Tisztelt Magyar Állam és Tisztelt Magyar Nemzet! Nem leszek többé az Állampolgárotok!


A Köztem és Önök között fennálló, úgynevezett „társadalmi szerződést” ezennel és azonnali hatállyal felmondom, és habár nem vagyok köteles megindokolni a döntésemet – pusztán nagylelkűségből – mégis tájékoztatom Önöket arról, hogy miért döntöttem így.

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”single solid” sep_color=”#dd9933″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””][/title]

A szerződés megkötésekor nem voltam jelen, elkészítésében és módosításaiban nem vettem részt, alá nem írtam. A szerződés életbelépését szüleim, illetve nagyszüleim, csupán eltűrték a megkérdezésem nélkül. Különben is az a véleményem, hogy elidegeníthetetlen jogaim, illetve megfelelő testi és szellemi fejlődésem biztosítása az Önök részéről, nem lehet hála tárgya, mert az kötelességük volt.

Különben sem voltam elégedett a szüleim fizetésével, a balatoni nyaralásokkal, a menzai koszttal és Kovács Béláné (született Tünde néni) gimnáziumi matektanárnőm tevékenységével, aki évekig a másodfokú egyenlet megoldóképletével üldözött. Az Önök által finanszírozott egyetemi képzésem színvonalát pedig minősíteni sem lehet, mindenféle ósdi szerzők műveit kellett elolvasni (könyvből) és kijegyzetelni. Még szerencse, hogy végül eltörölték a hagyományos vizsgákat, szigorlatokat és az esélyegyenlőséget jobban biztosító online tesztkitöltésre cserélték.

Nehezményezem azonban, hogy a 8 feladat megoldására továbbra is csak 12 óra áll rendelkezésre, ami maga az esélyegyenlőtlenség!

De folytatva az indoklást: belépőjegyet kértek Tőlem olyan bulikon, ahová lányokat ingyen engedtek be, akik ennek következtében – mint valami hiénák – tömegesen jelentek meg ezeken a rendezvényeken. Kérdem, hol van az megírva, hogy nekem lányok társaságában kell bulizni? Túl későn és elégtelen szigorral lépett fel e gyalázatos gyakorlat ellen a megfelelő hatóság, képtelen mennyiségű nővel kellett előtte beszélgetnem, majd utána egyedül hazamennem.

Hosszasan sorolhatnám az Ellenem az állam nem megfelelő működése következtében elkövetett atrocitásokat, de most telt be a pohár.

29 éves koromra oda jutottam, hogy friss diplomásként dolgoznom kell, olyan fizetésért, amit a szüleim kapnak és anyám arra célozgat, hogy nem mossa ki többet a ruhám, amire bizonyára a kormány helytelen propagandája bujtotta fel. Én mindenütt csak azt hallom az Önök nőellenes, férfisoviniszta kommunikációjától felháborodott barátaimtól, hogy a nők helye nem a konyhában van, de a mosógépünk se ott van.

De nemcsak ezért döntöttem a felmondás és a távozás mellett, mert Önök azt akarják, hogy a nők szüljenek gyereket, hanem rejtetten ezzel arra is kötelezni akarnak, mint potenciális egyes számú szülőt, hogy vegyek részt ebben az undorító, tudománytalan folyamatban. Hogy legalább arra a hősies fél percre legyek férfi. Persze, aztán majd vállaljak kötelezettséget, hogy a velem biológiailag rokon egyedek felnevelésében működjek közre.

Szó sem lehet róla!

Először is ezeket a potenciális személyeket ugyanúgy nem kérdezte meg senki, hogy meg akarnak születni, mint Engem és Én senkit nem akarok kitenni a létezés fáradalmainak. Ez kényszer, kényszerből pedig nincs demokrácia. Másodszor meg az egyes szülő feladatainak ellátása tűrhetetlenül korlátozná az Én szabadságomat és az Én önmegvalósításomat és Önök nem restek minden apró-cseprő ügyben a kötelezettségeimre hivatkozni.

Apropó kötelezettségek! Majd szívinfarktust kaptam, amikor az a bajszos azzal fenyegetett, hogy visszaállítják a sorkatonaságot. Tudom, hogy rám is gondolt, mert engesztelhetetlenül gyűlöl minden szabadságjogot, de én szeretek szabad lenni, ezért nekik kötelességük megvédeni ezt a szabadságomat!

De Én ezt az államot nem akarom megvédeni. Védje meg az, aki akarja meg akinek ez a kötelessége! Ugyanakkor nem érzem, hogy a Magyar Állam meg akarna Engem védeni, pedig úgy utálom az egyenruhásokat, ezért hát elmegyek a Művelt Nyugatra, ahol nem fogják korlátozni az emberi jogaimat, ahol nem bántják a migránsokat, ahol megvéd a NATO.

És nem is jövök vissza, ne is reméljétek.

 

Hontalan Iván realista költő

  • európai állampolgár
  • demokrata
  • mozgalmár
  • az Ukrajna az Ukránoké Népi Front Magyarországi Csoportjának szóvivője
  • a Méltó Megemlékezés a Tuszi Holokauszt Évfordulójáról Magyarországon Bizottság főszervezője
  • a Szabadságot a Női Mellnek Csoport demonstrátora
  • az Ülvepisilés Munkacsoport koordinátora
  • és legfőképpen:
  • a Szabad Lakóhelyválasztás FB csoport adminja

  Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

8 hozzászólás

  1. homoródkarácsonyfalváért

    Hülye vagy, Paranoid…

    🙂 🙂 🙂

    Különben miért foglalkozol ezekkel a hülyékkel?

    Merre szoktál a Balatonon nyaralni, én Fenyvesen?

  2. Arany László! Még szerencse, hogy a liberális demokráciának csúfolt diktatúrától egyre távolodunk. Szomorú hírem van a számodra. Amíg él Schengen és szabadon átmehetsz, keress magadnak olyan beteg liberális demokráciát nyugaton ahol nyugodtan élhetsz a beteg lelkeddel, dobd a kölyködet és a nődet a hőn szeretett emberijogokkal felvértezett bűnöző migránsok közé, hadd erőszakolják meg, s hadd éljenek nyugodtan olyan demokráciában, amilyent a libernyákok alakítottak ki. De igyekezz, amíg az európai őslakosok fel nem ébrednek és a migráncshordákkal együtt a saját betegelméjű liberósaikat is el nem zavarják….

    • Fruzsika
      Szokott-e ön írásolvasás közben értelmezni szöveget,mert ha nem akkor önt csúnyán becsapták az általános iskolában. Vagy hülye volt a pedagusa.

      • Amúgy azt tök érdekesnek tartom,hogy MINDEN nem liburnyák oldalon van egy ügyeletes hülye. (nem Önre gondoltam) Vagy előírás hülyéket tartani,vagy valami másság van a háttérben. Egyszóval bocs az első kommentért,de tessen már észrevenni,hogy a kirekesztett,az egyre sz(arabul) kezdi magát érezni,mikor nem reagálnak a trágárkodására. Sajnos én sem tudom minden alkalommal visszafogni magam,de két eljárás van. Az egyik,hogy nem veszünk tudomást erről a …bérencről,a másik,hogy MINDEN cikk alatt a MI hozzászólásunk szerepel az első helyen. Azt sem szeretik ugyanis. Van,hogy éjfélkor írnak. 🙂

  3. Csiszár János

    Kedves Arany László! Kérném, tágítsa ki hiányos tudásunkat demokrácia ismeretből! Tovább írja már meg, hogy amitől mi fényévekkel vagyunk hol valósult már meg!
    Ma már elhagyható Mo következmények nélkül, mi tartja még itt?
    Üdvözlettel!

  4. Tartok tőle a Cukkerberg népének egy nem elhanyagolható részhalmaza, a kötelező olvasmányokat is rövidített verzióban olvasta így (sok más mellett) képtelen lesz megérteni, a cikkben lévő iróniát…
    Most ahogy végigpörgettem a az FB comment szekciót látom is az első helyen álló hozzászóló demonstrálta is ezeknek az entitásoknak ezt a jellemző tulajdonságát 😀

  5. Elv, baj, kar, kor-és egyéb társak!
    Piréz cikke színtiszta gúny.
    Röhög a ballibeken.
    Capisci?

  6. #irónia – hátha így befogadhatóbb!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük