A nap hülyéje: Seres László


Nem csalás, nem ámítás: ez ugyanaz a Seres László, aki eddig minden nap Izraellel kelt és feküdt, és már akkor is drónokat küldene a gázai övezetbe, ha éppen megszületik egy palesztin kisgyerek. Ebből is látszik, hogy lehet annyira utálni a Zorbánt, hogy az ember a saját – amúgy eléggé egybites – ideológiáját is feladja. Így lesz a globális „iszlámfasizmustól” rettegő Seres Laciból a szögesdrót által megsértett pastuk miatt aggódó vérzőszívű szociállovag.

Na, ezt a bravúrt figyeljük: „Hogy IS által átdobott terroristák is lehetnek a mostani menekültek között? Simán lehet. Ez azonban nemzetbiztonsági kérdés, és aggódnunk akkor kell, ha a nemzetbiztonság terén nincs normális együttműködés Európában (ez valóban állami feladat).” – írja Seres.

Az a Seres, aki annak idején támogatta, hogy a nemzetközi iszlamista terrorizmus elleni megelőző csapásként fossá kell bombázni az egész Közel-Keletet. Most meg európailag, nemzetbiztonságilag együttműködve frankó módon megoldható a történet, nincs itt semmi látnivaló. Külön jó, hogy említi a Helsinki Bizottság roppantmód találó párhuzamát a Sziget fesztiválról, hiszen az idelátogató nyugat-európai ifjúság minden bizonnyal ugyanazon feltételekkel érkezik és száll meg itt, mint a bevándorlók. Továbbá az is közös bennük, hogy az orruk a két szemük között található. Ha a magyar határt lépik át, ott már nem lehetnek megbúvó terrorista sejtek, melyek ellen legalább két országot kellett az utóbbi évtizedben szarrá bombázni.

Ez a beszéd, Laci, csak így tovább! Messze még a földszint.


  Prof. Ford Fairlane

6 hozzászólás

  1. Ronggyá röhögtem magam……humorból jeles!

  2. Ronggyá röhögtem magam……humorból jeles!

  3. fesztivalt emlegette? wow na az tenyleg luftrugas! Egy ilyen fesztivalra be- es ki- aztan tenyleg kordonok kozt lehet menni a biztonsagi emberek alapstilusahoz kepest meg a rendor az a Mikulasbacsi hehe. Ezt tobben fel is hoztak kulfoldi cikkek alatti kommntekben hozzateve napokig kell takatitani a fesztivalozok utan szal van elkepzelesuk milyen egy effele vadkemping Magyarorszagon.

  4. fesztivalt emlegette? wow na az tenyleg luftrugas! Egy ilyen fesztivalra be- es ki- aztan tenyleg kordonok kozt lehet menni a biztonsagi emberek alapstilusahoz kepest meg a rendor az a Mikulasbacsi hehe. Ezt tobben fel is hoztak kulfoldi cikkek alatti kommntekben hozzateve napokig kell takatitani a fesztivalozok utan szal van elkepzelesuk milyen egy effele vadkemping Magyarorszagon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük