Azért a munkásőrséget ne támasszuk fel, lécci, kedves CÖF!


Azon még túl lehetett lépni, hogy 2012-ben a Magyar Ifjúság című KISZ-közlöny legszebb vezércikkeit felidéző „békemenet” elnevezés mögé kellett felsorakoznia azoknak, akik a hamis külföldi vádakkal szemben szerették volna megvédeni a polgári kormányt. De a CÖF legújabb ötlete a kerítésépítő „regimentről” egészen (hogy is mondjam szépen…) abszurd.

Menyhárt Doki

Mégis hogy gondolják? Ha a baloldal a szír migránsbabáknak oszt bébiételt a Keletinél, akkor a polgári mamák dafke kivonulnak a szerb határra, hogy esernyővel elkalapálják a gaz kerítésszaggatókat? Ha meg épp nincs kézitusa, csasztuskákat énekelve fonják majd a szögesdrótot a katonákkal, megható egyetértésben? Persze „figyelemmel keresztyén kultúránk megvédésére” „erkölcsi és hazafias” kötelességből kell kivonulni.

Meg mert gondolom a népfront is ezt kívánja…

Más már nem hiányzott ennek az országnak, minthogy ki-ki azzal demonstrálja a jobber elkötelezettségét, hogy kimegy pofozkodni egy konfliktuszóna kellős közepébe. Az ötlet nagyjából annyira színvonalas és releváns, mint anno a Magyar Gárda megalapítása volt. Vagy amikor a Betyársereg kiment a határra, de illegális bevándorlók helyett csak rekettyést találtak.

Szóval az igazi patrióta, az igazi polgár tisztában van azzal az aprósággal, hogy egy jogállamban erőszak-monopólium van és nem önbíráskodva, rákvörös fejjel esernyőt rázva kell megvédeni a határokat. Lehet jelentkezni tartalékosnak, vagy határvadász rendőrnek, ha valakinek nagyon hiányzik a tonfa az oldaláról  vagy mert szívesen kipróbálná a kényelmesebb végét…

De a munkásőrök, pártszolgálatosok ócska egyenruháját hagyjuk csak bent a történelem ruhásszekrényében.


  Menyhárt Doki

4 hozzászólás

  1. Doktor úr, nem az a baj, hogy valaki így gondolkozik, mint maga. A baj az, ha mindeközben patriótának, jobboldalinak, vagy akárcsak polgárnak hiszi saját magát. Keressen fel egy pszichiáter kollégát, a kezelés után sokkal jobban fogja érezni magát a saját bőrében. Higgye el!

  2. Doktor úr, nem az a baj, hogy valaki így gondolkozik, mint maga. A baj az, ha mindeközben patriótának, jobboldalinak, vagy akárcsak polgárnak hiszi saját magát. Keressen fel egy pszichiáter kollégát, a kezelés után sokkal jobban fogja érezni magát a saját bőrében. Higgye el!

  3. Tutibloggerek, ti kotyvasztottátok ezt az újpártállami rendszert a narancskomcsi haverjaitokkal együtt. Most egyétek meg, amit főztetek!

  4. Tutibloggerek, ti kotyvasztottátok ezt az újpártállami rendszert a narancskomcsi haverjaitokkal együtt. Most egyétek meg, amit főztetek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük