A HVG egy intoleráns, fasiszta kígyófészek – állítja Gombperec, a hídlakó, a HVG tudományos lütyőkapitánya


Nem mi állítjuk ezt, hanem a rideg valóság, maga a tudomány. Mert akinek birtokában van a szűk marokkal mért, belvárosban ültetett tudás, az könnyedén átlát a szitán: mindenki az, aminek az ellenkezőjét állítja magáról. Ha valaki dühösen rángatja az illiberalizmus kerítését (vö. lebontaná), az illiberális. Csak tagadnak, elhazudják a valóságot – néha maguknak is füllentenek. Ezek alapján, ha maradunk a szigorúan vett tudományosság talapzatán, akkor a HVG szerkesztősége tulajdonképpen nem más, mint szánalmasan kompenzálni igyekvő bunkó nácik gyűldéje.

Történt, hogy Gomperec, a hidegló, az SZDSZ egykori vas- és ifjúgárdistája elővette a szegény ember dialektikáját és fogalmazást sziszegett a HVG című nemzetiszocialista kiadvány jobb sorsra érdemes pixeleire, nyilván még a vasárnapi sajnálatos események hatása alatt. Az írásműben elismétli azt a rendkívül primitív – általa tudományosnak tartott – módszertant, amely szerint sosem zörög véletlenül a haraszt.

Tehát és összefoglalva: akinek nem tetszik a Pride, az egy buzi!

Gombperec, a hídlakó azt a rendkívül forradalmi és roppant eredeti tételt fogalmazza meg, hogy akinek nem tetszik a Pride, az látens homár. Ez a logika pont ugyanolyan sziklaszilárd alapokon áll, mint a libsizmus híveinek összes tézise, hiszen nyilvánvaló, hogy aki undorral fordul el a kapros tökfőzeléktől mások előtt, az otthon, titokban kétpofára zabálja azt. Valószínűleg ezt nevezik négy fal közötti tökfözelék paradigmának a piros, szív alakú ágy szélén ülve hazánk legtudósabb kobakjai.

Szóval akinek nem tetszik a Pride, és ennek képes hangot is adni, az egy buzi! Méghozzá egy jókora buzi. Egy hatalmas, szőrös, gumibugyis, szopóálarcos buzi. Ráadásul látens buzi, aminek magyar megfelelője a lappangó buzi. A lappangó buzi meg az, amelyik imádja a faszt, de úgy tagadja meg önmagától, ahogy leszbikusok (morodoskodó nörfik – a szerk.) a női bájt .

Ezek szerint a vasárnapi, mindenféle mozgóképes anyagokon látott fennforgásokat úgy lehet elmesélni, hogy ott lappangott a buzija a kordon másik oldalán, és azért üvöltött, mert faszt követelt. 

A tudomány az tudomány, menjünk végig, milyen lehetőségeket tár fel előttünk e évezredek bölcsessége során kiérlelt tudományos tan!

  • Elsősorban meg kell állapítanunk, hogy a HVG egy intoleráns, fasiszta kígyófészek, mert toleránsnak, antifasisztának és embernek hazudják magukat. – Magára valamit adó demokrata többet a kezébe ne vegye ezt a mérget!
  • A földtányér azért melegszik, mert éppen lehűl. – Ne is foglalkozzunk vele, nevessük ki Greta Thunberget meg a többi, pont az ellenkezőjét sikonygató idiótát!
  • Steinter Kristóf azért vegán, mert imádja a húst (akinek áthallásai támadtak, az buzi – a szerk.), és gyűlöli a zöldségeket. – Ezentúl kizárólag Németh Szilárd fúziós pacalját fogyaszthatja!
  • Pol Pot szerette az értelmiséget és a szemüvegeseket. – Érdemes volna elgondolkodni a Magyar Tudományos Akadémia átnevezésén!
  • És még számtalan ilyen, a fentiekhez hasonló ellentétpárt lehet teljesen értelmetlenül egybevágónak tekinteni…

***

A bugyuta módszertantól eltekintve Gombperec higaldó egy teljesen elmebajos radikáljobbos nézet inverzét fogalmazza meg, ami attól, hogy pont az ellenkezője, jobb nem lesz. A fundamentalizmus egyes irányzatai szerint ugyanis bárhol jó, ahol nincs Pride – így lesz mintaország a jelmezbálosat játszó elmebetegek által irányított Irán, vagy bármelyik csontra szegényedett posztszovjet szarfészek, ahol valójában nem jó élni, viszont nincs buzifelvonulás, tehát mégis jó hely. Gombperec szerint viszont csak azok az országok élhetőek, ahol van Pride. Vagyis mindkét szekta számára a Pride léte vagy nemléte lesz egyedül a szabad, élhető országok indikátora.

Ennyire ostoba, primitív tételt megfogalmazni csak valódi szektások tudnak. 

Akik nem a tudományos libsizmusban végezték az alapképzést, és rendelkeznek a józan ész képességével – aminek elpusztítására esküdött fel a tudományos libsizmus –, azok tudják, hogy önmagában a buzimenet jelenléte vagy hiánya nem jelent végső szót egy ország jó-rossz mivoltáról. Ahogy egy random település minőségéről sem árul el semmit, hogy tartanak-e nyaranként szintetizátoros falunapot.

Gombperec hidegló szerint a szexuális irányultság nem eltéríthető, ezért nyugodtan lehet hatéveseknek tüllszoknyás szőrös valagakat mutogatni. A probléma ezzel csak az, hogy az ezt alátámasztani hivatott tézist nem sikerült tudományosan igazolni, így még feltételezés szintjén is ingatag lábakon áll. A haladó tábor vért izzad évtizedek óta, hogy megtalálja a “buzi gént”, ami végre bizonyítaná, hogy akik kevésbé elfogadóak, azok ugyanolyan bigottak, mint akik a négereket meg a zsidókat utálják: azaz, olyasmiért gyűlölködnek, amiről a gyűlölködés tárgya nem tehet. Csakhogy ezt az átkozott gént sehogy sem voltak képesek megtalálni, szokásos libsi hipotézis volt, amelynek elfogadása igazolás hiányában a libsik által amúgy megvetett vakhittől függ. A valódi tudomány annyit tud mondani pillanatnyilag a témáról, hogy létezhet hajlam, de mindenképpen szerepe van a kialakulásban a neveltetésnek és az egyéni élet történéseinek.

Viszonylag kevés emberről lehet megmondani egy hónaposan, hogy buzi, ez általában jóval később válik nyilvánvalóvá. Habár érdekes fordulatoknak lehetnénk szemtanúi, amikor az amerikai demokraták hirtelen a legelkötelezettebb pro life pártivá válnának, miután hírül vennék, hogy egy alabamai pár azért szeretné abortálni a kis sejtcsomót, mert az előzetes vizsgálatok buzi gént mutattak ki. 🙂

A józan ész meg azt mondja, hogy az ifjú padavan ráér közvetlenül jedivé érése előtt értesülni arról, hogy a tüllszoknyás szőrös valagak mivel foglalják le magukat, ugyanis a gyerekek köztudottan szeretnek mindenféle furcsa szokást felvenni, amivel találkoznak. (Ennek van előnye is, nem véletlenül tanulja meg mindenki könnyebben a nyelveket gyerekkorában.) 

Tehát meg lehet mutatni a hatéves gyereknek a tüllszoknyásokon túl a fekete mágiát, a rituális gyilkosságokat, a baltás házi mészárlást és minden hasonlót, csak nem feltétlenül tanácsos.

Még akkor sem, ha Gombperec nem csak egy hideg ló, hanem egy intoleráns, fasiszta kígyó is!


  Prof. Ford Fairlane

13 hozzászólás

  1. Rejto Jenot kell (ujra) olvassak delutan…

  2. “szánalmasan kompenzálni igyekvő bunkó nácik gyűldéje.”

    AZ.
    Az 1919-esek beléptek a nyilas pártba. A nyilasok 1945 után beléptek a kommunista pártba és az AVH-ba-
    onnan az SZDSZ-be.
    Aztán összefogtak a belpesti újprolik a kis unokatestvérkéjükkel, az újnyilas munkásőr Jobbikkal,
    s a szökött jobbikos Mi Hazaárulók Mozgalommal.

  3. Végül is kár volt ennyi karaktert rájuk pazarolni.
    Ki kell tiltani a hazánkból ezt a gendermutáns, családellenes, pedofíliát reklámozó, az Alkotmánnyal és a Btk. számos törvényével szembemenetelő terrorista őrjöngést.
    Ennyi.

  4. Zuzu Petals

    Gombpercz mindössze annyit állított, hogy csak azok mennek ki a Pride-ra, akiket érint az önelfogadás mint probléma. Ennyire betalált a cikk, Ford? Eszem-faxom megáll! D:

  5. Analógiás logika.
    1. Ha ellene mondasz a buziságnak, akkor látens buzi vagy.
    2. Ha egy országban nincs pride, akkor az az ország az összes többi szempontból is rossz ország.
    Az analógiás logika alaptétele: Tetszőleges dologban benne van az ellenkezője is és nincs stabilitás csak rezgés a két véglet között. Ezért igaz az 1.
    Az analógiás logika második alaptétele: Hasonló a hasonlóhoz. Azaz a jódolgok egy csomóban a rossz dolgok is egy csomóban vannak. Ezért igaz a 2.

    CSAK AZ A BÖKKENŐ, HOGY AZ ANALÓGIÁS LOGIKA UGYAN SOKSZOR VEZÉRFONÁL, DE NEM LEHET SEMMILYEN ÁLTALÁNOS ÉRVÉNYESSÉGET TULAJDONÍTANI NEKI. SŐT! AZ ANALÓGIÁS LOGIKÁBAN NINCS EGYETLEN MATEMATIKAI LOGIKAI MŰVELET SEM! (Azaz értelmes szöveg.)

  6. HVG- Hijába Volnák Gecik?

  7. Még ha csak a tüllszoknyát mutogatnák.

    https://www.youtube.com/watch?v=4sPj8HhbwHs

    Riadjon meg mindenki aki látja, a nemi semlegesség ( mapa- raised without gender) jegyében konkrétan a gyermekek veszélyeztetése zajlik.

    Európa nyugati fele megérett a pusztulásra.

  8. Benedek Károly

    “gondoljunk csak a székely humorra, amely analóg a zsidó humorral. ”

    Hogy lehet valaki ekkora barom, mint ez a Jankovich?!
    A székely humor nem gyűlölködő. A székely humor szellemesen, önirónikusan bölcs.
    A zsidó ” humor” gyilkos gúny, öncélúan a legalantasabb, övön aluli.
    Ba, ez a baj, hogy még mindig ezek a mi “magyarjaink”., akik ekkora marhaságokat mondanak.

  9. Azt már csak a vének tudják, hogy volt idő, mikor a HVG még veretes, komoly újságírókat összefogó lap volt.

  10. vizesnyolcas

    Mert a földhözragadt agyatokkal nem vagytok képesek felfogni a helyes világszemléletet.

    A buzisághoz nem kell buzigén. Azért nem kell, mert eredetileg normálisan mindenki buzinak születik. Csak később mindenféle természetellenes deformáló hatások csinálnak egyesekből heterót.

    Na már most, ha eredetileg mindenki buzinak születik, akkor a heterók értelemszerűen látens buzik. Ilyen egyszerű. Mit nem lehet ezen érteni?

    Nem értitek, hogy akkor miért a deviánsak (azaz a heterók) vannak többségben, miért nem a normálisak? – Azért, mert a normálisak nem tudnak szaporodni. Teljesen logikus, hogy a szaporodni képes deviánsok így mindig többen lesznek. Világos, nem?

  11. buzi-e fagy

    ……nagyon ott van az írás…hatalmas respect… nevetünk, de sírnunk kellene

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük