A köztünk élő pszichopaták II.


A közveszélyes pszichopatáinkról szóló sorozatunk második részét olvashatják. Ma két újságíró elmekórtani állapotát vizsgáljuk meg közelebbről.

Remélem, a kedves olvasók emlékeznek még arra a beszédhibás, feltűnően kretén HVG-és újságíróra, aki napokon keresztül faggatta a pszichopaták kitartásával az operatív törzs sajtótájékoztatóin az országos tisztifőorvost, hogy azonnal mondja meg neki, hol vannak megbetegedések az országban. Fontos tudni, akkor még „csak” 40-50 igazolt fertőzésünk volt, tehát az alacsony esetszám miatt semmiféle ésszerű statisztikát nem lehetett volna gyártani az adatokból. Neki nem is ezért volt adatokra szüksége, hanem azért, mert szenzációt és pánikot akart. Szerette volna, ha a „fertőzött területekről” az igazolt esetektől mentes területek felé elindul egy országos belső menekülés, és ezzel elérte volna, hogy a vírust hordozó, de tünetmentes emberek elterjesszék ezt a rettenetes kórt. Nyugodtan mondjuk ki, a beszédhibás HVG-és újságíró tömeggyilkosságot szeretett volna elkövetni.

A mai napunk másik pszichopatája a 444 nevű elmegyógyintézet lakója, aki ma képes volt leírni, hogy a tesztekkel lehet megakadályozni a megfertőződést. Azt tudjuk, hogy az egyre látványosabb alkoholizmusát dobrevklárikás sminkkel eltakaró Gyurcsány szeretné ezt a primitív hazugságot elültetni a fülekben, de újságíróként igazi pszichopatának kell lenni ahhoz, hogy kövesse Ferencet ezen az úton. A tesztek jók voltak a járvány korai szakaszában, a kontaktkutatás során, de most, a csoportos megbetegedések idején csak az egészségügyi személyzet felesleges leterhelésére szolgál. Ahelyett, hogy a kórházi ápolásra szoruló betegeket próbálnák életben tartani, felesleges tesztekkel molyolnak a laborban. Nyugodtan mondjuk ki, aki a járvány ezen szakaszában a teszteket erőlteti, az tömeggyilkosságot készül elkövetni.

A 444.hu azt a benyomást kelti, hogy két teszteléstől meggyógyulnak a betegek.

  Nyilvánvaló Kapitány

16 hozzászólás

  1. A szívlapát ezeknek a leghatásosabb gyógyszere!

  2. “Nyugodtan mondjuk ki, a beszédhibás HVG-és újságíró tömeggyilkosságot szeretett volna elkövetni.”

    Hajaj! Hajajaj!
    Majd mindjárt fröcsögve perel.
    Lehet, hogy miatta féltek a többiek, nehogy leköpdösse őket vehemens indulatában?
    Vaccsolt, pösze volt, vagy habzónyáladzott is?

  3. Harácsony mire költötte a a kormánytól az egészségügyre kapott 50 milliárdot?

  4. Szánalmas uszító nyilas/bolsik. Debilek, okoskodnak és ezért még fizetést is kapnak, pedig semmi értékteremtő munkát nem végeznek. Ez a mi hibánk is, mert hagyjuk, hogy a fejünkre nőjenek.

  5. Száll a kakukk fészkére .Én olvastam-Na az ottani főnővér ápolására bíznám ezeket az okoskodó szarházi nyikhajokat.

    • Eredményes lenne!
      A könyv is jó volt, de a filmbeli alakítások közelebb hozták a “ működést”

    • Már megkapták. Mindegyik lobotómiában részesült, anélkül fel se vették volna libsigyökér propagandistának.

  6. A mai (virtuális )sajtótájékoztatóra is beküldte valamelyik bolond ezt a :hol,hányan és milyen neműek kérdést,nem tudnak leszakadni erről,mert szeretnék kinyomozni a fertőzötteket és “riportot ” készítve velük rémtörténeteket közölni.Rémítgetve a hiszékeny olvasóikat,gyalázva a kormányt és a védekezésben résztvevőket.Ja ! a tesztről sem akadtak le. Ilyenkor nagyon sajnálom,hogy szociális gátlásom (jó neveltetésem)van,mert nagyon bele tudnék rúgni az impertinens skriblerbe.Azon csodálkozom,hogy még nem közöltek le egy kitalált riportot,hazudni számukra ugyanis nem bűn,a lehetséges retorziótól félnek talán!!??

  7. A kormány állítsa fel a közigazgatási bíróságokat, statáriális jogkörökkel.

  8. OrangeOrder

    Ez tuti a Tfffótfff Lityike lehetett, aki logopédushoz kevésbé, önképző-Soros-körökre annál inkább járhatott.

    Hogy menjen a kurva anyjába 😀

  9. zolatiguszti

    Karigerit kellene megbaszni most, mert elverte a zsét CT-re lélegeztető gépek helyett…

  10. Kétségtelen hogy a ballib médiamunkások szellemi fogyatékosok. Nézzük a számokat, itt megtaláljuka hozzávetőleges adatokat:
    https://ourworldindata.org/covid-testing

    (amikoa a postot irom)
    Dél-Koreában (amivel ált példálóznak) 316664 tesztet végeztek 8652 fertőzöttet találtak. Azaz egy fertőzöttre jut 316664 / 8652 kb 36 teszt (másképp átlagosan minden 36-37. teszt talál fertőzöttet)
    Magyarországon 3007/85 = 35, azaz minden 35. teszt talál egy fertőzöttet.

    Röviden nemcsak, hogy majdnem megegyezik a szám, de jelen állás szerint nálunk hatékonyabban oldják meg.

    Az eszetlen tesztelésnek van egy mellékhatás-a Közismert, hogy egy bizonyos hatékonysággal működik, ami a fertőzés terjedésének elején rosszabb, az összes hozzáértő ezt mantrázza – gyakorlatilag megnyugtatja azt is aki amúgy már elkapta aki aztán vidáman adja tovább…

  11. IGEN.
    A legnagyobb pusztítást nem is a vírus tudja végezni, hanem az emberekben szunnyadó paranoid gondolkodás. Mert itt úgy kell paranoidnak lenni, hogy közben nem pánikolsz. Tulajdonképpen be kell mutatni az emberiség legszebb arcát, a közösségi gondolkodást. Persze lesznek pánikolók, bárki eljuthat ehhez a fázishoz. Ez a fő baj.

    Tudatosítani kellene, hogy nem annak van óriási költsége, hogy elkapod, hanem annak, hogy továbbadod. Ezt kell mindenáron megakadályozni. Nem magadat kell féltened, hanem a többieket. Mert a többiek száma akár végtelen is lehet. (És mindig lesznek nem nyilvános infók, az idők végezetéig.)

  12. Poroszlai Róbert

    ÍME! a 44444 nevű moslék , már “gyógyít” is…meg mindenhez is ért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük