A balliberális világvége-szekta vs. Európa


„Magyarország, a parlament nem segített nekünk. Mi Bécsbe megyünk. Mi most történelmet csinálunk!” – mondta egy bevándorló a kamerának. Hogy ezt a történelmet tulajdonképpen kik is írják, az most egyelőre nem eldöntött, ahogy az sem, hogy történelmet írnak-e vagy Blikkre kívánkozó megható történeteket. De írják.

Miért Rigó

Írják először is a bevándorlók, akik Törökországot, mint biztonságos befogadó országot elhagyva Európába tartanak. Az európaiak ezzel párhuzamosan szintén tartanak valahova, egyrészt a szélsőségesedés felé, másrészt annak a felismerésnek az irányába, hogy kár volt a zsidó-keresztény értékeket felcserélni a közelről meg nem határozott „modernitásra” és a pillanatnyi gazdasági előnyökre, amiből éppen úgy a magállamok részesülnek főként, mint a modernitás hitének bevezetése előtt.

(Remélhetőleg azért utóbbiak maradnak többségben.)

És persze írják ezt a történelmet média vérszívói is. Azok a jelentéktelen, de érdemtelenül is nagy publicitáshoz jutó entitások, akik az utolsó bőrt is képesek lehúzni a tolerancia csontvázzá aszott testéről, a hírversenyt megdöbbentő hazugságok versenyévé degradáló szarháziak.

Isten hozta a bevándorlókat Európában. A keresztény Isten…

Elképesztő, milyen gusztustalan médiajátszmát folytat a balliberális európai média, köztük a Pulitzer emlékéremre hajtó Földes Andriskával, aki teljesen beleszerelmesedett önmaga menekültügyi missziót végző változatába és már egészen Törökországig hatolt, hogy ott biztasson boldog-boldogtalant az átvándorlásra, egyúttal minket a befogadásukra.

Eközben, mármint a média – nem Földes Andriska – elnézi önmagának, hogy tények helyett csak véleményeket oszt meg, de mindenek felett mindent elnéz a nagy Németországnak. Ha valami ott történik, akkor szemérmesen eltakarják a szemüket egy belülről farkasfogú Orbánt ábrázoló szemfedővel.

Most, hogy a Magyarország számára a nemlétező álprobléma tízezrei germán földekre léptek, hirtelen arról beszél a német alkancellár, miért nem teremtünk emberhez méltó feltételeket, hiszen azért nem akarnak nálunk maradni a bevándorlók, mert itt nyomor fogadja őket”. A szírek meg egyenesen arról nyilatkoztak, hogy a „magyar rendőrök rosszabbak az ISIS-nél”. Egy hete még a “Németország akkora jófej, hogy mindenkit befogad”-szlogen járta, amiért is a ballib média meg is simizte a Merkel néni fejét.

Most új szelek fújnak, de Magyarország mindenképpen mindent rosszul csinál.

Ennek a ballib médiajátszmának a kulcsa elsősorban Németország, aki igyekszik túlvállalni magát azon liberális előírások ügyében, de inkább azok hangoztatása terén, amelyeket ma hajlamosak azonosítani az európai erkölcsökkel.  Németország azt próbálja reprezentálni, hogy Európa erős, független, befogadó és toleráns, ahogyan azt elvárják tőle.

De mégis kik várják ezt el? Esetleg Európa polgárai?

Dehogy, azok le vannak szarva. Ők pusztán a hülye demokrácia kellékei, akikre 4 évente szükség van, aztán a pacsizások, kampányölelések, cukorosztogatások után mehetnek vissza a véleményükkel oda, ahonnan jöttek.

Elsősorban a piac várja el ezt a viselkedést, mert ha kiderülne, hogy az Unió megroggyant a gazdasági válságban, nem tudja kezelni a görög válságot, akkor Görögországnak ki kellene lépni az Eurózónából. És azután jönne a gazdasági özönvíz. Felértékelődne az euró, és azzal csak Amerika járna jól, a németek egymásnak adogathatnák el az autókat, mint ahogyan Bokros Lala képzelte a biztosítási bizniszt, mikor kirúgta a tanári kar felét. Védjük tehát a mundért, a szent eurót, hogy gazdag maradjon Európa gazdag része, a többi meg a frontállam, a toloncállam, a lerakatállam vagy a tanösvényállam között találhat magának megfelelő elfoglaltságot.

Persze az sem elhanyagolható, mivel teljes egészében azonosítható magával az EU-val, elsősorban a gazdasági érdekek érvényesítése terén,- Németország az, aki az egész problémát generálta. Ő tartja sakkban Európát az euróval, a Világbankkal, a német iparral és a török vendégmunkásokat is ő importálta elsőnek.

Erre a törökök szomszédjai és azok szomszédjai is kedvet kaptak a német életszínvonalhoz. 

A német média tudatosan és erőszakosan fojtja el belső problémáit, ha azok a hivatalos országimidzsbe nem férnek bele.  Számtalan sajtóhír szól arról, hogy a migránsok összeverekedtek a menekülttáborokban, bandákba verődve megkéselték egymást, vagy csak vascsövekkel ugrottak egymásnak. Képek viszont nincsenek fent az interneten. Mintha nem is történt volna semmi. Ha nálunk egy idióta agresszív arab a sínekre rántja a feleségét és a kisgyermekét, majd rájuk fekszik, arról például rögtön van fotó, persze olyan beállításban, mintha a rendőrök lökték volna oda őket. A vonaton hisztériázó bevándorlókat is úgy sikerült lekapni, mintha szögesdrót mögé lettek volna zárva, miközben éhezünk feliratú kartonokat tartanak. A gyerekektől elvett ételtől, palackosvíz-dobálásról nem sikerült fényképet csinálni.

A németeknél csak arról vannak felvételek, ahogy a buta szélsőségesek parádéznak a migránsok ellen a köztereken.

A hivatalos Németországban ugyanis nincs migránsprobléma, csak és kizárólag a szélsőségesekkel van probléma. És hasonló a helyzet minden elliberálisodott nyugati országban. A svédek jó, hogy nem saját nőiket vádolják meg kihívó viselkedéssel, nehogy aztán bevándorlókra egy rossz szót is kelljen szólni. Franciaország sem bír el a külterületi migránsokkal, ahol már saját törvények uralkodnak, de erről nem beszélnek. A hivatalos fejlettnyugatnak nincsenek problémái, ezért nevelgethetik a nyomorult, visszamaradott, fasiszta Magyarországot.

A franciák – csatlakozva a német gazdájuk kampányához – megalázó kioktatásban részesítették hazánkat. (Mintha a burgerlandi paraszt földalapú támogatása azon múlna, hogy tudnak-e egy ritmusban gyűlölködni a germánokkal…) Egy olyan tömeggyilkosság miatt, amelynek nem voltak magyar elkövetői. Annyi közünk volt a dologhoz, hogy a teherautót itt regisztrálták.

A stupid osztrák liberálisok ennél is tovább mentek, mert ők már egyenesen kimentették volna Magyarországról a bevándorlókat a kamionos eset után. Levonták a következtetést. Pedig az osztrák állam is figyelmeztette őket, hogy ha autóval szállítanak bevándorlókat, az embercsempészet, ami meg bűncselekmény. Érdekes lenne tudni, vajon mennyi migránst is gondoltak elszállítani, amikor párezer bevándorló után Ausztria bezárta a kapukat, és a Schulz-hoz hasonlóan iskolázatlan és primitív miniszterelnökük rögtön a magyar kollégáját kezdte hibáztatni, miszerint „hazudott a bevándorlók számáról”.

Elcseszett egy képmutató banda ez az osztrák, jó hogy a visegrádi országok közé nem kerültek be.

Újabb húzás volt, hogy az Európai Zöldek (nem meglepő módon német származású vezetői) és Jávorbence (akinek viszont párosujjú patások voltak a felmenői) megjelentek a Keletinél, és jól szemrevételezték a magyar helyzetet, ezután kijelentették, hogy Orbán szakított az európai értékekkel, szégyen, ami itt folyik. Kisvártatva, délután 1 óra körül meg is indult a menet, gyalog.

Mert kellett valami nagy exodust generáljanak egy domesztikált közegben, jól lejáratva a magyarokat, akik hagyják, hogy a rongyos menet végigbukdácsoljon a fővároson, a EU pénzén felújított utakon.

Na, ilyen Magyarország. Valahonnan még merkeles plakátokat is szereztek ezek a bevándorlók, bőszen mutogatva a kameráknak, hogy személy szerint ezt a hölgyet, Európa Királynőjét szeretnék fölkeresni. Ő az, akitől korábban idehaza is sokan remélték, hogy megmenti őket Putyintól. Bár ők végül maradtak, Angela nem vitte el őket magával, csak az orosz-magyar-balkáni kisállamok gázüzletét nyúlta le elegánsan.

Már csak a Jávorbencét kellene megkérdezni, hogy közpénzen nyomtatta -e a merkeles plakátokat, valamint hogy a rongyosmenet ötlete magyar vagy internacionalista szervezkedés volt -e.

Merthogy ezt megrendezték, az biztos.

A CNN is arra harapott rá, ahogy Gyurcsány Ferenc az Apró-villából bejelentkezett szkájpon. Mert ő currys csirkét főz a menekülteknek (van szakácskönyve is – termékelhelyezés done), és hogy Klára asszonnyal hogyan törnek ki sírásban a meghatottságtól félóránként. És hogy mennyi vizet kell meginniuk, hogy a sírás miatt ki ne száradjanak. Jellemző, hogy a CNN nem kivonul és kérdez, ahogy egy újságírónak illenék. Az állítólagos külpolitikai nőguru a kényelmes hightech stúdióból beszélget egy magyar milliárdossal a kertjében. Még jó hogy egy üveg bort meg nem pattintottak, ki-ki a maga oldalán, hogy jól elbúsongjanak az orbáni fasizmus rettenete fölött. Persze, ha idejönnek, abban sincs köszönet. Tegnap úgy mutogatták a CNN-en a kukoricaföldes szaladgálást, mintha a magyar rendőrök éles lőfegyverrel vadásztak volna a bevándorlókra és hullahegyeket hagynának maguk után minden nap.

Ehhez képest Magyarországnak egyetlen lehetősége marad. Összefogni a visegrádi négyekkel, ott maradt még valami abból az Európból, ahova annyira igyekeztünk a rendszerváltozás óta.

Ausztria – a sógor, a példa, a bezzeg – örökre lejáratta magát, felejtsük is el. Nélküle kell egy mindennél összetartóbb közösséggé kovácsolni magunkat. Szlovákokkal, csehekkel, lengyelekkel. Erős gazdasági, kulturális és területi egységgé Közép-Európát, amely Európa gazdagabb, ámde hülyébbik fele ellen feszül. Emellett egyetlen darab arabnak állampolgárságot nem adni felsőfokú magyar nyelvvizsga nélkül.

Félő, hogy Orbán, a kezdeti keménykedés után végül nem lesz elég tökös. Próbáltunk már keménykedni a románokkal, a szerbekkel, a szlovákokkal, az ukránokkal a magyar kisebbség érdekében, aztán nem lett belőle semmi. Meg az ügynöktörvényből sem. De remélhetőleg ebben a kérdésben kitartó lesz, és nem enged a kvótakényszernek. Nem akarunk annyi bevándorlót, hogy a saját népességünket lábjegyzetté silányítsák. Nem akarunk mecseteket.

Menekülttáborok legyenek!

Kijöhet, aki teljesít, és aki hasznossá tudja tenni magát. A többi meg vár, aztán hazamegy, ha csillapodik a helyzet. Ez nem nácizmus. Nem akar senki fegyverrel a migránsoknak rontani, senki nem akarja visszaküldeni őket az Iszlám Állam fennhatósága alá.

De a letelepedésről úgy tárgyalunk, mint egy munkafelvételin. A hazai munkaerőpiaci elvárások és „a cég filozófiájának elfogadása” mentén.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

8 hozzászólás

  1. Ez a mi hazánk

    Azt is elfelejtette a tróger sajtó említeni, hogy a Geci pénteken kimentette a migránsokat a keletiből a fociultrák elől. Ezért hagyták a menetet az M1-esen és ezért volt buszoztatás.

  2. Ez a mi hazánk

    Azt is elfelejtette a tróger sajtó említeni, hogy a Geci pénteken kimentette a migránsokat a keletiből a fociultrák elől. Ezért hagyták a menetet az M1-esen és ezért volt buszoztatás.

  3. Földes Andriska csak csinàlgassa a missziójat,
    de,úgy,hogy soha ne jöjjön egyszer vissza!
    Dijra pàlyàzik? Kap,de legfeljebb vigaszdíjat!

  4. Földes Andriska csak csinàlgassa a missziójat,
    de,úgy,hogy soha ne jöjjön egyszer vissza!
    Dijra pàlyàzik? Kap,de legfeljebb vigaszdíjat!

  5. heroes_never_die

    Miért Rigó megint tökéletesen ábrázolta a helyzetet, azzal a kiegészitéssel, hogy mint tudjuk, bizony készültek videók és fotók a valódi helyzetröl, amit nyugat Európától kezdve az Óperenciáson tuli USA-ban is láthatott a nagyérdemü, köszönettel az alternativ-internetes médiáknak. Figyelve az olvasók, nézök reakcióit szerte a nagyvilágban, mindig meg kell állapitanom, hogy a közönség mégsem olyan hülye, mint amilyennek a mainstream média tartja öket. Szerény lehetöségeimmel én is hozzájárulok persze, hogy különbözö fórumokon megmutattam a vágatlan filmeket, ami egyre kevésbé lesz könnyü. Tuti értesült már a toronyház is a legújabb show-ról Merkelisztánból, a FB cenzisztetésére, ahol a német zöldek-bal-ultrabal által támogatott “aktivisták”, akik szabadidejükben kövel dobálózva fél városokat égetnek le és antifasisztáknak hivják magukat, tehát ezekre akarják a FB németnyelvü oldalainak nácitlanitását bizni ú. n. “törlöbizottságok” segitségével. Like-ok követése, screenshots, feljelentés, esetleg munkahely és bankkonto elvesztése ezáltal… az Orwell-el tuningolt NDK 2.0 megvalósul. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2015/maas-erhoeht-druck-auf-facebook/

  6. heroes_never_die

    Miért Rigó megint tökéletesen ábrázolta a helyzetet, azzal a kiegészitéssel, hogy mint tudjuk, bizony készültek videók és fotók a valódi helyzetröl, amit nyugat Európától kezdve az Óperenciáson tuli USA-ban is láthatott a nagyérdemü, köszönettel az alternativ-internetes médiáknak. Figyelve az olvasók, nézök reakcióit szerte a nagyvilágban, mindig meg kell állapitanom, hogy a közönség mégsem olyan hülye, mint amilyennek a mainstream média tartja öket. Szerény lehetöségeimmel én is hozzájárulok persze, hogy különbözö fórumokon megmutattam a vágatlan filmeket, ami egyre kevésbé lesz könnyü. Tuti értesült már a toronyház is a legújabb show-ról Merkelisztánból, a FB cenzisztetésére, ahol a német zöldek-bal-ultrabal által támogatott “aktivisták”, akik szabadidejükben kövel dobálózva fél városokat égetnek le és antifasisztáknak hivják magukat, tehát ezekre akarják a FB németnyelvü oldalainak nácitlanitását bizni ú. n. “törlöbizottságok” segitségével. Like-ok követése, screenshots, feljelentés, esetleg munkahely és bankkonto elvesztése ezáltal… az Orwell-el tuningolt NDK 2.0 megvalósul. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2015/maas-erhoeht-druck-auf-facebook/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük