Kamumerénylettel markecolás az új startup


A terrorveszély és a pánik kifizetődő, a haszon pedig nem csak a fegyver- és drótakadály gyártóknál és az ilyen cégek papírjait birtokló befektetési alapok negyedéves számaiban érzékelhető, hanem a társasdalom legalacsonyabb szintjein is.

Egy jó üzleti érzékkel megáldott roma csoport ráérzett a migránsveszély vájta piaci résre, amikor tűzijátékot csináltak a párizsi metróban és a pánik közepette szépen kizsebelték az embereket. Valószínűleg ezzel az akcióval a “startup” fogamát is új kontextusba helyezték, reméljük hamarosan jön hozzá az alkalmazás is, ahol a haszon 80 százaléka egy holland és ír cég közbeiktatása után San Franciscoban számolják el.

Részletesebben a következő történt: 11:30 körül tűzijátékokat rejtetek el a metróban, amit “detonáltak”, hogy az úgy hangozzon, mintha gépfegyverrel lövöldöznének. A pánik közepette meg gyakorlatilag végig sétáltak a tömegen és kikapkodták az emberek zsebéből az értékeket. Elmés, de a párizsi terrortámadások után azért kissé aljasnak számít az akció.

A tetteseket természetesen elkapták, és emberéletek veszélyeztetéséért minden bizonnyal le is ültetik majd őket, hacsak a liberálisok nem találják ki, hogy az egész a gyerekszoba hiányának, rossz anyagi környezetnek, és az elnyomó francia társadalomnak a hibája.

A franciáknak egyébként komoly gondjai kezdenek lenni a Kelet-Európából egy népvándorlási ciklussal korábban érkezett cigánysággal, pedig mennyit magyaráztak nekünk egykor megértésről és integráció szükségességéről.

Csodálatos, ahogy a távolság megszépíti a haladó tudományokat…


  Bubu Woodcutter

Egy hozzászólás van

  1. A világ változik, de van olyan népcsoport ami nem.
    “Érdekesség”: A daktiloszkópia kezdetén, az első ujjlenyomattal bizonyított magyarországi bűnügyet is cigányok követték el. Kiirtottak egy teljes családot. Apát, anyát és leánygyermeküket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük