A 444 és a 888 között valószínűleg a 666 van


Sajnálatosan mindannyiunkkal előfordul, hogy illetlenek, illetve udvariatlanok vagyunk, vagy rosszul mérünk fel egy helyzetet. Azon kevesek, akiket zavar az ilyesmi, a helyzethez illően elnézést, illetve bocsánatot szoktak kérni. Elnézést kérek az olvasótól, hogy metafizikai problémákkal terhelem, de mindig akad egy bunkó, aki miatt ezt a nem lényegtelen különbséget ki kell bontani.

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”single solid” sep_color=”#dd9933″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””][/title]

Az a többség, aki mellőzi ezt a formaságot, két lelkileg és filozófiailag teljesen különböző csoportra osztható. A két csoport: a bunkók illetve a tahók osztálya.

A Tahó az, aki neveltetési hiányosságok, illetve lelki szegénység okán nem ismeri fel azokat a helyzeteket, amikor nem illedelmes, illetve nem udvarias, valamint egyszerűsége okán nem ismeri fel, hogy megsértett, megbántott valakit. A tahó fejleszthető, szégyenkezésre képes, ha elmagyarázzák neki mit is cselekedett.

A bunkó pontosan tudja, hogy udvariatlan, illetve illetlen volt, megsértett, illetve megbántott valakit, de nem érdekli, sőt büszke rá, menőnek tartja, azt hiszi, hogy attól valaki, hogy mások személyes szférájába, lelkébe gázolhat. Az igazi, virtigli bunkó alapvető tulajdonsága a szégyenkezésre való képtelenség. Az igazi bunkó soha nem veszi észre magát. Az igazi bunkó számára elérhetetlen még a tahó lelki összetettségének elérése is.

Mindez arról a tartalmas váladékozásról jutott eszembe, amit a 888 nevű tárhelyen követtek el. Illetve arról, amit ezzel kapcsolatban a GFG nevű akárki megnyilvánulni volt képes. Az, hogy a libernyákok rendszeresen művelnek ilyet, senkinek nem szolgálhat jogalapul arra, hogy elkövessen ilyesmit.

Társadalmunk kevés kellemes tulajdonságának egyike, hogy fiatal lányok tömegei követik el azt a hibát fiatal korukban, legjobb formájukban, hogy természetes szépségük megcsodálhatóságát lehetővé teszik. Maga az internet is erre jött létre. Bizonyos vagyok benne, hogy a magyar férfiak döntő többsége ezen szép szokás fennmaradásának érdekében hamarabb vonulna hadba a muzulmánok ellen, mint pusztán csak a haza védelmére.

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”single solid” sep_color=”#dd9933″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Ezért kárhoztatni valakit nemcsak tényleges férfisovinizmus, hanem ijesztően kontraproduktív is.[/title]

Még a végén lebeszéli őket a meztelenkedésről. A monokinit már úgyis elvesztettük. Különben is, ha valaki csorgatja a nyálát egy képre, hogy nézheti le a modellt?

Szeretném még egyszer világosan leszögezni, a legocsmányabb politikus családja is tabu. Ha valaki nem exponálja magát a politikában közvetlenül, az eleve tabu. Aki nem érti meg, hogy az ilyen gyalázkodás mennyire embertelen, annak bele kell nyomni a fejét a piszoárba, hogy legyen valami összehasonlítási alapja.


  Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

9 hozzászólás

  1. Felebarátaim. Felesége ősrégi aktfotóival a leghitványabb politikus-félét se gyalázzuk. Kislányát főképp nem keverjük bele. GFG-nek illene töredelmesen bocsánatot kérni.

  2. Minek kérne bocsánatot?Úgy sem szívből jönne.Nem azért,mert belátta,hogy ezt mégsem kellett volna,akkor meg minek?

  3. Szerencsére nem Bíró Icából nem lett politikusfeleség. Így kisebb a csalódás az évek távlatából:)

  4. Erdő Géza

    A mocskosság mocskosság, akármelyik oldalról bűzlik is.

    Végzetes hiba, ha azt hiszi bárki is, hogy ha a balliberális szennycsatornák stílusában, ellenkező irányba tartva a célt,
    ember alatti szinten nyilvánul meg, akkor az “visszavágás”, akkor azzal elégtételt szerez a Tilos Rádió, az Index, az ÉS, a MAncs és egyébb szennylapok aljasságaiért.

    A 888 létrehozásával csupán az történt, hogy magát jobboldalinak feltüntető valakik -mint ahogy a kép is pompásan illusztrálja-, odafeküdtek a koszos disznók mellé dagonyázni a langyos trágyalébe.

    A 888 nem nemzeti, nem jobboldali és nem képvisel keresztény értékeket. A 888 semmilyen értéket sem képvisel.
    De lehet akár provokátor lap. Nem lenne az első a politika történetben.

    Ettől függetlenül érik a harmadik 2/3! 😛

  5. Ok. Ez a blogmotor enyhén szólva könnyen sebezhető.

  6. Erdő Géza

    A 888 és a 444 között pontosan a 444 van. Stílusban szintben azonos. Mi, nemzeti elkötelezett polgárok nem kérünk belőle.

  7. Erdő Géza

    Én még emlékszem, amikor Orbán Viktor ötödik gyermekét várták. Egy ember alatti szinten vegetáló idióta azt írta: “Lévai Anikó megint ellik”. Kikérem magamnak, hogy bárki hasonló színvonalon megnyilvánuló vegetatív lény nemzetinek akarja magát eladni.

  8. A 888 egy kormányközeli fazonok (Habony, G. Fodor) által, valószínűleg közpénzből működő gyűlöletportál, aminek pont az a célja, ami a tutiblognak: minden lehetséges eszközzel támadni, gyalázni a Fidesz ellenzékét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük