampányokat építő, nyílt leveleken aláíróként tündöklő  libnyafot nem árt időről-időre emlékeztetni, hogy bizony a fagyi néha képes és visszanyal.

 

Disclaimer2: Az SZDSZ-túlélő nem kódolt zsidózás.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

6 hozzászólás

  1. De szép axiómák .. 🙂 majd igyexem mekktanulni

  2. De szép axiómák .. 🙂 majd igyexem mekktanulni

  3. Tudjuk a hátrányos helyzetűek azért nyomnak ilyen “viccet”,hogy elmúljon a fejük felől(felül) a gyanú

  4. Tudjuk a hátrányos helyzetűek azért nyomnak ilyen “viccet”,hogy elmúljon a fejük felől(felül) a gyanú

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük