A Jobbik habzásgátló nyugdíjas tagozata


Szeptember elseje nem csupán a diákoknak volt a kezdet nagy napja, hanem a Jobbiknak is, megalakult ugyanis a párt nyugdíjas, nem-habzószájú tagozata. Bevallottan válaszul a fidesznyik-telefonos hadjáratára. Csitítani a kedélyeket, gátolni a habzást… Negyvenkét fővel, vonagabival, és nagy tervekkel. Pikáns, vagy nem – a Simicska-csicska sajtó a haladó médiával karöltve szépen tálalja azóta is szemükben szeretetet sugárzó, a bevásárló kocsit biztos-, sosem remegő kézzel fogó szépkorúakat tömörítő társaságot.

Habár semmit nem csináltak még, csupán megalakultak, saját bevallásuk szerint azért, mert reagálni kellett a „Fidesz lejárató telefonos kampányára”, a médiában még aznap erősen belehúztak. A szeretet hangján.

„A frissen alakult szervezet célja ajánlásokat megfogalmazni a Jobbik nyugdíj- és idősellátási politikájának folyamatos aktualizálásához, emellett közéleti fórumok és szabadidős programok szervezésével közösségépítő feladatot is el kíván látni.” – hozta aznap teljesen objektíven, az egyébként mindig objektív 24.hu a Jobbik közleményét egy az egyben.

http://24.hu/belfold/2017/09/01/megalakult-a-jobbik-nyugdijas-tagozata/

Majd még aznap a 444.hu, saját magát megszégyenítve, gyakorlatilag Jobbik-lakájmédiává silányulva, minden gúnyolódás nélkül szintén átvette a hírt. Persze, mert lassan egy éve már, hogy a Soros-lapnak nem jut eszébe semmi fikázós poén, ha a Jobbikról van szó. Mindenesetre szerencsés csillagzat alatt születhetett VonaGabi, ha Gyurcsányt-Botkát-Orbánt és mindenkit alázó 444.hu egyedüliként csak őt nem bántja mostanság.

Olvastunk már ilyen hírt a 444.hu? „A mai napon Budapesten mintegy félszáz fővel megalakult a Jobbik Nyugdíjas Tagozata. Az alakulóülésen Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje mondott köszöntő beszédet, amelyet követően a tagok egyhangúlag megválasztották Makai Tibort a szervezet elnökévé.”

https://444.hu/2017/09/01/megalakult-a-jobbik-nyugdijas-tagozata

Sehol egy szopatás, egy beszólás, vagy egy gúnyos geg.

Ja és mielőtt elfelejtenénk! A zászlóbontásról az N1 pártévé mellett egyedüliként a HírTV tudósított. Mivel fontos volt ez a párt életében, így fontos volt a Simicstévének is.

https://jobbik.hu/videoink/megalakult-jobbik-nyugdijas-tagozata

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/nyugdijas-tagozatot-alakitott-a-jobbik-1402632

De azután semmi. Csak a csönd és a szemekben lobogó szeretet… Így tenni kellett valamit, szóltak hát a Lánchíd Rádiónak (Simicska tulajdon szintén), hogy csináljon már egy interjút a tagozat elnökével, Makai Tiborral. Így szeptember ötödikén ismét megalakult a nyugdíjas tagozat a Lánchíd Rádió reggeli hírjárat műsorában. Hogy azután ismét átvegye a sajtó a hírt.

Érdemes belehallgatni egyébként az interjúba! Ilyen alákérdező beszélgetést még egyetlen miniszterelnöknek sem szervezetek egyetlen közszolgálati médiában sem az elmúlt évtizedekben. A riporternő szinte segíti szegény elnök urat és rákérdez olyanokra is, melyeket esetleg elfejtett elmondani.

Imigyen: „ – Nézzünk néhány konkrétumot, ami a nyugdíjasokat illet! A Jobbik továbbra is kitart amellett az elképzelés mellet, hogy negyven év munkaviszony után ne csak a nők, hanem a férfiak is mehessenek nyugdíjba?” Majd a megnyugtató válasz Makaitól: „Így van. Ez továbbra is fennáll és ezt ha kormányra kerülünk be is fogjuk vezetni.” (3.17től)

Amúgy Makai Tibor tűzoltó volt és korán ment nyugdíjba, korkedvezménnyel, negyven év után. Ma is csak 62 éves és régóta nyugdíjas.

A beszélgetés során aztán is többször besegít a kérdező, például mikor azt a kínos kérdést próbálják megoldani együtt, hogy miként fog „bőven beleférni” a költségvetésbe a Jobbik összes ígérete. Mikor az elvándoroltakról szól az elnök úr, a riporterasszony közbeveti „És azt se felejtsük el, hogy most ők jelentős pénzt visszautalnak ebbe az országba…” (6.34). No igen, ne felejtse el nem-habzószájú elnök úr!

És utána, ha már Makai elfelejtette a Jobbik csodafegyverét is, akkor a rádiós kollegina megoldja és megkérdi: „- Egyébként a magasabb béreket a béruniótól várják?” És: „- Hosszútávon mindenképpen…” – érkezik a frappáns és nagyon meglepő válasz… (6.43)

És így tovább. Hallgatni is fájdalmas.

https://jobbik.hu/videoink/megalakult-jobbik-nyugdijas-tagozata-0

Egyébként maga Makai Tibor ősjobbikos. A 18. kerületben önkormányzati képviselő és ő lesz az országgyűlési képviselőjelölt ismét a körzetben. A bemutatkozó oldalán a következőképpen fogalmaz:

„A magyar Szentkorona tan és a történeti alkotmányunk jogfolytonosságának helyreállításával újra építeni a szakrális, független, erős Magyarországot. E zseniális, a világon egyedülálló államszervező elv és gyakorlat teremtheti meg hazánkban a valódi közhatalmat, önkormányzatiságot. ez védheti meg hazánkat a rátörő belső és külső rabló sáskahadtól! Minden rajtunk múlik, a gyermekeink jövője is és egyáltalán a puszta létünk. Adjon az Isten szebb jövőt!”

http://www.jobbik18.hu/elnokseg/makai-tibor-elnok-helyettes/index.html

Azaz érdemes lesz nézni, mikor frissül az életrajza, a néppártosodás nevében!


  Boris Vian

3 hozzászólás

  1. Olyanok vagytok! 😀 hat nem hisztek a csillogo szemu Makrai elvtarsnak? Az mar tiszteletre melto hogy rohoges nelkul tud eszelni a beruniorol!!! 😀

  2. Xanax József

    Jók ezek a képek Makairól. Lehetne párat photoshoppolni is. Tibor bohócruhában, medvejelmezben satöbbi. Csak hogy a sokoldalúságáról mindenki megbizonyosodhasson.

  3. Etek után jöhetnek a nyugdíjas munkásőrök, mint habzásgátlók???????????!!!!!!!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük