Cukorhegyi naplója


Se időm, se energiám végigolvasni a mainstream média „itt bulizott-e, nem bulizott-e itt, romkocsmázott-e, nem romkocsmázott-e” szenvedését cukkerbergügyileg, de már tényleg aggasztó mértékben lepik el a facebook falamat a ’melyik pixel gyanús az Erzsébet-hídon sétálós videó bal felső sarkában’ bejegyzések. Zukerberg itt volt, vagy nem. Ki a rákot érdekli? Én voltam már Aachenben, de nem cikkeztek róla. Pedig Európa vezető pornószínészeatomtudósa vagyok. Ott csinálok atommáglyát, ahol akarok. Antianyagot fingok.
Félreértés ne essék, mi, a Tutiblog szerkesztősége örökké hálásak leszünk Zuckerbergnek, hogy egy olyan felületet hozott létre, aminek köszönhetően nem kell barátokat tartanunk, elég felületes fácse-kapcsolatokban tengetni életünket. Ugyan zajlik az élet körülöttünk, (megszűnik a túlzottdeficit-eljárás, zenepavilont avatnak Agárdon, stb.), mégis elterelik a figyelmünket ŐK. AZOK! Ez az egész rettentően periférikus, de foglalkozni kell vele. Klikkszám. Ezért következzék itt Cukorhegyi Márk Magyarországi tartózkodásának naplója Tutiblog módra:

Kedves Naplóm:
Megérkeztem Budapestre.
Sok itt a köcsög, ezért tovább toljuk a reklámokat az oldalamon társkeresés-ügyileg. Rájuk férne egy dugás.
Voltam romkocsmában. Romos.
A Hortobágyon sok a birka. Beastjól érezné magát, de engem csak a bő gatyás ostorcsattogtatás fogott meg.
Nálunk a rendőrök ütik a niggereket. Itt miért nem ütik a mexikóiakat? Pedig ott viszik a telómat.
Felvilágosítottak, hogy nem szabad mexikóit mondani, és hogy létezik megélhetési bűnözés. Hál’ a bytenak, az oldalamon propagandaszólásszabadság van.
A Halászbástyán nincsenek halászok. Átbaszás.
Találkoztam bizonyos Mr. George Gattyánnal. Érdekes ötletei voltak a facebook átalakításával kapcsolatban. Tehetséges népnek tartom a magyart.
Forgóajtó. Gattyáné a facebook. Nem éretem, hogyan.
Bizonyos Mr. Klapka segítséget ígért a szituációm megoldására. Miért van nála kartonlap facebook felirattal
Vettem zálogházat, ezért újra enyém a facebook. Nem értem. A Balkánon kéne üzletelnem (pedig csak romkocsmázni jöttem), ott érthetőbbek a viszonyok.
Mr. Pataki is zálogházat adna a facebookért. Jégszívű üzletember.
Liba van eladó.
Vettem. Valami Hajdú Péter Beat BateBÉT-től. Állítólag demokraták. Majd Baracktól megkérdezem. (tudtátok, hogy van róla elnevezett pálinka Magyarországon? Nagy a kultusza. Igazi demokraták.)
Elpusztultak. Nem baj, na. Iszunk rá.
Valami Szigetvári elkérte a mester-jelszót a facbookhoz. Nem adtam.
Obama asszisztense telefonált. Odaadtam.
Az erőspistát másnap is bánja a puha gyomrú kaliforniai.



  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük