Kunhalmi vihogás nélkül is tud hazudni

Ágica hétfőn megint meglepett minket. Ezúttal nem vihogta el magát a nyilvánvalóan blőd állítások felmondása közepette reggel a Kossuth Rádióban, amikor megvédte Karácsony „mi a faszért vállaltam el” Gergőt, illetve a Solymári időközin elbukott összefogás ballib-jobblik stratégiáját. Úgy tűnik, hogy hajnalban elfelejtette meginni a vihogtató varázsteácskáját.

A szocik visszatértek a lakáj közmédiába. Molnár Gyula kínosan magyarázza a káoszt az M1-en, a „szocik szép arca” pedig nem oly szép hangját is adja a Kossuth Rádióban. (Voltaképp ők se nagyon tudják már kínjukban, hogy mi lenne a jó stratégia…)

Az interjú során – ami a hétvégi programalkotó nagygyűlés és Karigeri bemutatásáról szólt –  Kunhalmi hadarta is a kötelezőt, akár a nyugati-vác között zónázó járat meg sem állt a „közbenső állomásokon”. Elmondta, hogy Karácsony Gergő alkalmas és persze politika stresszel jár polginak lenni, azért mondta csak azt, hogy „mi a faszért” vállaltam el az egészet, meg hogy a személye áll a legközelebb a szocik programjához (?). És válságban az egészségügy, az oktatás, magasabb bérek kellenek, no meg az összefogás, közös lista és így tovább haladva végig az évek óta nem működő kommunikációs paneleken.

És nem röhögte el magát – ezúttal!

Majd meglepően így fogalmazott: „Akár mikor volt is az MSZP kormányon, soha, de soha nem fordítottuk szembe a magyar államot az emberekkel…” A Fidesz pedig ezt csinálja. „És ezért szomorú az én szociáldemokrata baloldali lelkem.”

És nem vihogott ekkora hülyeségen sem. Kibírta. Pedig ott van például a 2006-os rendőrterror, vagy a határon túli magyarok elleni gyűlöletkampány – ezeken úgy látszik könnyed sasszéval átugrik Kunhalmi „szociáldemokrata lelke” – amely kifejezés megérne még egy másik misét. Mindamellett, ha ő nem is, de a hallgatók egy része biztos röhögőgörcsöt kapott… vagy dührohamot.

És mikor a riporter végre szóhoz, illetve kérdéshez jutott és jogosan arról érdeklődött, hogy mi a garancia arra, hogy a szocialisták segíteni fogják a szegényeket, hisz éppen a baloldali kormányok voltak azok, akik megszorításokat eszközöltek az elmúlt évtizedekben, jött is a Hollószínházba illő válasz:

„Nem a baloldali pénzügyminiszterek voltak azok, akik elvettek egy csomó mindent, hanem többek közt az a világgazdasági válság, amely sajnos nem csak a mi erőfeszítéseinket, kormányon tett erőfeszítéseinket (….)  ette meg.”

Végül pedig a legnagyobb hülyeség a végére maradt.

A riporter rákérdezett a hétvégén tartott solymári önkormányzati időközi választási kudarcra, ahol hiába fogott össze nyolc ballib ellenzéki törpepárt, a Fidesz agyonverte a közös jelöltet.

Erre jött a hét bölcsessége:

„A solymárit megnyerte (a Fidesz – szerk.) egy olyan fideszes-körzetben, ami nem tipikus körzet, mert ott szinte csak Fideszesek vannak. (sic!) Ahhoz képest negyven százalékot összeszedni, hát amikor reggel megláttam az eredményeket – mert sajnos este már elaludtam, fáradt voltam – de amikor megláttam, mondom, hogy te jó Isten, hát itt az az összes billegő körzetet meg fogjuk nyerni…”

Tehát Kunhalmi logikája szerint az a tény, hogy hiába fogott össze az összes ballib ellenzéki párt, hiába nem állított ezúttal sem jelöltet a Jobbik, mégis a fideszeses jelölt nyert a solymári időközin azt bizonyítja, hogy az összes billegő körzetet meg fogják nyerni – miközben megjegyzem még összefogás sincs másutt – hát igencsak a formális logika megcsúfolása.

Vagy inkább nettó hülyeség. És Kunhalmi végigbírta nevetés nélkül… Mi viszont nem!

Facebook hozzászólások

  Boris Vian

Boris Vian

9 hozzászólás

 1. Avatar

  Nem is értem, hogy ennek butuska libának eddig miért is nem merült fel a neve a miniszterelnök jelöltként?
  Nő is, egy bizonyos emberi faj tipikus képviselője. Hogy nem okos?
  Miért az eddigi jelöltek azok voltak?☺

  • Avatar

   Ha okos lenne nem választották volna meg az emeszpé vezetőségébe. Oda csak félnótások valók.

 2. Avatar

  Balliberális MSZP-S ,SZDSZ-ES Gyurcsánybandáddal együtt te is hazudtad Kunhalmi 2007-ben ,hogy Magyarországot nem fogja érinteni a gazdasági világválság.Politikai féregként hazudsz mindig.

 3. Avatar
  i hate juice

  Reggel munkába menet én is hallottam ezt a bukósisak fejű szopadék hazug kurvát. Ez komolyan elhiszi amit mondott? vagy azt hiszi hogy van aki elhiszi?
  Hazudnak reggel délbe este. Szarnak ők a szavazóikra. Egy a lényeg hogy a mocskos zsidó soros neki tetszőt halljo. Baszódjanak meg egytől egyig a szavazóikkal együtt. HAZAÁRULÓ AZ ÖSSZES. KÖTELET NEKIK.

 4. Avatar

  Teljesen mindegy,hogy mit mond.Úgy is az utolsókat rúgják.

 5. Avatar

  “a hallgatók egy része biztos röhögőgörcsöt kapott… vagy dührohamot.”
  Sajnos nem tudom meghallgatni amikor balfék oldali riportalany van a Kossuth-on,mert valamelyik énem MINDIG átkapcsol a horvát rádióra,ott ugyanis bármekkora hülyeséget mondanak,nem értem,sőt időnként HALLGATHATÓ zenét is adnak,NEM A MAI LEGFRISSEBB szarokból….

 6. Avatar
  Megfigyelő

  Telitalálat volt, hogy “Kunhalmitól vagy röhögőgörcsöt, vagy dührohamot lehet kapni”.
  Mindkettő szélsőségesen előfordult a családunkban!
  Gratulálok az elemzőnek!

 7. Avatar

  Ezt a Kunhalmit még Havashenrik sem találta fogdosásra érdemesnek. Sem műfaszt, sem valódik nem akart adni neki.

 8. Avatar

  De most mééér vagytok ilyenek, amikor egy Domokos Lászlóról (fideszes képviselőjelölt volt) röhögés nélkül kijelentették ÁSZ-ék, hogy ő a mindentől független (muhaha) ÁSZ-elnök, szék nem maradt szárazon 🙂 Na most akkor egy kis IQ bajnok nyuszilánynak felróni egy kis vihogást … 😀 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük