A köztünk élő pszichopaták I.


Ha korábban azt a megállapítást tettük, hogy a járvány lecsengése után nem új világrendet fogunk építeni (sem kommunizmust, sem verandán pipázó konzervativizmust nem fogunk bevezetni), hanem a régit igyekszünk helyreállítani, akkor azt most ki kell egészítenünk annyival, hogy a köztünk élő pszichopatákból legalább a válság végre előhozta valódi jellemüket, már tudjuk, mit akarnak. Erre nem árt emlékezni majd békeidőben is! Sorozatunk első részét olvashatják.

Itt van nekünk rögtön a Momentum és Európa üdvöskéje, Donáth Annácska, akivel kapcsolatban – mióta csak üstökösként felbukkant az égbolton – nem tudjuk megoldani azt az egyenletet, hogy ha valaki nem úgy néz ki, mint egy rakás szar, de úgy viselkedik, mint egy rakás szar, akkor az micsoda. E nehéz feladvány megoldásában ő maga sietett most segítségünkre a Facebookon (ahova is kiírta végtelen bölcsességében, hogy Gulyás Gergelynek azonnal le kellene mondania), és nyilvánvalóvá tette, hogy nemcsak egy rakás szar, hanem egy belföldi terroristának is tekinthető pszichopata.

Mert épelméjű ember nem járvány idején akar kormányt buktatni! Előtte akar, utána akar, de közben nem! Ez nem egyrésztek és másrésztek kérdése, hanem így van. 

Szóval ez a pszichopata vázra húzott tündéri külső azért mondatná le Gulyás Gergelyt, mert tényeket ismertetett. A valóság ugyanis, amit Annácskán és a hozzá hasonló pszichopatákon kívül eddig mindenki képes volt felfogni, hogy a koronavírus kizárólag csak az idős emberekre és a valamilyen betegség miatt gyenge immunrendszerű polgártársainkra veszélyes. Ez nem morális kérdés, még kevésbé politikai. Ez van. (Hagyjuk most a ritka kivételeket, mert a kivételek alapján a korosztályunkra a tűzhányó is hasonlóan veszélyes.) Szóval ezt nevezik ténynek, de nincs semmi baj a tényekkel, amennyiben valaki nemcsak emberszabású, hanem ember is. Ugyanis azért állítottuk le az országot és azért próbálunk meg az ajánlásoknak megfelelően viselkedni, mert Annácskákkal és a pszichopatákkal ellentétben mi az időseket és a gyengéket szeretnénk megóvni. Akkor is megóvjuk őket, ha tudjuk, ez a vírus ránk nem veszélyes.

És igen, kedves pszichopaták, adott esetben a saját jólétünk árán is.

Persze vannak, akik ezt tagadják, vagy szeretnék bemesélni másoknak (funkcionáló pszichopaták estében maguknak is, hogy valami indokot keressenek a Taigetosz látványos elutasításához), hogy ez nem így van. Nekik itt egy statisztika, nézegessék csak! És csak nézegessék és nézegessék, de ne szólaljanak meg!


  Nyilvánvaló Kapitány

10 hozzászólás

  1. S ez a statisztika csak arra az esetre érvényes, amikor még kordában tudták tartani a vírust, nem volt ráfertőzés, volt megfelelő elkülönítést, gyógyszer, figyelem a betegekre és gyógyszer.
    De mi van akkor, ha mint a spanyolnáthánál, elfogy vagy csak kivételezetteknek jut még gyógyszer, kidőlnek az orvosok, ápolók, és békeidőre méretezett altató-lélegeztetőgépeken szelektálni kell, hogy ki maradjon életben, és ki szörcsögje halálba segítség nélkül magát.

    A fiatalok egy része, az ilyen baloldalon összecsapódott pszichopata lények persze megnyugodtak, hogy őket nem fenyegeti veszély és pár hét néma rettegés után nem is titkoltan alig várják, hogy megölje a vírus az összes idős embert. Több jut akkor sajátmagukra – gondolják.
    Pedig egy 80 éves aktív nagymama, aki mondjuk orvosként még nyugdíj után is praktizált, ő már kolonc, pusztuljon már végre! Pedig akár élhetne egészséges 20-30 évet is, és csak a hátralévő életében több hasznot hajtana, mint ez az élősködő fiatal nősténypszichopata egész életében képes.
    Az elmúlt 5-6 genderbolond libsiterror év alatt egy hasznos dolog biztosan történt: a mostani liberálfasisztákban felszínre került az eddig társadalomban elrejtőző szar, s megláthattuk végre a pszichopaták valódi arcát. Azokét, akik saját villáikba nem fogadnak be egyetlen szegénymenekültet sem, de másokéra korlátlanul. Akik követelnek intézkedést, de maguk sem anyagi sem fizikai kisujjukat sem mozdítják segítés gyanánt. Akik – mint már annyiszor leírtam – szabályosan és ezt nem képletesen kell érteni, fizikai, nemi élvezetet lelnek mások kínzásában, népek rettegtetésében, sajátkezű és/vagy kiadott parancsú ölésben.
    Ezeknek semmi sem drága, ha arról van szó, hogy másoknak kárt okozva megkapják a maguk gyönyöradagját. Nézzék meg e két pszichopata élvezetét, vagy a Sargentini és társnői boldogságát mikor sikerül normál embereket cukkolni. Ez nem egyszerű győzelmi mosoly, hanem alaposan benedvesedik ilyenkor a bugyijuk (hogy szókimondó legyek).

    Amikor véget ér majd a káosz, az orvostudománynak elő kell vennie, végre megvizsgálni, kimutatni, mely embernek látszó lényekben mitől ered – a születéskor már meglévő – genetikai rendellenesség ez a gyógyíthatatlan pszichózis, a pszichopatizmus.
    Amíg ez ilyen tömegesen fennáll, addig a Sorosmaffia sokkal veszélyesebb mint bármilyen vírus, mert ők maguk a társadalmi vírussejtek.
    Hátha ha nem is gyógyíthatók, de lesz legalább olyan gyógyszer, ami normális módon kezeli bennük az örömérzetet, azt ami nálunk úgy nyilvánul meg, hogy jól érezzük magunkat, ha jót teszünk, és emberek vidámak, boldogok körülöttünk, és nem fordítva, hogy csak mások rettegése vált ki bennük örömérzetet.
    Mindenki jól járna, ha ilyen gyógyszer szedésétől lecsillapulnának és máris megváltozna a világ.

  2. “Szóval ez a … tündéri külső” – nnna de kérem, Szerző úr, ezt szigorúan visszautasítom!
    Még hogy tündéri…, piha!
    Ez a némber sokkal inkább egy fonnyadt, lehasznált, idegrángásos, rikácsoló hangú, pics@szájú szakadt luvnya.
    Ha ez odavetődne a lakatlan szigetre, még Robinson is inkább a kecskéket választaná, mint ezt!
    🙂

  3. Egy pszichopata, egy egész patás párt, a patások pártja, szado-mazochista beütéssel, hogy milyen szerencséje van Orbánnak, iráni az elsö fertözött és nem magyar,..
    Korunkban azonban létezik az NGO-s, kormányzatba történö beleszólás is.
    Pandemia esetében a karantén elleni tiltakozás is; “menekülteknek” nevezettek további felvétele… elosztásuk újra követelése, most a pandemiás megterhelés miatt,..
    Tiszta véletlenül halmozódna ennyi örület, a szerzö által szépnek tartott bestiák képében, például,… nem kell a kísértésnek mindig valami vonzerövel rendelkeznie, hogy hasson?

  4. Apropó pszichoizék.
    A lófausztházi kijelentette,hogy nem támogatja Orbán Viktor és kormánya totális hatalomátvételét.
    Innen üzenem,hogy szereptévesztésben van!
    A Kormányt,MI MAGYAR emberek támogatjuk,és nincs szükségünk egy idióta állati orvos segítségére.

    • Bezzeg, mikor Gyurcsàny – vesztét sejtve, – 2006- ban aljassàgok soràt követte el a békés tömeggel szemben, abban a reményben, hogy egy polgàrhàború kiprovokàlàsàval megmentheti a hatalmàt,- ezek a tetvek hallgattak, mint szar a füben…!

  5. zolatiguszti

    Megjegyzem , az egész világkormányos egymás között keresztül-kasul házasodó banda is sztem örökletes pszichopata, vagy kedves család által benevelt mintától lesz az.

  6. Poroszlai Róbert

    annának: ” IGEN,…. HEGEDŰS ISTVÁN”….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük